Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

15 heinäkuuta 2020

Neljän primerin arvostelu


Kirjoitellaan tällä kertaa primereista, sellaisista, mitä multa löytyy nyt käytöstä. Kaapissa saattaa ehkä olla vielä pari primeria joita en ole avannut, mutta ne jätetään nyt avaamatta. Arvostelen siis nämä nyt käytössä olevat primerit ja rankataan vaikka asteikolla 1-5 oma mielipide näistä tuotteista. 

Opin itse tykkäämään primereista vasta oikeastaan viimeaikaisemmin, en aiemmin käyttänyt koskaan primeria meikin kanssa vaan olin ennemmin kiinnityssuihkeiden kannalla. Kovin paksuja primereita en suosi, ihoni on kuiva, joten tulos on nopeasti huono. Nämä kaikki tässä sopii mielestäni kuivalle tai normaalille iholle, osassa on enemmän hoitavia ja kosteuttavia aineita kuin toisissa.


Avant Pro Perfecting Collagen Touche Éclat Primer
Tämä on sellainen, mitä olen aika säästelemättä käyttänyt arkisin korkeasta hinnasta huolimatta. Tuotteen arvo on varmaan noin 40-60 euron luokkaa per 30 ml, joten kun tämä on tullut kauneusboksissa sen käyttö ei niin harmita, en olisi itse valmis maksamaan tuotteesta tätä hintaa. Tuotteen luvataan tasaavan ihon pH-astetta ja pehmentävän ihoa, sisältää myös esimerkiksi kollageeneja. Tuote sopii ikääntyvälle iholle.

Melko juoksevaa, vähän kuin seerumi, mutta silti vaalean ja rasvamaisen koostumuksen kaltainen, tuote on läpikuultava. Tämän kanssa en käytä ollenkaan kasvorasvaa alle, vaan laitan meikin suoraan päälle. Häivyttää myös juonteita ainakin sormista joilla levitän kasvoille. Tuoksu on mieto, vaikuttaa myös riittoisalta. Antaisin arvosanaksi 3/5


Figs & Rouge Hydra-Pore Velvet Cream
Sisältää A, C & E-vitamiineja sekä hylauronihappoa. Arvoa 30 ml pakkauksella noin 40 euroa jota en maksaisi tuotteesta, mutta tullut kauneusboksissa. Tuote onkin ennemminkin kuvailtu rasvaksi, mutta tämä ohjeen mukan tulisi lisätä päivittäisen kasvorasvan päälle, juuri ennen meikkiä ja suositellaan levitettäväksi T-alueelle ja laajentuneille ihohuokosille. Rasva on vaaleansävyistä mutta läpikuultavaa.

Tätä on tullut käytettyä vähemmän, tuote on lähempänä ohutta kasvorasvaa ja levittyy kasvoille hyvin. Tämä on vähän kukkaisemman tuoksuinen kuin Avantin primeri. Kuivuu jonkin aikaa ennenkuin meikkivoiteen voi laittaa, ei jätä meikkivoidetta kuitenkaan kiiltäväksi. Ihan hyvä päivittäiseen käyttöön, tuoksu plussaa. Arvosanaksi antaisin 4/5


IsaDora Under Cover Face Primer
Kaikista primereista halvin tuote, arvoa 30 ml tuotteelle vain noin 22,50 euroa. Tuote on vaalean beige, vaikka se on läpikuultava, niin se antaa myös sävyä iholle. Sopii ihonjuonteiden täyttämiseen. Tuotteen luvataan piilottavan pienet virheet, sisältävän kosteuttavia ainesosia, vähentävän turvotusta, punotusta jne. 

Vaikka tuote on mulle tullut ihan testeri-koossa, niin on tätä tullut melkein viikon verran käytettyä. Vaiktutaa riittoisalta, mutta on enemmänkin sellainen perinteinen eli tahmea primeri, mutta ei kuitenkaan rullaa omassa käytössä. Jos kaikista tuotteista vertaan, niin ehkä se tahmaisuus ei musta ole kovin kiva juttu, mutta oman ihonsävyn tasaaminen alla on kiva plussa jota muista primereista ei löydy, sillä tuotteella on pieni peittävyys. Arvosanaksi antaisin 3½/5


Smashbox Photo Finish Foundation Smooth & Blur Primer
Tuote on kehitetty tekemään meikistä paremman näköinen ja kestämään pidempään. Meikkivoide on cruelty-free ja vegaaninen. Sisältää varmaan melko paljon silikonia sillä se "blurraa" ja tasoittaa ihon juonteet hyvin. Sisältää A & E -vitamiineja. Tuote on saatavilla nyt Kicksiltä 50 ml koossa hintaan 39 euroa, joka on mielestäni käypä hinta isommasta pakkauskoosta.

Kyseessä on selkeästi primeri jota säästän viikonloppuihin ja parempiin tilanteisiin, sillä se on oikeasti niin hyvä. Haluankin kulutella noita muita primereita selkeästi pois etten tuhlaa tätä vaikka arkimeikkiin. Ehdottomasti mun lemppari, ei lähde rullaamaan ainakaan omassa käytössä. Tuntuu että tätä menee hieman enemmän sillä on paljon kiinteämpää kuin vaikka Avantin tai Figs&Rougen primeri. Tuote on myös läpikuultava, eli se ei tasoita ihon sävyjä. Arvioksi antaisin 5/5

4 kommenttia:

 1. Tässä olikin kaksi tuttua, Avantin ja Figs&Rougen. Tykkään jälkimmäisestä tosi paljon, se sopi mun iholle täydellisesti. Tuosta Smashboxista ole lukenut paljon hyvää, ehkä se pitää vielä kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, figsin oli vähän paksumpi ja lähempänä perinteistä primeria. Tuo smashbox on kyllä oma lemppari!

   Poista
 2. Figs&rouge tuubin käyttelin itsekin joskus, mutta mulla se lähti jotenkin kummallisesti rullailemaan iholla. Tiettyjen tuotteiden kanssa se ei siis toiminut yhtään ja välillä taas tuli tosi hyvää jälkeä. joten en tiedä mikä sen kanssa sitten loppujen lopuksi oikein oli ongelma...
  Tuota Smashboxin primeria mä haluaisin kokeilla. Pitää joskus ostaa testiin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, tuota en ole käyttänyt niin usein mutta tuon Lumenen CC-voiteen kanssa ei ainakaan itellä rullaa, mutta pyrin laittamaan melko ohuet kerrokset aina primereita ylipäätään. Mulla ei ole tuota rullaus ongelmaa ollut kuin jonkin NYX:n valkoisessa tuubissa olleen primerin kanssa.

   Poista