Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

25 maaliskuuta 2024

Maaliskuun kosmeostoksia




Helou Blogi! Edelleenhän tänne siis tulen julkaisemaanjos aihetta vain on. Jotenkin en halua vain ottaa enää stressiä blogista ja jotkut kirjoitukset tai jutut on tullut pienen paineen allakin tänne tuotettua. Ehkä en saa samalla tavalla enää ideoita bloggailuun. On myös tietysti tylsä kirjoittaa blogia ilman yleisöä ja rehellisesti aloitin tämän blogin niin myöhään, ettei minulle ole kertynyt suurta lukijakuntaa joka esimerkiksi olisi kommentoinut postauksiani tai toivonut minulta minkään laisia postauksia. Lisäksi en ole se tavallinen meikkibloggaaja, jolla olisi kokonainen vaatelipasto täynnä meikkejä. En haluaisi siis ostaa tavaraa hirveästi lisää turhaan, tai vain blogia varten. Myöskin ns. lahjalähetykset ovat tietysti aika vähissä näinä aikoina blogien puolelle.

Tässä yllä nähdään hankintoja Emotionista, jossa oli S-Etukortilla hyvä tarjous We Care Iconin siveltimistä. Hankin siis Angler Brushin joka kuvassa oikealla. Toinen sivellin jonka ostin olikin oikeasti Blender-sivellin, isompi luomivärisivellin. Kuvassa vierekkäin mun lempi mallit We Care Iconilta, jotka on siis ihan loistavat poskipunien ja aurinkopuuterien levitykseen.

Ostin itselleni Jumbon pyöreiltä päiviltä Yeppo&Soonsoo myymälästä kaksi tuotetta, kun ihonhoitotuotteet olivat -25% alennuksessa. Ostin itselleni Cosrx Propolis Honey Overnight Maskin sekä HaruHaru Wonder Black Rice Seerumin. Nämä tuotteet maksoivat yhteensä vielä alennuksien jälkeen 36 euroa! Tuntuu kyllä aika kalliilta, mutta tuo Black Rice Seerumi on monessa kaupassa lähes 35-40 euroa normaalihinnaltansa, niin Yeppo&SoonSoossa sen normaali hinta oli vain 20 euroa ostohetkellä.

 

Lisäksi tilasin itselleni Lykolta myös muutaman tuotteen. Pitkästä aikaa tilasin jo itselleni valmiiksi Urban Decay All Nighter Setting Sprayn, normaali hinta 25,60 € joten se oli myös edullisempi, kuin monessa kivijalassa Suomessa. Halusin myös hankkia edullisen lip oilin, joten essence Hydra Kiss Lip Oil oli hyvä valinta. Halusin myös kokeilla tätä vesipohjaista primeria, kun silikonipohjainen primerini ei sovi yhteen minun vesiliukoisen meikkivoiteen kanssa. Tästä syystä hankinnoissa siis paljon hehkutettu NYX Professional Makeup The Marshmallow Primer.

 

 

Ja toki tuli ostettua taas hieman ripsiä varastoon. Parasta ostaa Eylure Light & Wispy säästöpakkaus! Ostin myös viikonloppuripsiksi Eylure Volume sarjasta tuollaiset ripsienpidennyksiä jäljittelevät liimaripset.



Ja viimeviikolla hankintoja Normalista kuin laivalta. Ostin Garnierin silmämeikinpoistoaineen, Doven antiperspirantin ja tuon W7 minikulmakynän siis Normalista. Tuo kulmakynä on kyllä kova ja kuiva, eli ei toimi kuten NYX:n vastaava Micro Brow. Laivalta tuli Treaclemoonin Brazilian Love-suihkugeeli pitkästä aikaa sekä uusi kynsilakka Mavalalta, väri kaunis laventeli.

Nyt pitää sitten loppuviikko vain selvitä ilman ostoksia, kun tuli jo postailtua nämä ostokset näinkin aikaisin blogiin! Mutta sepä on sitten hyvä syy myös ottaa edes viikon tauko, tässä kuussa tuli hankittua aika paljon kaikenlaista.

ps. Muistakaa ottaa tilini @katri.kauneusblogi seurantaan Instagramissa.

8 kommenttia:

  1. Blogit ovat kyllä hiljentyneet viimeisen viiden vuoden aikana melko lailla. Itse mieluummin luen pitkiä postauksia kuin selaan pelkät Insta-kuvat ja lyhyen kuvatekstin, ja siksi on hyvä ettei kaikki bloggaajat ole täysin kaikonneet alustalta :)

    Kivoja ostoksia, suurinosa ihan uusia itselle. W7 -kulmakynän ostin joskus Normalista ja hämmästyin kuinka siitä ei yksinkertaisesti saanut mitään jälkeä aikaiseksi :D piti palata tuttuihin merkkeihin takaisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, onhan näissä paljon enemmän sisältöä ja sisältö on usein hieman syvällisempää eikä vain hetkessä huitaistua!
      Tuo W7 kulmakynä olikin liian halpa ollakseen niin hyvä - eli totta 🤣 no ehkä tällä just kulmien muodon viimeistelee..

      Poista
  2. Hyviä käyttisostoksia :) ja oli kiva nähdä postaus täällä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pyrin kyllä tänne myös jatkaa edelleen juttuja, kun vain ideoita ja aikaa on 😇

      Poista
  3. Anonyymi30.3.24

    Ihanan näköinen tuo kynsilakka, keväinen<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo liila on kyllä tosi kaunis ja tekee kynsistä geelilakatun näköiset :)

      Poista
  4. Kivat ostokset. Kauniin värinen kynsilakka <3 Cosrxn yönaamio kuulostaa mielenkiintoiselta tuotteelta. Etenkin kun tietää miten hyviä tuotteita heiltä muutoinkin löytyy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Propolis-sarjan honey over night mask on kyllä hyvä, laitan siis yöksi sen kasvoille kuin minkä vain voiteen joka on koko yön kasvoilla. Vielä on yksi toinen tuote käytettävä alta, että tuon saa päivittäisesti käyttöön :)

      Poista