Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

13 toukokuuta 2024

Kosmetiikkaa matkalla

 
 
Heipparallaa! Kävin viimeviikolla viettämässä pitkää viikonloppua Berliinissä ja matka oli oikein mieluinen. Matkustin pelkällä repulla ja sehän tarkoitti, että sain ottaa vain 1 litran pussin verran nesteitä mukaan. Tutustuin etukäteen hieman asiaan ja BER lentokentällä oli tosiaan tiukahkot turvatarkastukset jossa pussi myös nostettiin laatikkoon esiin ja virkailija varmisti, ettei ole muita nesteitä. Myös vartalon läpikuvauksen jälkeen tehtiin vielä käsikopelointi. Eli onneksi olin vain jättänyt kosmetiikan ostamisen tällä kertaa.
 

 
 
Mukana mulla olikin Laka Bonding Glow Lipstick heti, joka on kyllä tosi kiva. Otin myös Kylien lip kitin, eli rajauskynä ja huulipuna. Oon tykännyt tästä kitistä paljon ja olen aika usein arjessani tarttunut näihin. Otin mukaan pienen luomiväripaletin Violet Vossilta, kivipuuterin, aurinkopuuterin, Lumenen CC-voiteen, ripsivärin, luomivärin pohjustajan, eyelinerin, kaksi kulmakynää. Lisäksi mukana oli sy-voide, jota en käyttänyt ollenkaan. Otin myös kaksi hajuvettä mukaan, toinen oli pienempi LV testeri ja sitten ostin tuollaisen matkakokoisen ihan kelvon tuoksun myös Normalista.
 

 
 
Tästä kuvasta vielä pystyy paremmin näkymään, mitkä meikkisiveltimet olin pakannut mukaan. Nakedin kaksipäinen luomivärisivellin, We Care Iconin häivytykseen sopiva muhkea sivellin, muutama Luxien sivellin joista toisessa mukavaa kulmaa ja yksi muu sivellin. Lisäksi otin yhden siveltimen puuteria varten ja Ecotoolsin ison siveltimen aurinkopuuterille. Nämä kyllä riitti aivan mainiosti tälle matkalle.

 
 
 
Yllä olevassa kuvassa näkyy sellainen yleinen kosmetiikka, jota mulla oli mukana. Matkaa varten ostin Normalista Garnier Miselliveden, kun silmämeikinpoistoaine pakkauksen koko on juuri 125ml, kun sallittu maksimikoko on 100ml. Sain käyttöön mukavasti nyt hankkimani Wellan Invigo sarjan hoitoaineen, Nivean Soft cremen, TBS Kirsikka käsirasvan ja aivan lopuillaan olevan huulirasvan Yves Rocherilta.

 

Matkalla loppuneet


Matkalla myös loppui muutamat näytepussukat, otin kaikki saamani pienet näytteet matkalle mukaan. Ostin ensinnäkin tuon Stay Well Classicin Hydrating sheet maskin, jonka käytin eräänä päivänä. Sielä oli muuten +22c joka päivä ja auringonpaistetta, joten tämä tuli ihan tarpeeseen. Se oli tietysti takuuvarma ja hyvä hankinta reissussa. Lisäksi matkalla loppui yksi Normal liikkeen yllätyspussista tullut kylpypommi, joka ei ollut järjin hyvä missään mielessä eikä liuennut kokonaan, vaikka laitoin sen heti kylpyammeeseen, kun vesi alkoi valumaan. Jätin myös oikeasti tuon meikkisienen myös hotellin roskikseen, kun oli aikansa elänyt.Dermatological Shampoo näyte, ihan hyvä ja varmasti parempi kuin se hotellin pumpussa ollut halpa shampoo-saippua.
Centella Light Cleansing Oil, miellyttävämpi näistä kahdesta putsausöljystä.
Keraste Genesis hoitoaine, ihan paksua ja hyvää tavaraa. Nämä Kerastet on aika kalliita, eikä ole mitään hinkua testaamaan näitä. Onko muilla kokemuksia ovatko hyviä vai huonoja?
About Me Cleansing Oil, kihelmöi kasvoilla ja tuntui oudoilta. Näyte oli niin reilu, että riitti kolmeen pesukertaan joten tosi oiva matkalle.
Lumene seerumi + voide näytteet, molemmat tosi kivat ja seerumista sai ihan pienen jämän vielä aamulla laitettua pohjalle.
Purito B5 Cream, mukava pieni rasvanäyte joka tuli käytettyä myös. Ei hurjempia muistoja.

1 kommentti:

  1. Mielenkiintoinen postaus :) tuollaiset näytepussukat on kyllä hyviä matkalle mukaan. Mä olisin kyllä tarvinnut luottohuulirasvan ja huulet karahti korppukuiviksi nähtyään YR:n huulivoiteen :D mulle se oli ihan liian tehotonta...olen kyllä tosi kova huulirasva-addikti. En voi käyttää kuin Carmexia tai sinistä Labelloa...

    VastaaPoista