Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

02 toukokuuta 2024

Huhtikuussa loppuunkäytetyt 2024

* = saatu ilmaistuote

Vappu oli ja meni, ja sitä vietettiin perheen kesken ihanan Vappu koiramme kanssa. Söin aivan liian monta sokerimunkkia ja olen taas muuttumassa itsekin yhdeksi munkiksi :D

Tässä onkin ihan kiva määrä tuotteita myös tälläkin kertaa. On myös pari tuollaista meikkivoidetesteriä, joiden perusteella hankinkin niistä tuotteista toisen. On kyllä ollut todella pitkä talvi jälleen ja olen niin iloinen siitä, että viimeinkin se kevät alkaa ja oikeastaan kesään on enää vain noin reilu kuukausi aikaa. Jos testerit jättää pois, sheet maskit yhteen laskettuna siis 11 tuotetta yhteensä. 


Ritual of Karma vartalokuorinta, itseasiassa tämä on myös deluxe koko eikä täysikokoinen. Aika ohutta ja pehmeää kuorintaa, mutta semmonen sopiva jos haluaa välillä käydä koko vartalon tarkemmin läpi pesussa.

The Body Shop Cherries & Cheer, ihanan makea ja tosi voimakkaasti kirsikoilta tuoksuva vartalovoi. Olenkin oppinut pitämään näistä TBS:n vartalovoista, ja ne levittyy ja imeytyy hyvin ainakin talvisin. Kesälle pitäisin tätä liian paksuna, mutta varmasti tulen hankkimaan siis näitä Body Buttereita jatkossakin. Toivoisin kainosti, että se Vadelma tai tämä tulisi joskus uudelleen.

Bondi Sands Self Tanning Foam Light/Medium, tekee luonnollisen sävyisen rusketuksen. Tässä on voimakas vastaväri, ja helposti levittyy. Ei jää kuiviin kohtiin tai ole oranssi. Pitää jatkossa vain ostaa näitä oikeasti hyväksi todettuja!

Aussie 3 Minutes Miracle Moisture, super hyvän tuoksuinen ja mun hiuksille myös juuri sopiva hoitoaineeksi! Pidän tuosta pakkauksesta, helppo siis ottaa ja käyttää tuotetta. Kuosi on muuttunut, joskus yläosa oli beige. Ostan varmasti myös jatkossakin.

*Wellaflex, 10in1 kuivashampoo, hyvän tuoksuinen kuivashampoo. Olen kuivashampoiden pienkuluttaja, joten niitä ei kyllä usein lopu. Mukavan ohutta, tykkään enemmän kuin tavallisesta Batistesta. Nyt kun tutustuin Batisten yö,versioon, toteankin, että sitä käyttäisin myös päivisin mieluusti.

Escada Candy Love tuoksu, ihana karkkinen tuoksu. Ostin tätä aikanaan kaksi purkkia ja se on aika hyvä toimintatapa näissä Limited Edition tuotteissa. Escadan uusimmat tuoksut eivät kumpikaan olleet minun mieleeni, eli ne kesän tuoksut.


Kocostar Foot Moisture Pack, hyvältä vaikutti. Sai pehmoiset jalkapohjat tämän avulla.

Kocostar Retinol Happy Mask, kiva kokeilla retinolimaskia. En käytä säännöllisesti retinolituotteita, joten mitään suurta muutosta ei kerrasta tullut. Ostin muuten nämä molemmat Kocostarit tarjouksesta, muutoin mulla näkisi alle 2 euron maskeja aina käytössä.


1944 Paris La Crème Fouettee, reilussa 50 ml pakkauskoossaan. Lykon Test Pilot tuotteena saatu, eli kannattaa osallistua niihinkin! Mielestäni ihan kiva voide, mutta oli aika hintava. En todennäköisesti ostaisi tuotetta uudestaan, ei kuitenkaan rullannut meikin alla ja käytin myös aika ajoin öisin. Tuoksui myös hyvältä!

Mossa Juneberry VLIFT Night Cream, ei hyvän tuoksuinen. Oikeastaan voimakkaan pahalta tuoksui, jää toistaiseksi ostamatta jatkossa.

Garnier 2in1 Eye Make Up Remover, lemppari ja ostan jatkossakin.

Smuuti SKIN Puhdistusbalmi, toinen purkki tätä. Pidän kuitenkin öljyputsareista enemmän. Toki voisin tätä joskus ostaa taas, ihan ok jos käyttää tätä juuri ennenkuin astuu suihkuun.


Ja nämä testerit olivat minulla Lancome Teint Idole Ultra Wear sekä Estee Lauder Double Wear. Lancomen näyte kesti useampaan meikkiin. Estee Lauder kuivui nopeammin iholle ja vaati koko purkin, eikä silti meinannut riittää. Tulos oli todella paksu ja röpelöinen tai selkeästi heikompi kuin Lancomen. Lisäksi Lancomella oli helppo kerrostaa ne alueet poskista, joissa toivon ihoni olevan virheettömämmän näköistä. 

8 kommenttia:

  1. Mulla ei ole minkäänlaista muistikuvaa tuosta Escadan Candy Lovesta! Kurkkasin tuoksun speksit ja kuulostaa aikalailla mun jutulta, mutta puteli itsessään ei puhuttele, joten oon ehkä siksi missannut tämän kaupoilla. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tää oli ensimmäinen näitä sydämen muotoisia tuoksuja, mikään tämän jälkeen tullut ei ole ollut tosin näin hyvä 🥲 Ja viimesimmät Escadat muutenkin ovat olleet tavallista huonompaa sorttia.

      Poista
  2. Ai niin jalkanaamion voisi käyttää, tosi hyvä kun muistutit :) EL DW on kyllä paljon tuhdimpaa kuin Lancome ja vaatii rivakan levittämisen. Mutta kun sen saa kasvoille niin pysyy sairaan pitkään, myönnän että kerran olen testannut sen liki 24 tunnin pysyvyyden...Lancome on kans ihana vaikkakaan ei niin pitkäkestoinen. Mutta kosteuttavampi ja helpommin levittyvä, ostaisin sitä kyllä lisää....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo näissä kyllä tuli huomattua että tuo DW pitäisi ihan sekunneissa levittää. Lancome myös kestää pari minuuttia ja saan kyllä todella peittävän meikin sillä myös jo vs Lumenen CC voide joka on mun toinen suosikkini. Mutta hyvä kun tuli nämä testattua 😁

      Poista
  3. DW vaatii kyllä nopean levityksen, se jämähtää tosi nopeesti paikoilleen! Mutta mulla riittää sitä kyllä tosi pieni määrä, joskus käytin itsekin vähän liikaa ennen kuin opin miten saan sen omalle naamalle kaikkein parhaiten, jotta lopputulos on kaikkein paras :D Kiva että toi Lancome oli kuitenkin sulle parempi<3

    Mä tykkään tosi paljon noista Kocostarin kosteuttavista jalkanaamioista! Samoin Smuutin balmi oli hyvä, tosin tykkään itekin enemmän öljyistä enkä oo toista purkkia tota vielä ostanut. Mutta hinta-laatusuhde tossa on kohdallaan ehdottomasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No turha kokeilla jotain joka on liian hankalaa jos toinen toimii hyvin 😊 Juu onhan tuo smuuti saatavissa halvemmin tarjouksissa, mutta en kyllä hanki jatkossa muita kun täysin öljyä olevia putsareita tähän tarkoitukseen 😝🙏

      Poista
  4. Minäkin olen kuivashampoiden pienkuluttaja. Saa nähdä minkä päädyn sitten ostamaan kun joskus aikanaan kotona olevat kuivashampoot loppuvat. Nuo Wellan voisivat myös olla kivoja. Harmi, että tuossa Mossan yövoiteessa ei ollut miellyttävä tuoksu. Minäkin kävin tuoksuttelemassa Escadan kesätuoksut. Ne oli ihan ok, mutta nykyään olen todella tarkka mitä tuoksuja ostan niin jäävät hankkimatta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, mulla on varmaan kaksi avattua ja ehkä kolmas odottamassa kaapissa. Mulle aika turhia hankintoja, ei tulisi ainakaan varastoon ostaa! Koitan nykyään pitää vain pari tuoksua kerralla, niin on kiva kun sitten ne ovat laadukkaita 😁

      Poista