Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

29 huhtikuuta 2024

Huhtikuun ostokset

 
 
Niin se takatalvi kuin kevät viimein koittivat. Viime viikon tiistaina meille satoi yli 20 cm lunta etelässä ja tein lumitöitä, pidin autoa parkissa kesärenkaineen ym. Tänään on luvattu jopa +18 astetta sitten lämmintä. 

Yllä näkyy viimeisimmät huhtikuun ostokset, varmasti siis viimeiset. Rustasta ostin kasvomaskin ja käsivoiteen, Clasusta ostin tuon vesipullon. En halua, että vesipulloissa on pilliä, sillä ne on mielestäni epähygienisiä. Sellainen pieni pillimäinen imuaukkokin on aika epähygieninen, aina välillä entistä pulloa puhdistaessani alkoi kuvottamaan. Tuo Doven Kookoksen tuoksuinen käsivoide kuivuu ihanan nopeasti ja on muuten taivallisen tuoksuinen.


 
 
Tulivatkohan nämä 3+1 päiviltä, eli Isle of Paradise Medium Seld Tanning Mousse. Tästä jo semmonen sananen, että jää kuviiin kohtiin tummemmaksi. Aiempi Bondi Sandsin mousse oli siinä mielessä parempi, ettei korostanut kuivia kohtia. Four Reasons Ultra Moisture Shampoo, en ole vielä päässyt testaamaan. Kocostar Retinol Happy Mask, tämä on jo käytetty. Garnier Fructis Banana Hair Food Mask, jonka uusi ulkoasu on mielestäni ruma verrattuna aiempaan. Tuote on edelleen ihan herkullisen tuoksuinen ja tuntuu toimivan, kuin aiemminkin.


 
 
Halusin uuden öljyputsarin, kun Smuutin balmi läheni loppua. Pidän öljyisemmästä, joten balmit ei vaan ole mun juttuni. Tilasin siis Coxir Ultra Hyaluronic Cleansing Oilin, joka on muuten tosi kiva ja tuoksuu mielestäni hyvältä. Halusin tilata samalla uuden seerumin, niin otin saman sarjan Coxir Ultra Hyaluronic Ampoule.
 
Holika Holika Baby Silky Foot Mask Sheet -jalkojen kosteuttavat maskit kyllä menevät aina käyttööön. Laka Bonding Glow Lipstick sävy 215 Lenna, tosi mielenkiintoinen huulipuna. Tuotteen koostumus on kuin huulirasva, mutta levittyy tosi kivasti. Tämän tuotteen tulisi pienentää huulen omia ryppyjä/juonteita. Lisäksi on ihan kiva hankkia välillä huulipuna joka ei ole mattainen. Ne menevät usein ylikuiviksi ja ihan röpelöisiksi.

Lisäksi halusin kokeilla uutta arvokkaampaa meikkivoidetta ja sellaiseksi tuli ostettua Lancome Tein't Idole Ultra Wear ja siinä sävy 105W. Oli S-Etutuotteena, niin oli kuitenkin edullisempi. Mietin, ettei kukaan varmaan osta näitä ultra-kalliita meikkivoiteita ikinä normaalihintaisina.

2 kommenttia:

  1. Mulla on sellainen vesipullo jossa pilli ja onhan se aika jaiks...jää kaikki huulipuna kiinni. Joka päivä kyllä pesen ja kuivatan ilmavasti, vaihdan pulloa välillä. Mutta onhan se vähän nasty :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se kyllä, mulla oli semmonen missä oli vain pari senttiä korkea se pilliosuus niin sit välil sitä putsasin korvatopsilla sitä paria senttiä ja ihan mustaa magmaa siitä tuli jos ei ollut heti joka viikko muistanut pestä.

      Poista