Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

09 huhtikuuta 2024

Hullut Päivät -Wishlist

Otetaan muutama nosto Hullujen Päivien alla, ne kun taas alkavat huomenna! Nostot kosmetiikasta, mitkä jutut mua itseäni just nyt parhaiten kiinnostavat. Huomasin, ettei Hullareilla ole enää ollenkaan näemmä Lippu-palvelun tapahtumiin ostoetuja. Myöskään niitä lentolippuja ei enää varmaa myydä, joita joskus ihmiset jonotti yötä myöten Helsingin keskustan stokkalla.

Muutoin yksi ainoa muu kiinnostava yhteistyökumppanin tarjous Hullareilla on leffasarjaliput Finnkinolle, joita voi antaa esimerkiksi lahjaksi, liput voimassa vuoden 2024 loppuun asti.

 

 


Jos voisin käyttää loputtoman määrän rahaa, olisin näistä kiinnostunut..
.. Lumene Invisible Illumination Instant Glow -sävyseerumi 30 ml
.. Lumene VALO Oil-Cocktail duo set -vitamiini-tehohoito tuplapakkaus
.. Erborian BB Creme Nude -bb-voide 40 ml
.. Etude Moistfull Collagen Cream -kasvovoide, 75 ml

Kesälle olisi kiva hankkia kevyempi meikkituote, johon tuo Lumenen tai Erborian tuote molemmat ilmeisesti sopisivat. Etuden kasvovoide oli vaan niin hyvä laadultaan, joten käyttäisin mieluusti uusiksi. Ja tykkään vähän öljyisistä seerumeista nykyisin, siihen tuo Lumenen tuplapakkaus olisi aika kiva hankinta.

Ja lisäksi myös nämä..
.. Versace Bright Crystal EdT -tuoksu 30 ml tai Crystal Noir EdT -tuoksu 30 ml
.. Bright Crystal Deodorant Stick -deodorantti 50 ml

Mulla on nyt vain kaksi tuoksupakkausta enää jäljellä, jos Sol De Janeiron kehovartalo-BumBum tuoksua ei lasketa mukaan. Sitä kyllä tulee kesällä käytettyä. Perus Bright Crystal on ihanan tuoksuinen ja olisi kiva joskus hankkia tuollainen luksus dödö. Näin jonkun suosituksen, että tuo Crystal Noir olisi myös erittäin hyvä tuoksultaan.

Semmoisia! Menen varmaan itse käymään paikanpäällä pyörähtämään, mutten erityisesti mitään juuri hae näiltä päiviltä tällä kertaa. Ehkä voisi löytyä jotain kivoja vaatteita, kenkiä tai kodintuotteita, joita en nyt lähtenyt selaamaan etukäteen.

6 kommenttia:

  1. Mä kävin eilen Tampereen Stockalla ja vähän harmitti että Hullarit vasta alkamassa enkä ehtinyt hyödyntämään tulevia tarjouksia, mutta toisaalta mulle ihan hyvä :) Sol De Janeiron tuoksu on mullakin ostoslistalla, tuo Vercasen Bright Crystal on ihana tuoksu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä tosi kiva ja semmonen sopivan kesäinen että hedelmäinen, niin toisaalta just nyt en tarvitse mitään välttämättä - voisin käyttää sitä tuoksua koko kesän läpi. Tosin tekisi mieli taas pitkästä aikaa hankkia tuo Versacen ikoninen tuoksu.

      Poista
  2. Bright Crystal on ihana<3 Mä jätän Hullut Päivät tänä vuonna välistä, Sokoksella tuli tehtyä jo yli sadan euron ostokset viime viikolla niin nyt en edes viitsi katsoa, mitä tuolla on alennuksessa, ettei tuu mitään houkutuksia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käytiin kyllä pyörähtämässä keskiviikko iltana, mutta ei sitten mitään tullut hankittua. 3+1 päiviltä tein neljän tuotteen hankinnat :) Niistä sitten varmaan blogin ostoksissa.

      Poista
  3. Anonyymi15.4.24

    Mun mielestä Hullarit on nykyään ihan plääh, tarjoukset on olemattomia tai jopa sama hinta kuin normaalisti. Tai esim joku Biothermin vartalovoide joka on AINA tarjouksessa joka ikisillä tarjouspäivillä Sokoksessa/Emotionissa jne., tylsää. Vielä 10v sitten oli oikeasti hulluja tarjouksia. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miusta myös tuntuu, että samat Lancome/Sensai/Biotherm/Lumene tuotteet molemmilla päivillä. Tuotteet ehkä -20% normaalista. Ei sinänsä ole mikään ilmestys enää todella.

      Poista