Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

30 heinäkuuta 2020

Kolmen pullistavan huulikiillon arviointi

* Kirjoitus sisältää mainoslinkkejä jotka on merkitty tähdellä. 

Olen viimeaikaisesti innostunut käyttämään huulikiiltoja huulipunien sijaan, kauan jatkuneen matta-huulipunien muotivillityksen hillittyä muutos on mukava. Mattaiset punat usein kuivuvat huulille, kuivattavat huulia ja ovat vaan välillä hankalia kun menevät pilalle hetkessä. Huulikiilto kestää pidempään ja koen efektin olevan nuorentavampi kuin huulipunan. Tykkään kyllä huulipunista, mutta niiden vaikeus on välillä mulle liikaa, mutta ehdottomasti mattaiset huulipunat on mun juttu, kun ne ei sotke kuten tavalliset kermaiset punat.

Olen nyt viimeisen vuoden aikana tutustunut huulia turvottaviin huulikiiltoihin, joiden tarkoitus olisi kosteuttaa ja tehdä muhkeammat huulet. Mulla kaikista aktiivisimmassa käytössä näistä on ollut ensin hankkimani tuote tavanomaisesti ja sitten sen jälkeen tulleet tuotteet ovat myös tulleet lähemmin tutuiksi. Vaikka itse en välttämättä aina koe näkeväni suurta muutosta huulissani, ostaisin paljon mielummin näitä vähän turvottavia huulikiiltoja jatkossa.Ensimmäisenä esittelyssä nykyisin myös Lumenelta löytyvä kosteuttava ja turvottava huulikiilto. Tätä tuotetta olen käyttänyt kaikista vähiten, sillä miellän sen lähimmäksi normaalia huulikiiltoa.  . Kesto huulilla on ehkä hieman lyhytaikaisempi kuin toivoisin, mutta tuotetta sopii helposti lisätä.Tavanomaisesti turvottavat kiillot hieman kihelmöivät huulilla, tämän tuotteen kohdalla kihelmöintiä ei ole.

Oma sävyni on persikkainen, mutta se ei ole silti peittävä vaan läpikuultava. Sävy on huulilla kauniin punainen ja todella kiiltävä. Itse applikaattori on tässä tuotteessa vähiten mieleen, tikku on taipuisa ja itse otin on hieman kaareva ja jotenkin kömpelö kun tikku taipuu. Arvioni tuotteelle 2/5Kyseessä yksi ensimmäisistä ja klassisimmista huulten pullistajista, huulia täyttävä ja kosteuttava huulikiilto. Täydentävät huulten muotoa ja sopii käytettäväksi myös huulipunan kanssa. Kiilto kihelmöi tavanomaisesti melko hyvin huulilla, mutta päättyy aikanaan. Itse pakkaus on todella kaunis ja applikaattori on riittävän jäykkä ja otin on kaikista isoin silmämääräisesti, kun tuotteita vertaa.

Valitsin oman sävyni vaaleimmassa ikonisessa Pink -sävyssä jotta se olisi mahdollisimman vaalea ja toivoin kyllä peittävyyttä enemmän. Kicksin promokuvissa tuote näyttää myös pinkiltä, mutta tältä se ei huulilla siis näytä todellisuudessa. Tämä tuote on ollut mieleen ja käytän sitä mieluusti, mutta hintaansa nähden melko arvokas ja toivoisin kuitenkin tuota peittävyyttä hieman enemmän. Arvioni tuotteelle on 4/5Viimeisenä kolmas tuote, myös melko uusi tuotemerkki Suomen markkinoilla, Buxom. Tämän joulupakkauksen ostin viimevuonna ja halusin panostaa tähän, sillä yhden täysikokoisen tuotteen mukaan sai minikoon. Tuotteista selkeästi enemmän onkin kulunut tuo minikoko, sillä tykkään pinkistä. Tuote sisältää minttua ja siksi se kihelmöi paljon enemmän huulilla kuin muut tuotteet, lisäksi tuntuukin usein että kihelmöinti jatkuu jos huulia vaikka maiskauttaa tunnin päästä levityksestä. Applikaattori ei jousta, vaan on riittävän jäykkä levitykseen.

Kumpikaan sävy ei ole järjin peittävä, mutta tummempi sävy on kaikista punaisin näistä ja antaa huulille kauniin voimakkaan sävyn, eli mitä tummemman huulikiillon viitsii valita, sen lähempänä tulos tulee olemaan purkin sävyä. Ehdottomasti hinta-laatusuhde näistä kolmesta tuotteesta parhain ja myös melko kestävä tuote käytössä. Tämän tuotteen ostaisin uudestaan, kun kaikki huulikiillot ovat loppuneet. Tuotteen arvosana 5/5

4 kommenttia:

 1. Mielenkiintoista lukea näistä. Olen itsekin kokeillut useampia "pullistajia" mutta loppujen lopuksi en oo tykännyt siitä kihelmöinnistä ja käyttö jäänyt vähälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kihelmöinti ei ehkä itseäni haittaa mutta selkeästi luo illuusiota turvotuksesta. Todellisuudessa se on jonaisen oman kokemuksen ja ihonkin puolesta erilainen tuo reaktio huulilla :)

   Poista
 2. Buxomin pullistajia olen itsekin käyttänyt ja pidin kyllä tuotteesta muuten mutta mitään sen suurempaa pullistavaa efektiä en kyllä huomannut 😅 kihelmöi kyllä senkin edestä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Toivon itse että vähän pyöristäisi kun näitä nyt on käyttöön koska täyteaineita en itse ottaisi 😊

   Poista