Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

01 marraskuuta 2023

Lokakuussa loppuunkäytetyt 2023

*saatu ilmaistuote


Lokakuu meni niin nopeasti ohi, kuin vilisi silmien edestä. Tuotteita loppui aika paljon pitkästä aikaa ja hyvä niin. Keskityin myös matkakokojen loppuun käyttämiseen, sillä mulla olikin kaksi ulkomaan matkaa edellisessä kuussa. Täysikokoisia loppuneita oli 11 kappaletta ja loput tuotteet on joko testeri tai deluxe kokoisia näytteitä.

Hullua ajatella, että nyt on jo marraskuu. Meille on satanut etelään jo pari kertaa lunta ja oikeastaan kaipaisin kevyttä pakkasta ja pysyvää lumipeitettä, niin ei olisi niin pimeitä nämä illat. 

It's Skin Tea Tree Balance Sheet Mask, Mizon Joyful Time Essence Mask & The Body Shop Eye Sheet Mask Cooling Cucumber: kaikki kolme sellaista melko varmaa kasvomaskia. TBS:n maskin ostin alesta ja yksi pakkaus sisälsi kaksi silmänympärysmaskia. 

Masque Me Up Foot Care Mask, sain lahjaksi. Kiva saada näitä jalkamaskeja myös tai ei niitä tulisi todelisuudessa hankittua juurikaan.

Smuuti Skin Watermelon sorbet balm 100ml, hajuton balmi. Vähän tylsä sinänsä eikä ole niin öljyinen vaikka kuinka hinkkaisi käsien välissä. Mutta löysin uuden tätä halvalla ja sen myös lunastin, niin menee vielä yksi purkki tätä. Mutta ehkä öljy suoraan ensikerralla käyttöön.

*The Body Shop Edelweiss Cleansing Concentrate 100ml, tuoksu oli aika voimakas, mutta tuote oli ihan helppokäyttöinen suihkussa. Pesi perusmeikin hyvin, sitkeä silmämeikki vaatii öljyputsaria itselläni.

Rituals The Ritual of Karma foaming shower gel 200ml, en voi käyttää tätä intiimialueille, mutta muuten oikein kiva. Vaahtoavaa saippuaa on myös mukava käyttää jalkojen sheivailuun ja jos sitten käsivarsia tai kainaloita sheivaa niin sopii hyvin. Tuoksu tässä melko mieto eikä erityinen.

Four Reasons Moisture Conditioner 500ml, ohuempaa hoitoainetta, joka nykyisin sopii jo hiuksilleni ihan hyvin. Aiemmin hiukseni olivat vaalennetummat, mutta raidoittaminen on tehnyt sen ettei kaikki hiukseni ole aivan surkeana tästä. Joten hyvin pystyi käyttämään useitakin pesuja putkeen. Tuoksu on miellyttävä ja tämä ei ole ensimmäistä kertaa mulla käytössä.

Fanola No Yellow Shampoo 350ml, todella pitkäkestoinen hopeahoitoaine. Vaahtosi reilusti ja toki kun kerran kahdessa viikossa muisti käyttää niin ei voikkaan loppua nopeasti. Tykkään tästä ja etenkin siitä pistävän makeasta tuoksusta josta moni ei ilmeisesti pidä. Myös loistava teho keltaisuutta vastaan.

Olaplex No. 5 Bond Maintenance Conditioner 250ml, hoitoaine on paksua ja jähmeää. Tämä pakkaus on auttamatta väärän mallinen tuotteelle. Mattopuukolla sai poikkaista purkin, että sai vikat kaavittua tuolta pakkauksesta. Nyt taukoa näistä Olaplex tuotteista hetkeksi ja toki jatkan niiden kanssa joita jo kaapissa on.

Voesh Pedi In A Box Glimmer 5 Step, viidentoista dollarin arvoinen kotijalkahoito. Jalkahoidossa on tosiaan viisi eri kohtaa. Kaikki tuotteet oli kullattuja tai kultaglitteröityjä. Ei erityinen ja mietin onko glitterit mikromuovia. Ei tulisi itse ostettua tällaista, mutta sain lahjaksi. Tässä oli siis kohdat: Sea Salt Soak, Sugar Scrub, Mud Masque. Cooling Gel Mask ja Massage Butter.

Rituals The Ritual of Karma 24h moisturizing body lotion 70ml, muistan että tämä oli aika ohutta litkua. Jos laittoi yötä vasten, aamulla farkut ja illalla kun riisui housut niin pohkeet jo hilseili. Ehkä geelimäisempi ja sopisi kesään. Talvella ihoni vaatii kosteutusta.

Rituals The Ritual of Ayurveda balancing body cream 70ml, ja tästä löytyi sitä kosteutusta. Tuoksu on mukavan mausteinen ja tämä on paljon paksumpaa koostumukseltaan ja enemmän omaan mieleeni.

Rituals The Ritual of Karma soul shimmering body oil 30ml, tykkään vartaloöljyistä. Tämä oli ihan kiva, mutta kylppäri ja lakanat oli glitterissä. En ostaisi tätä erikseen. 

Yves Rocher Milky Almonds bath & shower gel 50ml, viimevuoden joulusaippuaa joka tuli joulukalenterissa. Kiva tuote myös. Harmi sinällään että Yves Rocherin loru Suomessa on ohi. 

Aussie 3 minute miracle reconstructor 75ml, rakastan Aussien tuotteita jo niiden ihanan tuoksunkin puolesta. Luulen, että saatuani varastoja vähenneltyä voisin ostaa näitä pitkästä aikaa enempi käyttöön.

Earth Tempo Cleansing Shampoo 30ml x 2kpl, kesän Pärnun matkalta mukaan napatut. Oli hotellissa ja jotenkin erehdyin avaamaan molemmat purkit eri kerroilla ja sinetit oli auenneet niin oli pakko ottaa nämä mukaan, ettei kerran käytetyt pullot joudu turhaan roskiin. Ihan kelvot shampoot.

2 kommenttia:

  1. Tosi kivasti loppuneita tässä! Tollaset pienemmät koot on hurjan käteviä reissussa :) Fanolan hopeashampoo on parasta ikinä, toimi mun hiuksissani paremmin kuin Fudge, vaikka sekin tositosi hyvää oli. Mä en siitä tuoksusta oikein välittänyt, vaikka sitä nopeasti alkoikin sietää eikä se lopulta enää häirinnyt ollenkaan. Mulle tuli siitä tuoksusta lähinnä mieleen joku hiusväri, jolla olin joskus teininä värjännyt kotona :D

    Hauska toi kotijalkahoitosetti! En ehkä itse jaksaisi ihan noin monen vaiheen hoitoa kotona tehdä, mutta toisaalta tulisi ainakin kunnolla hemmoteltua jalkoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pienet koot on välillä kivoja kun voi helposti myös testailla uusia tuotteita. Ja ne täytettävät matkapakkaukset ei aina oo niitä helpoimpia kuitenkaan. Mutta enskerralla sitten ne reissuun :) Fudge on kyllä ihanan tuoksuinen! Nyt käyttelen sen Olaplexin hopeashampoon ja sitten varmaan testaan sitä Tainan suosittelemaa Metal Detox-shampoota :)

      Poista