Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

29 helmikuuta 2024

Helmikuussa loppuneet 2024

Sosiaalinen media, onko se lopun alkua?


Otan haltuun juuri nyt sitten kuitenkin kosmetiikkapuolen ig-tiliä, johon saan somettaa kaikkea tyttö-hömppää joka ei kavereita omalla privatililläni sitten häiritse. Niin saa nähdä, siirrynkö vain istagrammaajaksi bloggaajan sijaan ihan lähiviikkoina. Blogille ei tunnu olevan aikaa ja aina pitäisi avata kone erikseen, jo nykyisen tietokonepainotteisen työni lisäksi. Nautin vapaa ajastani nykyään ulkona, katson sarjoja, luen paljon kirjoja nykyään. Saisin tällä nopeammassa tahdissa kirjoitettua juttuja ja ei tarvitsisi jokaista loppunutta tuotetta säästää korissa kuukautta, kun niistä voisi vaikka heti kertoa omat kokemuksensa. Katsotaan siis, kuinka kauan blogini elää ja saatatte jatkossa löytää nämä jutut IG tililtäni: katri.kauneusblogi

Loppuneisiin, niitä oli nyt paljon!

Mun pian 5 vuotta vanha läppäri tuntuu vetävän viimeisiä, puhkuu kuin hurjasusi ja tähän ei saa järjestelmäsyistä ladattua uutta Windows 11 päivitystä, joten tuki laitteelle päättyy tämän vuoden lokakuussa. En tiedä, alanko edes ostamaan uutta tietokonetta jos tarvetta sellaiselle ei ole bloggaamisen lisäksi nykyisin. Jos teen pakotetun Win11 päivityksen, en voi tietää, toimiiko kone ikinä normaalisti. Pitääkin ensiksi tallentaa kaikki kuvat ja tärkeät tiedostot ulkoiselle ja sitten voi kokeilla onneaan. Meneekö päivitys läpi vai ei.

Testerikokoisia tuotteita oli kolme kappaletta. Täysikokoisia oli 13 kappaletta ja niistä kaksi oli sheet maskeja. Näistä tuotteista pitkäkiertoisia tuotteita olivat Schollin jalkavoide, Buxomin huulikiilto, Paesen riisipuuteri sekä Etuden kasvojenputsaus vaahtogeeli. Muut tuotteet ovat kuluneet ihan viimeisten parin kuukauden aikana loppuun.

Kocostar Waffle Mask Maple -jättikokoinen kasvomaski geelimäärältänsä. Kun joku ylimääräinen pipettipullo tyhjenisi voisin puristaa näitä seerumeita talteen.

Scholl Voide halkeileville kantapäille 60ml -sain iskältä joululahjaksi menneinä vuosina. Kiva, että sain nyt käytettyä. Voide on kyllä erittäin paksua ja sopii hyvin talviaikaan jalkapohjille.

Garnier SkinAktive 5xSheet Masks -multipakkaus, mitä säästöä! Euron yksi maski, maskit istuu hyvin kasvoille ja pussi helppo sulkea ja avata uudellen. Uusi suosikkini! Tästä pussista sai myös seerumia kasvoille pitkään ja uudelleensulkemisen puolesta oli aina siistiä ja helppoa otaa pakkauksesta seerumia.

Paese rice loose powder 15g -olen positiivisesti yllättynyt tästä puuterista. Sopivan kevyttä ja peitti kiillon kasvoilta. En nyt tiedä kiinnittääkö mikään puuteri meikkivoidetta oikeasti. Ehkä estää sen hankaamista vaatteisiin ja huiveihin. Lopussa oli vaikea saada tavaraa ulos, kun on vain ne rajatut reiät.

Buxom Full-on Plumping Lip Cream sävy White Russian 4,2ml -todella kauniin värinen huulikiilto. Tahmeaa ja tuo viileän tunteen huulille. Buxomit on kyllä tajuttoman hyviä ja tämä White Russian ei ole täysin läpikuultava huulikiilto, vaan antaa myös todella tuota kaunista nudenpinkkiä väriä. Tuli ihan yllätyksenä, että tuo loppui. Aiemmissa Buxomeissani olennähnyt paremmin tuotteen lopun lähestyvän, mutta tässä olikin mattahuuruinen pinta ja aiemmissani kirkas. Ehkä siinä ero. 

Lumene CC voide sävy Fair 30ml -mitä sitä hyvää vaihtamaan. Tuntuisi turhalta kokeilla kaikkia todella kalliita meikkivoiteita, kun saan tällä riittävän peiton ja upean glown. Joskus toivon peittävämpääkin meikkivoidetta, ehkä Lancomen Teint Miracle olisi seuraava sellainen, mitä voisin kokeilla arvokkaammista. Muutoin toivon, ettei tämä poistu valikoimista koskaan.


Rituals.. The Ritual of Jing Sleep foaming shower gel 200ml - en pitänyt tämän kyseisen saippuan tuoksusta. Tämä kelpasi hyvin koipien sheivailuun ja tuli toki pari kertaa peseydyttyä tällä.

The Body Shop Satsuma Body Butter 200ml -reilu ja ronski body butter. Tämä on mielestäni vähän tönkköä eikä ihan niin levity, kuin sarjan 'muut maut'. Tuoksu on epäilemättä yhtä raikas kuin satsumassa. Vielä on yksi purkki saamastani arvontavoitosta jäljellä ja se loppuu epäilemättä ensikuun aikana.

Rituals... M'gouna hand wash 300ml -pienikokoinen käsisaippua. Annostelee saippuaa maltillisemmin, mutta saippuan loppuessa kaikki saippua ei tahdo tulla ulos. Tässä pullossa pilli ei taida osua ihan mihinkään pohjan kulmaan, joten olen usein sekoittanut hieman vettä loppuun ja sitten vain heittänyt pumpun pois ja vain aina hieman ravistanut ja kaatanut vesi-saippuaa kädelle. Tämän tuoksu kyllä ihana, mutta Ritualsin kaksi käsisaippuaa nyt kokeilleena, en pidä tästä pumppupullosta.

Garnier Eye make-ip Remover 2in1 125ml -mun lemppari silmämeikinpoistoaine. Ei aiheuta ärsytystä ja tehoaa hyvin vedenkestävään meikkiin ja myös huulipunaan.

Etude moistfull collagen Cleansing Foam 150g -jätti suuri kasvoputsari. Pienikin pisara tätä riitti koko kasvoille, kun tuote alkaa geelistä vaahtoamaan. Tuntuu ihanalta kasvoilla. Sisältää collagenia ja pH on iholle sopiva 6. Tutustuin Etudeen aiemmin saamieni näytteiden kautta ja niiden innoittamana ostin tuotteen myöhemmin. Suosittelen kyllä Etudea lämpimästi tavallisen kosmetiikan ostajille, jotka haluavat kokeilla K-Beautyä.

KylieSkin Vitamin C Serum 20ml -kasvoseerumi. Ei hyvää sanottavaa. Pakkaus on posliinia, ei näe siis valoa vasten läpi onko kamaa oikeasti paljon jäljellä. Haisee ruualle/leikkeleelle, vaikka pitäisi olla hajustamaton. Ehkä joskus hajustaminen kannattaa. Väri on likainen ruskea, eikä kiva valkoinen tai kirkas. En osta koskaan enää.

Redken all soft conditioner 300 ml -sopivan kokoinen, ihana hiuksia siloittava ja silikonia sisältävä hoitoaine. Tässä on myös 5% arganöljyä. Pakkaus on uudistunut niiltä männävuosilta, kun tätä olen viimeksi ostanut. Tämä on hyvä, sillä purkki pysyy pystyssä nyt korkillaan. Haluan laittaa usein hoitoaineet lopuksi ylösalaisin jotta saan ihan viimeisetkin helposti ulos.

Testerikokoisista tuotteista meiltä löytyi..
.. Molton Brown Flery Pink Pepper Bath & Shower Gel 50ml - on selkeästi pippurisempi. Tuoksu on miedosti makeaan päin, muuten voisi luulla miesten tuoksuksi.
... Louis Vuitton Attrape-Réves EdP 2ml - tuoksutesteri. Tällainen testeri kestää juuri yhden viikon matkan helposti, jos ei ole aiemmin tullut käytettyä loppuun. Tämä on erittäin pehmeä ja ei ole aivan minun tyyppinen, ei ole riittävän särmä.
.. Biotherm Blue Peptides Uplift Cream 1ml -testeri. Tosi miellyttävä kasvovoide, aloin ihan miettimään tämän voiteen hankkimista.

7 kommenttia:

  1. Höh, onpa harmi jos sinäkin siirryt Instaan :( tässä blogissa on se juttu kun voi istua alas, rentoutua ja lukea rauhassa. Pohtia näitä loppuneita kuten Molton Brown suihkugeeliä jonka miehisestä tuoksusta pidin valtavasti, sekä Redkenin All Softia jota pitäisi ostaa. Lancomen meikkivoiteesta uskon että tykkäisit jos tykkään tuosta Lumenesta :)
    Mullakin on tämä kone yli 10 v vanha :DD en tiedä mikä Windows tässä on mutta jumittaa ja paljon. Ei ne läppärit maksa kuin pari sataa niin saatan sen sijoittaa blogin takia. Itse en halua omaan Instaan enää blogijuttuja. Yritän seurata Instassa mutta se on valitettavan nopeatempoinen ja ärsyttävä paikka, kommentointi vaivalloista enkä mä vaan tykkää. Seuraan kyllä mutta harmi, blogit loppuu toinen toistensa perässä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa että vahvistit tuon Lancomen meikkivoiteen 😁 Sitä todella pitäisi kokeilla. Valitettavasti ei ole juuri kiinnostusta istua koneen ääressä samoin kun elämä on hektisempää ja töiden takia jo on 8h ruudun äärellä arkisin. Kaipa tänne pari päivitystä vielä joskus saa aikaiseksi, mutta helpottaa omaa harrastusta jos vain instailee samalla 😊

      Poista
  2. Täytyykin ottaa sun tili seurantaan! Mulla meni itsellä viimeiset mahdollisuudet palata bloggaajaksi, kun annoin oman tietokoneeni pois. Tää oli siis pakko tehdä, että saatiin asuntoon lisää tilaa ja meille riittää vallan mainiosti yksi pöytäkone. Mutta nyt ei huvittaisi miehen koneella kyllä mitään blogihommia tehdä, eikä mulla toki just nyt olisi sellaiseen edes aikaa. En siis edes ajatellut, että palaisin bloggaamaan, mutta nyt ei tarvitse sitäkään enää miettiä :) Siis toki saisin miehen konetta käyttää bloggaamiseenkin, mutta jotenkin kaipaisin siihen sen oman koneen :D

    Etuden putsari kuulostaa hyvältä, ton ostan ehdottomasti jossain vaiheessa testiin! Redkenin All Soft on mullakin ollut nyt käytössä, just sain itse asiassa myös pullon tota hoitoainetta loppumaan :) Mä ostin vähän aikaa sitten tosta TBS:n Satsuma-sarjasta suihkugeelin ja tuoksuna se on kyllä herkullinen<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No toki tietokoneelle saa useamman käyttäjätilin, mutta ehkä se oma yksityisyys ym on mukava siinä säilyttää. Koen että tuo ig on se mun juttu. Molempia tuskin jaksaa täysillä pyörittää ja haluan tehdä enemmän asioita vapaa ajallani koneella istuskelun sijaan ja onkin mun blogi tahti hidastunut paljon viime vuoden aikana 😊

      Poista
  3. Anonyymi5.3.24

    Plääh! T.Blogien suurkuluttaja :)

    VastaaPoista
  4. Tykkään kovasti blogistasi, joten sen puoleen harmi. Mutta seuraan jatkossa toki IG:n sisältöjä :) Mä en ole koskaan kokeillut Redkenin all softia ja niitä tulen varmastikin hankkimaan kunhan joskus kotona olevat tuotteet loppuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eihän tämä nyt tarkoita että täysin lopetan, mutta eipä vaan ole enää samaa aikaa ja kiinnostusta ihan datailuun :) Nytkin on kuitenkin muutama postaussarja joita varmasti tulen vielä julkaisemaan blogin puolella. Redkenin all softia kyllä kannattaa ainakin kokeilla kerran!

      Poista