Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

27 marraskuuta 2023

Marraskuun kosmetiikkaostokset


Vaikka hankin viime kuussa mielestäni jo vaikka ja mitä, niin kyllä niitä ostoksia tuli myös tehtyä tässä marraskuussa. Tein yhden isomman tilauksen Lykoon ja sitten kaikki muut hankinnat tuli tehtyä ihan kivijalasta. Black Fridayna ostin vain muutaman pakkojutun, enkä alkanut sen enempää mässäilemään. Toki näitä sheet maskeja on myös tullut tässä ostettua. Koska postaan tämän jo nyt, pitää pysytellä perjantaihin asti ilman mitään uusia ostoksia.

Lykon tilausta tehdessäni halusin testata uutuuksia ja joidenkin hyvin arvioimia perustuotteita. Halusin siis testata Metal DX-sarjaa, sillä se oli kovin kehuttu kampaajien keskuudessa ja osa kavereistanikin oli tätä käyttänyt ja myös Taina oli tätä suositellut. 


Ostin Prismasta näitä Esfolion maskeja 3 kappaletta ja ne maksoivat noin 1,60 kappaleelta. Viereiset Kocostarin maskit sain hyvään 3 kappaletta viidellä eurolla tarjoushintaan Helsinki Outletin kosmetiikkaliikkeestä. Nämä on ihanan paksuja ja kosteuttaa loistavasti kasvoja. Hyviä hankintoja jotka kaikki tulee tarpeeseen, eikä varmaan tarvitse ostaa uusia kasvomaskeja nyt loppuvuoteen.


Hankin siis L´Oreal Professionel Metal DX Shampoo & Mask -tuotteet omaan käyttööni. Kirjoitinkin jo tuotteista, voit lukea lisää tästä: L´Oreal Professionel Metal DX -shampoo ja mask.


Halusin myös kokeilla tätä monen hyväksi luomiprimeriksi vannomaa Urban Decay Primer Potionia, joka on nyt ollut muutaman kerran käytössä. Toivon tuotteen osoittautuvan niin hyväksi kuin on sanottu! Myös Maybelline New York Lash Sensational Boosting Serumin jota ajattelin nyt käyttää ripsiini aktiivisemmin. En enää liiemmin arkisin jaksa liimailla irtoripsiä, jos omat ripset hieman saisi kasvamaan pidemmiksi ja saisi lisää näyttävyyttä, sekin olisi kiva lisä. Pitää vaan muistaa käyttää tätä aktiivisesti.


Minulla lähestyy myös loppua Essenceltä ostamani kynsiöljy, joten hankin nyt hieman arvokkaamman hinnaltaan, Essie Apricot Nail & Cuticle Oilin. Toivon, että tämä saisi kynteni paranemaan. Olen nyt ihan kokonaan lopettanut kynsien lakkaamisen ja yrittänyt vain kostetutaa ja rasvata kynsiäni jotta saisin jatkuvan liuskottumisen kierteen loppumaan. Molempien käsieni etu- ja keskisormien kynnet murenevat kärjistä pienistäkin iskuista eikä ne vain pääse kasvamaan pituutta. Muut kynnet kasvaa hyvin, joten haluan nyt yrittää myös tällaista tehokuuria kynsien hoitoon.


Olen aina lukenut kehuja näistä FIT Me-sarjan tuotteista. Edullisia ja kuulemma hyviä, joten hankin näitä pienen setin testiin ja toivotaan, että tuotteet olisivat minulle sopivia. Maybelline New York Fit Me Matte & Poreless Powder 104 Soft Ivory on mattainen kivipuuteri. Sävy vaikuttaa sopivalta iholleni tällä hetkellä. Maybelline New York FIT Me Foundation 110 Porcelain sävyltään tämä on liian vaalea minulle nyt, mutta ehkä tämä olisi keskellä talvea sopivamman sävyinen. Toki aina tähän saa lisättyä päälle  bronzeria jolla saa sitten väriä kasvoille jos sitä blendailee poskipäille, ohimoille ja leualle. Harmi silti, toki tuli hankittua netistä sokkona.



Ostin myös tällaisen Duo-setin Brushworksilta, kaksi tangle teezer-tyylistä hiusharjaa joista toinen on pienempi. Mielestäni nämä on niin kauniit tältä liukuväriltä. Ja välillä hiusharjat vaan pitää vaihtaa! 



Ostin Black Fridayna itselleni taas uuden Eylure Flutterly Light-ripsipaketin valmiiksi, kun oli hyviä alennuksia. Lisäksi uusin myös NYX Full & Fill kulmakynän sävyssä Ash Brown ja ostin uuden kynsiviilan Bluesky-merkkisenä, oli parhaan näköinen suhteessa hintaansa. Sen kummempia ostoksia ei tullut tehtyä.

6 kommenttia:

  1. Kivat ja tarpeelliset ostokset! Essien kynsiöljy on tosi hyvä...mutta ei sekään auta mulla liuskoittumiin. Tuntuu että mikään ei auta mutta työstä se johtuu ja jatkuvasta vedessä lilluttelusta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo välillä kyllä pitää myös hemmotella itseään 🥰 Ihan juuri loppuu se essencen öljy ja saan tuon jatkuvaan käyttöön. Kynsien hauraus ja liuskoittuminen on kyllä jatkumoa siitä kun tekee myös töitä käsillänsä. Pitäisi olla aina niin varovainen. Onneksi kynnet suojaa niitä sormenpäitä. Mitään pitkiä kynsiä en taida saada ikinä 🥲😊

      Poista
  2. Kivoja ostoksia! Mä oon nyt kuukauden verran taas käytellyt tota UD:n silmämeikinpohjustajaa ja on se vaan hyvä, toivottavasti säkin pidät siitä :) Esfolion maskeja pitäisikin napata taas mukaan seuraavalla Prisman reissulla, ja vitsit miten hyvään hintaan oot noi Kocostarin maskit saanut! Noita ei täyteen hintaan kyllä oikein raaski ostaa, vaikka ihania ovatkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi pohjustaja on kyllä ihana. Ja joo noi kocostarit on aivan ihania ja toi hinta oli näistä naurettavan hyvä! En koskaan muuten ostaisi näitä maskeja. Ois pitäny ostaa suoraan kaksi kertaa tuo tarjous.

      Poista
  3. Kaikenlaista kivaa tässä. Essien kynsiöljyä täytyisi itsekin kokeilla jossain kohdin. Nyt on kynnet aika huonossa kunnossa, mutta enpä ole niitä ahkerasti hoitanutkaan. On kyllä kauniit hiusharjat<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, mulla on myös jäänyt kynsien hoito ja lakkaaminen ihan kokonaan. Toivon, että ne vahvistuisi nyt kun pidän taukoa kynsien lakkaamisesta kokonaan. Noi harjat on kyllä tosi nätit 🥰

      Poista