Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

06 marraskuuta 2023

Joulukalenteri Yankee Candle Snow Globe Wonderland

 

Pohdin tosiaan, millaisen kalenterin mieluiten hankkisin täksi vuodeksi. En halunnut lisätä kosmetiikan määrää ja päädyin Yankee Candle-kynttiläkalenteriin. Tämä ei taida olla edes kuluvan vuoden kalenteri, vaan kyseessä on joku aiempi kalenteri. 

Ostin tämän Hobby Hallin verkkosivuilta ja maksoin tästä noin 46,7€, tuotteen alkuperäiseksi hinnaksi on ilmoitettu 90€. En kyllä ostaisi tällaista kalenteria ikinä 90 eurolla ja tuo 46€ myös tuntui kalliilta, kun ajattelee tämän sisältävän pieniä kynttilöitä, jotka on käytännössäkin kertakäyttöisiä.


Koska osa kynttilöistä on toki hieman painavia, niin jotkut luukut oli siten vaurioitunut, että osa luukun seinämistä oli jo hieman ottanut osumaa ja niitä on sitten vain helpompi avata. Onneksi mikään tuote ei ollut luukkua rikkonut. Vain kaksi luukkua alkoi näin hieman repsottamaan.


Ensimmäisessä luukussa oli ensimmäinen tuoksukynttilä ja pieni huurrelasinen tuikkujen polttamiseen sopiva tuikkukuppi. Tämä tuikkukuppi on tosiaan melko pieni ja sopii näille kalenterin pienemmille tuikuille. Isommat tuikut tulevat ilmeisesti valmiiksi omassa lasissaan.


Aion jo avaamaan luukkuja, sillä tätä ekaakin tuikkua tuli poltettua kahden päivän puolella. Tuikut sitten vähitellen hupenevat jouluun mennessä kun ensimmäisen luukun pääsi jo nyt avaamaan. Ja tekeekin ihan hyvää päästä nyt avaamaan luukkuja ja käyttämään näitä kynttilöitä syyspäivien iloksi. 24 kynttilän polttaminen yksi kerrallaan päivässä jouluna ei ole ainakaan itselleni realistista, kun haluaisin ainakin itse vahtia tuikkuja ja sammutan ne jos olen menossa suihkuun tai koiralenkille.

Kerran tätä ainakin kokeilee ja ehkä ensijouluna joku muu kalenteri. Saimme myös lahjaksi pariskuntana Fazerin patukkakalenterin, niin siinä on myös sitten jouluna paljon luukkuja avattavaksi!

8 kommenttia:

 1. Tuo on varmasti aivan ihana <3 Mä ostin miehelle Kouvolan Lakun kalenterin ja vielä mietin minkä hankin itselleni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli myös joskusKouvolan Laku ja se on kyllä kiva suklaakalenterin tilalle :)

   Poista
  2. Mä ostin eilen saman merkin kynttiläkalenterin ja mun piti tulla ihan katsomaan oliko sulla samanlainen mutta tämä taisi ollakin luxus versio <3

   Poista
  3. No kiva jos löysit jonkun vähän paremman :) Mulla oli tosiaan tuossa kaiketi 12 pientä ja 12 isoa tuikkua.

   Poista
 2. Mä varmaan tekisin samoin, että availisin luukkuja tästä jo etukäteen niin pääsisi polttamaan niitä rauhassa jo nyt syksyllä :) Marraskuu on kuitenkin niin pimeä kuukausi, että kynttilät tulee tarpeeseen luomaan sitä tunnelmaa kotiin! Fazerin patukkakalenterin aion itsekin hankkia, se jääkin sitten mun ainoaksi kalenterikseni tänä vuonna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Nyt toisen tuikun juuri avasin pari päivää sitten ja varmaan tänään saan sen poltettua loppuun. Voi olla, että kalenteri on tuossa pöydällä vielä jouluaattona, kun ei ne kynttilät niin nopeasti yksi kerralaan kulu :) Ekaa kertaa nyt toi patukkakalenteri itselläni, joten kiva jos voidaan jakaa se joka toinen päivä eikä saa liikaa suklaata.

   Poista
 3. Ihana kalenteri :) Patukka kalenteri riitti viime vuonna, vähän ärsytti kun ne suklaat oli valkoisia kun söin sitten joulun jälkeen. Mutta kiva sitä oli availla ja ideana se on tosi hyvä esim availla yhdessä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aah voi ei, joo, ei oo kiva jos suklaat on ns vanhentunut tai niiden temperointi ei ole vaikka onnistunut.

   Poista