22 heinäkuuta 2020

Meikkauspisteen uusi peili


Noniin, viimeksi toukokuussa kirjoittelin siitä, kun tuli vaihdettua aiempi sivupöytä joka ei ollut kovin esteettinen tai edes käytännöllinen, tähän vähän siistimpään, missä on edes jonkin verran säilytystilaa lipastossa ja siinä on kaunis lasinen pinta josta on helpompi putsata meikkitahrat kuin vaikka puujäljitelmästä.

Nyt sitten päätin repäistä ja tutkittuani eri nettipalstoja ja nettikauppoja, päädyin tilaamaan itselleni kohtuullisen kokoisen, mutta silti vastaavissaa meikkipeileissä pienen yksolön. Tämä on tilattu CDONin kautta eräästä tanskalaisesta meikkikaupasta ja oli "-50%" alennuksessa, tästä en kyllä yhtään enempää olisi valmis maksamaan. Jos näitä katselee esimerkiksi Peilistoresta voi joutua vastaavan kokoisesta tuotteesta pulittamaan 250 euroa, kun nyt maksoin siis noin 100 euroa.


Pienenä vinkkinä, nämä pienet Aalto -maljat sopivat hyvin esimerkiksi korvakorujen ja kaulakorujen tai kellon säilytykseen, itselläni on näissä aina aktiivisimmat korut tarjolla ja ne on helppo napata valmistautuessa päälle.


Tältä peili näyttää ilman valoja. Kesäisin on onneksi sen verran valoisaakin jo aamusta, ettei näitä valoja ole välttämätöntä käyttää. Talvisin meikkivalo on lähestulkoon ehdoton, kun miettii, millainen kaamos täällä meillä on. Uskon valojen parhaiden puolien tulevan siis silloin esiin, mutta ehdottomasti auttavat jo nyt tarkassa meikkaamisessa. Pientä käsipeiliä tulee varmasti myös edelleen hyödynnettyä tarkemmissa silmämeikin kohdissa.

Peilissä on kolme eri värilämpötilaa, joista yksi on neutraali, yksi lämmin ja yksi kirkas. Lisäksi valojen voimakkuutta saa säädettyä. Kosketusnäyttöinen lasi toimii kätevästi sormella valiten. Omaan silmään peili on ihan siisti, se oli mielestäni kuitenkin yllättävän kevyt joten alempi metalliosa on "kromattua" muovia mitä todennäköisimmin, valoilla on valkoinen muovikupu, mikä on ihan hyvä juttu. Läpinäkyvät lightbulbit olisivat liian kirkkaat ja valot kävisivät liiaksi silmiin.


Nyt myös pari valittua tuoksua saa esiin paljon kauniimmin, myös meikkipeilin reunalle saa aseteltua parit kapeat tuotteet mikä on ihan kiva säilytyspaikka myöskin. Tuntuu että pöydälle sai heti paljon enemmän tilaa kun peili on pöydän takaosassa kiinni.


Valon kanssa saa myös vähän valoa kun avaa lipaston loppuun asti. Tuo peili teki kyllä meikkauspisteestä kokonaisvaltaisesti paljon näyttävämmän ja kauniimman. Lisäksi kokeiltuani siitä saa ihan kivat selfiet, mutta saa katsoa virittäytyykö tuolla koskaan ottamaan parempia meikkikuvia vaikka puhelimen avulla. 

Millaisia meikkipeilejä te käytätte? Tämä oli kyllä vuoden meikkipanostus ja loppuvuoden osalta saisi kyllä kustannukset pysyä minimissä jos meinaa vielä joulukalenterinkin hankkia.

6 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä kaunis, olen vastaavia katsellutkin sillä mutta todennut että koska mulla ei ole varsinaista meikkipöytää niin jää ostamatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, itse halusin vartavasten seisovan peilin ettei seinää tarvitse rei'ittää. Sitten jos saisi joskus tehtyä loistavan tilan meikkaamiseen ja laittautumiseen hankkisin varmasti seinälle kiinnitettävän valopeilin.

   Poista
 2. Voi miten kauniilta sun meikkauspiste näyttää<3 Mä en tiedä mitä tekisin omani kanssa, kun en todellakaan haluaisi siinä olevan niin paljon tavaraa kuin nyt on. Toisaalta taas pidän siitä, että mulla on kaikki käytössä oleva ihonhoitotuotteet ja mm. meikkisiveltimet heti saatavilla ja käden ulottuvilla :D

  Mutta toi sun meikkauspiste hivelee kyllä silmään, se on todella kaunis ja peili kuulostaa todella hyvältä! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kiitos! Koitan itse pitää vaan avatut meikit tuossa saatavilla, muut on kaapissa odottamassa. Pidän kehon ja hiusten tuotteet pyykinpesukoneen päällä parissa laatikossa. Haluaisin vielä uuden tuolin tuohon, mutta näillä mennääm 😁 Kiitos 🌺

   Poista
 3. Upea meikkipiste sulla, voi vitsi <3 Mäkin oli muuton jälkeen ostamassa kunnon meikkipöytää ja valoja. Sitten totesin, että noh kyllä kylppärin peililläkin voi meikata ja ei tarvi yhtä ylimääräistä pöytää kun tila on kuitenkin rajattu. Ehkä sitten joskus kun on iso talo ja tilaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, jokainen tekee miten ite tykkää ja mä en halunnut enää meikata kylppärissä kun omilleni muutin aikanaan :) Joten tosi kivasti tossa viihtyy, haluaisin vain erilaisen tuolin hankkia!

   Poista