26 helmikuuta 2024

Helmikuun pikku hankinnat


Omistajapäiviltä tuli hankittua Four Reasonsin Pearl-sävyinen shampoo, kävin helmikuussa ottamassa raidat ja sävytyksen, joten haluan hieman pitää sävyä yllä. Juuri nyt en halua käyttää ollenkaan hopeatuotteita jotka tekee hiuksista niin harmaan sävyiset. Riittää, että saan keltaisuutta pois.

Apteekilla oli myös CeraVe tuotteet tarjouksessa, joten hankin viimein testiin CeraVe Hydrating Cleanserin, josta olen kyllä pitänyt. Putsausteho on hellävarainen ja olen nyt toistaiseksi käyttänyt tätä myös ihan aamuisin paljaiden kasvojen pesussa. Lisäksi helmikuussa UV on jo käynyt 1-puolella muutaman tunnin päivässä täällä pk-seudulla, niin halusin kevyemmän aurinkosuojan keväälle. CeraVe Facial Moisturing Lotion SPF30 -suojalla riittää hyvin alkukevääseen. On tuntunut toimivan oikein hyvin meikin alla ja olen hankintaan tyytyväinen.


Tallinnasta nappasin mukaan organic shop macha mojito body scrub purkin. Tuote poistui markkinoilta sen aiemman valmistusmaan, Venäjän, vuoksi. Tämä tapahtui kaikille tuotteille, jotka olivat lähtöisin Venäjästä ja niistä tuli kuin myrkkyä markkinoille Venäjän hyökkäyssodan myötä. Tässä purkissa ja verkkosivuilla selviää, että tuotteet ovat nykyisin valmistettu Virossa. En voi tietysti tietää kuka yrityksen takana todella on. Tuttu lemongrass-kuorinta on muuten brändiltä ilmeisesti poistunut.


Prismasta nappasin kaksi uutta kasvomaskia mukaan. Nämä olivat vain euron kappale, Stay Well Classic on uusi K-Beauty merkki ainakin itselleni, nämä maskit olivat tuotteen ensimmäiset jutut jotka näin. Pakkaukset ovat Moisturizing Aloe Vera ja Firmin Vegan Collagen. Jännittävää, jos kollageeni on vegaaninen, sitä ei ole otettu lihasta tai kalasta, kuten useimmissa kollageenivalmisteissa.
 

8 kommenttia:

 1. Ihanat ostokset <3 mulla on kans tuo Pearl shampoo ja hoitis, tuo kivasti hentoa helmimäistä hohdetta hiuksiin. Stay Wellia olen nähnyt Tokmannilla myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos 😁 Toi Pearl on loistava. Pesen nyt joka toinen kerta tukan sillä! Kiva ettei kaikki sheet mask brändit ole mitään superkalliita.

   Poista
 2. Pearl Shampoo on itselle tuttu ja pidin siitä kovasti! Hopeashampoot on tosiaan aika tujuja ja kuivattaa tosi herkästi hiuksia, joten varmaan ihan hyvä valinta käytellä välillä vaan tollasia sävyttäviä shampoita niiden sijaan :) Noi Organic Shopin kuorinnat oli ainakin silloin joskus vuosia sitten tosi hyviä, kun itse noita omistin. Mojiton tuoksu kuulostaa myös tosi raikkaalta<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni tuo Pearl sopii just loistavasti värin ylläpitoon ilman, että tukka menee ylikylmän sävyiseksi. Kiva kanssa päästä myöhemmin tuota organic shopin kuorintaa käyttämään. Nyt on noita kuorintoja ehkä hieman liikaa kaapissa!

   Poista
 3. Kiva kuulla että marketistakin saa edullista k-kosmetiikkaa! Oon viimeaikoina huomannut että hinnat on kosmetiikassakin selvästi nousseet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä varsinkin nimekkäiden brändien tuotteiden hinnat ovat nousseet ihan euroilla.

   Poista
 4. Anonyymi3.3.24

  Se organic shopin kahvikuorinta oli hyvän tuoksuinen. En ollut edes muistanut koko brändiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sarjan avokado maski hiuksille oli mun kestosuosikki!

   Poista