24 tammikuuta 2024

Esittelyssä Mossan ja Kylieskinin seerumit

mainoslinkki merkitty *-etuliitteellä


Tänään tutustutaan kahteen seerumiin, jotka olen molemmat ostanut itselleni aivan viimeisen kuukauden aikana. Olen jo molempia käyttänyt useampaan kertaan ja mielestäni on kiva kirjoittaa hieman esittelyä tuotteista, kun niitä voi samalla myös hieman vertailla.

Kerron myös, kumman ostaisin mielummin uudelleen ja kumpaa en enää ostaisi toistamiseen. Tuotteilla on myös yli kaksinkertainen hintaero!
Tämän seerumin pakkauskoko on ehkä hieman pienempi, kuin yleensä, vain 25 ml tavallisen esim. 30 ml pakkauskoon sijaan. Tuote maksaa hieman paikasta riippuen noin 12-15 euron verran.

Mossan Glow Cocktail Illuminating Serum on osa Glow Cocktail sarjaa, johon kuuluu myös sarjan muitakin tuotteita. Seerumi kosteuttaa ihoa ja vähentää ikääntymisen, auringon ja ilmansaasteiden aiheuttamia värimuutoksia ihon pigmentissä ja vaalentaa tummia täpliä iholla. Seerumi antaa iholle pehmeyttä ja sileyttä. Seerumi sisältää leväuutetta, pienimolekyylistä hyaluronihappoa ja suurimolekyylistä hyaluronihappoa. Seerumiin on myös lisätty C-vitamiinia ja se sopii kaikille ihotyypeille.

Tämä on erittäin mieluista käyttää ja tuoksu on herkullisen sitruunainen sekä raikas, oikein ihana hedelmäinen tuoksultaan. Seerumi imeytyy hyvin ihoon ja koen, että se antaa luonnollisen glown. Olen pitänyt tätä usein myös meikin alla, vaikka usein laitankin näin talvella seerumin päälle vielä kosteusvoiteen.
Kylieskinin seerumi on vielä pienempi pakkauskooltaan, vain 20 ml kokoinen. Tämä seerumi on hinnaltaan noin 37 euron arvoinen Kicksissä. Ostin tuotteen onneksi alennuksesta ja maksoin siitä noin 18 euroa.

Tämä seerumi on myös C-vitamiinia sisältävä seerumi, jossa on myös glyserolia ja ohdakeöljyä. Seerumi lupaa ravitsevansa ihoa, tasoittamaan ihon sävyä ja parantamaan ihon rakennetta. Seerumi on vegaaninen ja sopii kaikille ihotyypeille. Kuvauksen mukaan tuote on myös hajusteeton ja kiinteyttävä.

Olin todella yllättynyt, että hajusteeton seerumi voi tuoksua näin pahalle. Mieleeni tulee oikeastaan joku leikkelepaketin tuoksu, kun sen avaa tai joku muu vastaava. Oikeastaan tuoksu pilaa tuotteen kokonaan, samoin sen ruma ulkonäkö verraten kirkkaisiin tai valkoisiin seerumeihin. Mitään erityisen positiivista en osaa sanoa, tuote on erittäin kallis, huonon tuoksuinen ja käytän sitä vain yötä vasten yövoiteen alle.Tässä kuvassa vielä vasemmalla Mossan seerumi ja sittemmin oikealla Kylieskin seerumi. Eihän tuo Kyleskin seerumin ruskea väri tietysti ole mikään houlutteleva, mutta se sulautuu ihon sävyyn levittäessä. Se on hieman löysempää koostumukseltaan, kun taas Mossan seerumi on itseasiassa hieman voidemaisempi seerumi. Se on sen verran paksua, että kesällä pelkkä seerumi voisi sopia hyvin iholle. 

Yllättyikö joku muu, hyvää ei saa aina kalliilla? Onko kenelläkään muulla hyviä kokemuksia Kylieskinin seerumista? Uskon, että joku muu on saattanut ainakin Mossan seerumia joskus myös kokeilla. Kiitos, kun luit kirjoituksen!

8 kommenttia:

 1. Voi apua, tuo Kylieskin seerumi kuulostaa kyllä aika ällöttävältä. Voisko se olla jopa pilaantunut? Itsekin oon joitain kertoja törmännyt tuotteeseen jonka haju on niin vastenmielinen ettei koko tuotetta tee mieli käyttää. Onneksi tuo Mossa on hyvä, mäkin oon muistaakseni kokeillut tuota ja tykkään Mossasta kautta linjan, hyvä hinta-laatusuhde ja tuoksut ja kivoja, raikkaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seerumi oli aikalailla samalla tavalla arvioitu monen toimesta, joten tuntuu olevan ihan ominaisuus. Ostin jonkun ordinaryn seerumin joka oli myös niin pahan hajuinen että annoin sen heti eteenpäin. Tuo Mossa kyllä ihana ja voisin ostaa uudelleenkin ja varmaan tulen ostamaan!

   Poista
 2. Muistaakseni olen tuota Mossaa käyttänyt ja tykännyt <3 tuo koko sarja oon hyvä ja yleensäkin Mossan tuotteet. Kyliesta ei oikein ole kokemuksia, ei ole tullut hankittua testiin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän kirjoituksen jälkeen epäilen että kukaan ostaisi tuota seerumia testiin 😅 Mossa on kyllä läpi linjan huippu merkki!

   Poista
 3. Anonyymi27.1.24

  Siis toi Kylieskin on ihan p*skaa anteeksi vain. Tuntuu että lätkästään umpisurkeisiin tuotteisiin nätit pakkaukset ja julkkiksen nimi, niin hintaan voi laittaa nollan lisää. Normalista saa samanlaisia tuotteita alle vitosella. Ne meikit on ihan ok.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on kyllä aika kova ero tuon Kylien meikeillä joita ostin tähän seerumiin. Mikään ihonhoitobrändi kyseessä ei kyllä ole, enkä enää ostaisi mitään tuotteita tämän kokemuksen jälkeen.

   Poista
 4. Mossan tuotteet on loistavia, toi seerumikin kuulostaa tosi hyvältä<3 Kylieskinistä mulla ei oo ollenkaan kokemusta, eikä tän postauksen perusteella tule olemaan jatkossakaan :D Kuulostaa aivan kamalalta tuotteelta! Tosin en nyt ehkä muutenkaan ole niin innostunut hänen ihonhoitotuotteistaan, vaikka meikit kiinnostaakin. Järkyttävä hintakin tolla tuotteella, kun pullon koko on noin pieni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tuo mossan seerumi on niin älytön löytö! Se tuoksuu vähintään niin hyvälle että luotan sen ominaisuuksiin :D Ostan tätä jatkossa! Tuo Kylieskin aikamoinen floppi, meikit vaikuttaa hyviltä, mutta mielestäni on huolestuttavaa jos kosmetiikkajätti Kicks myy vastaavan tasoisia meikkejä. Ymmärrän jos normal myy meikkejä jotka hieman polttaa ja on kyseenalaisia (esim. sence) mutta tämä on aikamoinen sarja myytäväksi jos hajulaatu on tuollainen. Eikä ruskean värinen seerumi tietysti kauniskaan ole.

   Poista