01 helmikuuta 2024

Tammikuussa loppuneet 2024


Vuoden ekat loppuneet! Ja jotenkin tuntui ettei tässä nyt ollut paljon tuotteita, vaikka kyllähän niitä on toki käytetty. Ensi kuussa saadaan myös ainakin yksi TBS:n body butteri lisää taas käytettyä. Koitan nyt taas hieman enemmän keskittyä joidenkin kertyneiden tuotteiden käyttöön. Toivottavasti säästyisin ilman suurempia hankintoja helmikuussa. 

Tässäkin oli muutama tuote useamman vuoden ollut käytössä, kuten shampoo, huulikiilto ja huulikuorinta. Lisäksi pari muutakin tuotetta oli ollut noin vuoden käytössä. Nopeasti laskettuna loppuneita tuotteita oli vain maltilliset 12 kappaletta. 

Wella Invigo Aqua Pure Purifying Shampoo 250ml, pesin hiuksiani maltillisesti aina syväpuhdistavalla shampoolla. Tämä taisi olla mulla muutaman vuoden ja aina aika ajoin käytin tätä, jos vaikka hiukset livahti liian lilan/harmaan sävyyn, tai piti saada kunnolla muotoilutuotteet hiuksista välillä irti. Hyvä syväpuhdistava, ei siis ole kuoriva millään tavalla, ostaisin kyllä uusiksi mieluusti.

Keune Style Soft Set Spray 300ml, sellainen paksu ja tahmea hiuslakka. Aika kaukaa sai suihkuttaa ja tuoksui huonolle. Tykkään kyllä erityisesti Got2Be Volumaniac -lakasta, sillä se tuoksuu hiuslakan kaltaan hyvältä ja ei ole niin kemikaalinen tuoksultansa.

Garnier SkinActive Multi-Mask 5x Sheet Masks, erittäin hyvä hinta-laatusuhteeltaan. Uudelleen suljettava pussi, pussissa 5 kasvomaskia rullalla. Maskit ovat erittäin mukavan paksuista kangasta ja kosteuttavat ihoa hyvin. Loistava tuote, 5 euron hintaan Prismasta. 


it Cosmetics Brow Power Filler sävy Taupe, purkissa luki 6 months, käytin vuoden verran. Nyt alkaa huomaamaan, että on kyllä kuivunut eikä tule kuten ennen. Alkuun tuli liikaa massaa, kun tuotetta sitten kului, alkoi tulemaan tasaisemmin. Ihan kiva ja nopeutti, jos halusi nopeasti sutaista kulmat ennen vaikka kuntosalia ettei näytä aivan kaljulta.

Maybelline Sky High Waterproof, ihan perushyvä ripsiväri. Saa näyttävämmät ripset. Tämän tankki on kaiketi pienempi kuin monissa kilpailevissa tuotteissa, ja on sitten hinnaltaan hieman kalliimpi. Otin uuden käyttöön, ei kyllä 6kk pidempään voi mitenkään käyttää tätä tuotetta, ilman, että se kuivuu käytössä. Ostaisin kyllä mieluusti Snapscara -ripsiväriä, mutta sitä ei ainakaan enää marketeissa ole näkynyt.

IDUN Minerals Bronzer sävy Sommardröm, pieni 4,6g kokoinen aurinkopuuteri pakkaus. Vegaaninen puuteri, ehkä ensimmäinen sellainen itselleni? Oikein kiva ja oli ahkeralla käytöllä myös kaikilla kolmella matkallani viimevuonna. En ostaisi erikseen, mutta tuli arvontavoiton kautta.

NYX Fill & Full Eyebrow Pencil sävyssä Ash Brown, helppokäyttöinen. Toki vaatii kärsivällisyyttä ja huolellisuutta, että saa kulmakarvat näyttämään samalta. Olen kyllä tykännyt ja vastaava taas käytössä. Vähän kuin pomade, mutta kynämuodossa. On pehmeämpää, kuin tavalliset vanhanaikaiset kulmakynät.

Lumene Luminous Shine Lip Gloss sävyssä Fresh Peach, vaikka purkki ei näytä tyhjältä niin kyllä se on. Ei oikein enää osu applikaattori kunnolla pakkauksen reunoille ja tuotetta tulee huonosti. Lisäksi, tämä on varmaan jo 4 vuotta vanha, niin on sopiva heittää menemään. Tällainen on tullut hankittua jo, mutta eri sävyssä.


The Body Shop Cherries & Cheer Shower Gel 250ml, tämä on kyllä yksi parhaista saippuatuoksuista jälleen hetkeet TBS:ltä. Runsaan makean ja tumman kirsikan tuoksu on upea ja herkullinen. Tätä löytyy vielä onneksi toinen purkki kaapista.

The Body Shop British Rose Body Butter 200ml, sopivan paksua nyt talvella. Levittyy huomattavasti helpommin, kun levittää suoraan suihkun jälkeen ihon ollessa vielä mukavan joustavaa ja pehmeää. Tuoksu on erittäin ruusuinen ja tuote yleisesti kyllä miellyttää. En käyttäisi body butteria kesäisin, mutta talvella on kyllä loistotuote.

The Body Shop Kindness & Pears Sugar Lip Scrub 10ml, meniköhän kaksi vuotta, että sain tämän käytettyä? Tämä sokerikuorinta huulille oli erittäin hellävarainen ja ihanan makean tuoksuinen kuin makuinenkin. En kuitenkaan erityisesti pidä huulikuorinnoista, joten hieman turha tuote.

The Body Shop Strawberry Hand Cream 30ml, mansikka ei ehkä tuoksuna ole kummoinen ainakaan käsivoiteena. Tämä on kyllä pieni, helppo ja kiva käsivoide. Imeytyy helposti ja on sopivan rasvaist aomille käsilleni. Tykkään, kun pakkaus litistyy aina vähitellen ja tuotteen ottaminen ikään kuin aina vain helpottuu.

8 kommenttia:

 1. Garnierin naamiot on vaan tosi hyviä <3 edullisia ja toimivia. Kivasti oot saanut meikkejä loppuun, Lumenen kiilto on ainut tuttu noista. Ja monta TBS tuotetta, kirsikka noista tuttu ja ihana <3 olen vähän säästellyt käytössä olevaa suihkugeeliä, vaikka sitten uudessa kylppärissä nautiskelee siitä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kyllä kerrankin saada meikkejä käytettyä ja saa taas hieman lisätilaa meikkilaatikkoon. Kiva kyllä säästää sitä sitten rempan jälkeen, on tosi hyvä saippua kerrankin tuoksultaan :)

   Poista
 2. Mä tykkään myös Garnierin naamioista, juuri ostin pari uutta ja pesee mennentullen monet kalliimmat. Meikkien kuluminen on superhidasta, etenkin ripsarit ja linerit kuivuu ennemmin kuin loppuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, edulliset sheet maskit on ihan parhaita. Pääasia varmaan siinä, että niitä tulisi käytettyä 😊 toi sky high on kyllä ml tilavuudelta pienempi kuin moni, että se kyllä saattaa oikeasti loppua. Oli varmaan alle 6kk mulla käytössä.

   Poista
 3. Tosi kivoja loppuneita. En ollut huomannutkaan, että Wellalla on myös tuollainen syväpuhdistava shampoo. Sait paljon meikkejä loppumaan! Musta tuntuu, että monia meikkejä loppumaisillaan, mutta silti niitä loppuu aina vain 0-2 kpl kuukaudessa :) En muista koskaan testanneeni Lumenen huulikiiltoja, voisivat olla kivoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo Wella Invigo sarjan tuotteet on tosi ihania, on tullut jotain toista myös käytettyä noista. Onneksi joskus ne meikit myös loppuu, toki hygienia syistä tietyt silmä ja huulimeikit kannattaisi heivata jo aikaisemmin roskikseen. 😊 tuo 4v käyttöaika tuolle huulikiillolle.. sen ois voinu vaikka puolittaa

   Poista
 4. Mä korkkasin vasta hiljattain ton TBS:n kirsikkasuihkugeelin kunnolla käyttöön, on se vaan hyvä! Toivottavasti tulee uudemmankin kerran myyntiin, just tollasia sarjoja oon ite kaivannut joulutuoksuihin, kun aika paljon on vuodesta toiseen pyörinyt niitä samoja vanilja-, luumu- yms. tuoksuja. Tollanen Garnierin sheet mask -pakkaus täytyy napata itsekin joku kerta kaupasta mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä tosi kiva sarja, nyt tuli kevään tuoksu myös myyntiin, sitä pitäisi käydä testaamassa. Mutta kyllä vaan sitä vadelmaa edelleen kaipaan!

   Poista