Meikkauspisteen päivitystä

by - 5.5.20


Halusin nyt esitellä, vaikka muutos ei kovin kummonen olekaan, tätä mun uutta meikkipöytää! Sain tämän vaihtokaupassa semmoseen tavanomaiseen työpöytään/tasoon vaihtaen tuttavan kanssa ja oon tähän todella tyytyväinen noin sisustuksen puolesta. Tämä on siis Ikean Malm-sarjan kampaus- tai meikkipöytä nimeltään ja taitaa olla uutena noin 110-130 euroa.Aiemmin kaikki meikit olivat pöydän päällä laatikoissa näkyvissä, joskus se oli aikamoista kaaosta ja aina ei huvittaisi alkaa meikkejä järjestelemään siistiin riviin kun tulee vieraita. Nyt on tämä kätevä vetolaatikko ja tavarat saa sotkuineen sinne piiloon!

Mun melko pieni meikkipeili näyttää kyllä tässä todella surkealta! Et jos teillä ois jotain hyviä peilejä käytössä ja haluatte vinkkaa, niin olisin todella kiitollinen! Peilistoresta toki houkuttaisi ostaa sellanen upea hieno peili valoilla, mutta oisko kellään jostain muista peileistä kokemusta? Mun kotona on melko hyvä luonnonvalo, joten ne hollywood-valot eivät ole välttämättömät.

Myös tuo meikkaustuoli kaipaisi päivitystä, nyt kun mulla on käytössä joku tommonen ikivanha porrasjakkara. Haluaisin ehkä läpinäkyvän muovisen tai sitten jonkun mustan tuolin joka olisi helposti pyyhittävissä.


Ymmärrän kyllä, että tähän pöytään voi vähän pettyä, tämä vetolaatikko on ehkä 5-7 cm syvä, eli mitään pulloja tänne ei kyllä pystyyn saa ja jos jotain laittaa perälle, ei sitä näe eturiman puolelta ollenkaan. Ajattelinkin vain pitää tämän etuosan laatikoituna ja takaosaan en varmaan viitsi varastoida mitään, sitä varten on se kosmetiikkakaappi. Siksi taisi myös lähteä niin surkeaan pöytään mikä mulla oli kuin olikin vaihdossa.


Piristystä pöytään tuo pöydän sivellintelineet, tuoksut, ihana marmoripöytälamppu ja varjoliikuna!

Lisää luettavaa

4 kommenttia

 1. Ihanassa järjestyksessä tavarat. Mun meikkikaapissa ja laatikoissa on sellainen kaaos aina vaikka muuten tykkään pitää tavarat tiptop, että pitäisi ehkä itsekin ottaa vähän mallia sieltä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ennen ei ollut, vaan levällään yhdellä pöydällä sikin sokin. Se että tuon vetolaatikon saa vielä kiinni helpottaa elämää tulevaisuudessakin! :D

   Poista
 2. Mulla oli ennen kans tämä sama pöytä ja on kyllä meikkaukseen todella hyvä. Itsellä tuo meikkaaminen on vähän jäänyt, joten päädyin myymään tämän pois. Sain sitten tarpeellisen hyllyn tilalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä tosi kaunis, mutta se ei oikein sovi vaikka työpöydäksi joten ymmärrän hyvin tuon puolen, tykkään tästä noin silmälle helppona katsottavana :)

   Poista

Arvostan kovasti kommentointia, joten jätäthän sinäkin viestisi omalla nimimerkilläsi tai anonyymisti. Kiitos!