28 maaliskuuta 2024

Viiden kynsilakan karsinta

 
 
Päätin karsia kynsilakkojani myös minimiin, kuin meikkejäni. Mulla oli enää vain muutama kynsilakkajoulukalenterin tuote kaapissani, joten niistäkin nyt aika luopua. Lisäksi oli kaksi glitteristä lakkaa, jotka vain ei enää ole niin minun juttuni. Olen myös alkanut keskittämään kynsilakka-hankintani Mavalaan ja toivottavasti jatkossa myös Essieen, jonka kynsilakkojen siveltimet ovat mielestäni täydellisen lattanat ja vähän leveämmät = helpompi levitys.

Olen myös pistänyt nyt kommenttien hyväksynnän päälle, eli aiemman reaaliaikaisen heti-julkaistuksi tulemisen sijaan, kommentit tulevat blogiin vasta hyväksynnän jälkeen. Tämä lähinnä siksi, etten ehdi ehkä heti vastaamaan ja on kiva, että kommentit sitten ilmestyy hieman kontrolloidummin, jos en ehdi niitä tai niiden laatua heti tarkistamaan.


 
 
OPI Nail Lacquer Muse of Milan Leonardo’s Model Color, eli tuo liila shimmerinen lakka. On ollut auki siis jo ennen kesäkuuta 2022 ja nyt vaan on aika pistää tämä veks. Kynsilakka on alkanut paksuuntumaan ja ei vain kuivu. Lisäksi olen huomannut, että OPI:n sivellin on turhan pitkä ja kapea = vaikea levittää.

Cien HOLO Top Coat saa myös lähteä eteenpäin. Tämäkin on ollut vapusta 2022 asti minulla ja silti jäänyt vain pienelle käytölle. En meinaan jaksa vain poistaa glitteriä kysistä, kun se vaatii extra-hinkkausta. Pistän purkin äidilleni, koska tämä ei vielä ole mennyt aivan piloille.Ja nämä Ciate Londonin kynsilakat saavat nyt myös mennä. Sain nämä siis itselleni vuoden 2021 joulukalenterista! Näistä myös glitterisen lakan vien äidilleni, mutta kaksi minikokoista joutaa hävitykseen. Värit olivat seuraavat: Racing Queen, Dancing Shoes ja Ice Scream. Tykkäsin kovasti tuosta glitterisestä Dancing Shoes ja myös vaaleansinisestä Ice Screamista. Tuo tummanvihreä Racing Queen oli lähes musta, kun sitä laittoi kaksi kerrosta. En pidä tummista kynsilajoista, sillä hapertuminen kynsien päästä näkyy vain huomattavasti helpommin.

Onko teillä tapana siivota huonoja kynsilakkojakin välillä pois kaapeista?

4 kommenttia:

 1. Eipä muuten tule oikein glittereillä lakattua kun se poistaminen on yhtä tuskaa....karsin aika ajoin, aina jos lakkaan jollain ja se ei enää toimi tai kuivu kunnolla. Se saa lähteä :) mulla on nykyään ihan ok kokoinen kokoelma, en ole määrää laskenut mutta lakkaan usein samoilla suosikeilla enkä hanki uusia montaa kertaa vuodessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosiaan ihan hirveän työlästä, onneksi noi lakat meni nyt jollekin muulle ehkä käyttöön :D Koitan myös nyt vältellä uusien hankintaa, jotta nykyisiä ehtisi käyttää useammin, ennenkuin ne pilaantuvat. Nyt jo alkoi tuntumaan, että viime heinäkuussa hankkimani trindin hoitava kynsilakka ei enää kovetu niin nopeasti joten ei sitä kovin kauaa jaksa käyttää.

   Poista
 2. Mä oon siivonnut kynsilakkoja rankalla kädellä koska yhdessä vaiheessa mulla oli varmaan yli 50 kynsilakkaa, enkä tietty ehtinyt ikinä käyttämään niitä. Nykyään kun mulla jo varmaan12v ollut geelikynnet niin lakkaan vain varpaankynnet ja pärjään ihan muutamalla lakalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hirveä määrä, mutta ymmärrän kyllä. Muistan kun i love me messuilla oli jotain kynsilakkoja euron kappale ja tuli aina ostettua 5-10 uutta kynsilakkaa (joita ei oikeasti tarvinnut). Tänään viimeksi lakkasin kynnet sekä varpaat :)

   Poista