Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

28 lokakuuta 2023

Lokakuun ostokset


Lokakuussa tuli ostettua paljon tuntuvammin kosmetiikkaa ja tarvikkeita. Lokakuussa kävin kahdella matkalla, kuten häämatkalla Dubrovnikissa ja lyhyellä työmatkalla Amsterdamissa. Kroatiassa hintataso oli kallis, ja peruskosmetiikan lisäksi keskustassa oli vain yksi Mac/pro-meikkejä myyvä kauppa, johon en viitsinyt mennä sisälle. Moni tuote oli itseasiassa kalliimpia siellä kuin Suomessa. Amsterdamissa oli parissa kadun kulmassa Kiko Milanon liike, jossa sitten kävin piipahtamassa. Olin matkassa pelkällä repulla, joten piti saada kaikki nestemäiset 1 litran minigrip pussiin, niin tuli vain pari pientä juttua sieltä.

Laitettuani kaikki nämä ostokset samaan postaukseen poden jopa hieman ostokrapulaa. Otan muuten aina kuvat heti ostosten jälkeen ja kuvat on eri päivistä ja hetkistä, ja siksi kuvat näyttävät vähän erilaisilta tai ne ei ole kivasti sommiteltu samoihin kuviin. Kuitenkin olen ottanut tuotteet heti käyttöön oston jälkeen.
 
 
Vierailin Emotionissa Hiusten Hellimisviikoilla ja samalla ostin myös S-Etutarjouksesta yhden tuotteen. HH-kamppiksesta ostin Balmainin suolasuihkeen, joka antaa hiuksille hyvää rakennetta ja lisää hiusten muotoiltavuutta. Olen joskus viisi vuotta sitten viimeksi ostanut juuri tämän tuotteen ja tämä on tosi hyvä! Muistan, että mulla oli joku Lorealin Beach Wave-vastaava halpis suolasuihke, mutta oli kivempi ostaa taas tämä. Suolasuihkeen lisäksi ostin pitkästä aikaa Redken All Soft hoitoaineen, joka on hiuksia silottava tuote. Tässä tuotteessa on myös silikonia, joka tekee hiuksista entistä sileämmät ja suoremmat luonnostaan. Jos nyt tuote on yhtä hyvä kuin muistan, tilaan ehkä ensikerralla tuplapakkauksena suoraan 500ml koot Cocopandasta.

S-Etutuotteena olivat Sol De Janeiron tuotteet, ja tästä syystä raaskin nyt hankkia tuon Sol De Janeiro Brazilian Crush Fragrance vartalotuoksun. Tämän pakkauskoko oli reilu 240ml, korkki on itseasiassa hieman tiukasti kiinni mutta toivottavasti aikanaan löystyy hieman. Tuoksu on kyllä mitä ihanin, ainakin juuri kun sitä laittaa, tuoksu on voimakas. Mutta en osaa sanoa itse, tuoksuttaako joku muu sitä myöhemmin päivän lopulla.

 
 
Amsterdamin tuliaisina itselleni oli siis Kiko Milanon kaksi tuotetta, joista toinen on Kiko Milano 3d hydra lipgloss, tuo oranssin sävyinen huulikiilto. Tuo on aika läpikuultavaa valitettavasti, eikä oranssius näy läpi. Mutta kyllä tuokin vuosien aikana hiipuu. Pakkaus on vähintään todella kaunis.  Toinen tuote on Kiko Milano coloured balm -joka on lähes nuden värinen huulirasva. Tuosta tulee aivan pieni "tint" huulille, mutta huulivoiteena entistä kivempi ja pidän myös söpöstä pyöreästä pakkauksesta. Nämä olivat yhteensä noin 14 euroa.

Samassa kuvassa myös ruokaostoksilla mukaan tullut Smuuti Skin Watermelon Sorbet Balm, joka oli pienoisessa alennuksessa. Sain tämän siis hyvään hintaan, sillä se oli alennettu viallisen tuotepakkauksen takia. Pahvit lensi heti roskiin kotona ja purkki oli kuin oli, täysin ehjä.


En edes tarvinnut näitä, mutta halusin ostaa tuon Cherry-sarjan suihkugeelin edes kaappiini ettei sen hankkiminen unohdu. Käytin näihin Cityshoppari alennuksen, joten ostin The Body Shopilta seuraavat tuotteet. The Body Shop Body Cream Lavender & Vetiver, aivan ihanan tuoksuinen kuin myös saman sarjan menthol-vartalovoide. Saatan pari avattua pikkutuotetta käyttää edeltä, mutta otan varmaan tämän tuotteen heti kahden jo avatun deluxe-kokoisen jälkeen käyttööni.
Toinen tuote oli tosiaan tuo jo puhuttu The Body Shop Shower Gel Cherries & Cheer, joka on oikein makean tumman kirsikan tuoksuista suihkugeeliä. En malta odottaa, että saan tämän käyttööni. Mulla on varmaan edelleen 3-6 avaamatonta täysi- tai testerikokoista suihkugeeliä mun kaapissa.

Käytiin myös mammuttimarkkinoilla ja sieltä ostin vain pari uutta kasvomaskia, kun kaikki oli päässyt välillä loppumaankin. Maskit ovat Missha Pearl sheet mask ja Missha Cucumber sheet mask. Molemmille hinta oli mielestäni alle 2 euroa kappaleelta, joten ihan hyvä löytö.


Normalista halusin hankkia itselleni yhden näistä ja muut tuli vähän sellaisina hetken mielijohteina. Ostin siis itselleni ensiksi uuden hammasravun, kuitissa lukee Hiussolki. Mulla oli näitä ennestään kaksi ja toinen meni aikansa jälkeen rikki, niin ostin sitten uuden tilalle. Lisäksi ostin Eyebrow Razor-terän, jolla voi silmäluomen ja kulmakarvan väliseltä alueelta helposti rapsutella vaaleat hapsut pois. 
Menin normaliin siksi, että halusin ostaa itselleni tuollaisen yötä vasten kiharteluun sopivan jutun. Ostin tuollaisen Heycurls Kihara Scrunchien, jonka käyttöä opettelen lähitulevaisuudessa. Lisäksi ostin Pure&Care Collagen Silmänalusnaamiot 30pac-monipakkauksen, tää muuten makso 5,20 euroa joten on todellakin hintansa värtti! Pitää vaan muistaa käyttää näitä nyt säännöllisesti.

Lisäksi tuli ostettua yksi ostosreissu myös ruokakaupasta ja Emotionin meikkiviikoilta alesta hieman tuotteita kotiin. Xtra kynsilakanpoistoaine -pakkaus oli uudistunut, määrä oli edelleen sama 200ml. Ostin myös uuden Garnierin silmämeikinpoistoaineen. Emotionista ostin We Care Icon Sponge Setin, jonka saman ostin viimeksi noin vuosi sitten. Nämä on mielestäni ihan yhtä hyviä kuin kalliimmat meikkisienet.

Koska Sol De Janeiro-tuotteet oli tässä kuussa etukortti tuotteita, ostin myös Sol De Janeiro Hand Creamin uudemman kerran. Tämä on vain ihanan tuoksuinen. Mukaan tuli myös NYX Epic Ink Liner ruskeana, pitkästä aikaa ruskea eye liner ja epic ink liner on sika mukava käyttää! Lisäksi ostin nyt erilaiset ripset, Eylure Flutterly Intense-paketin, jossa oli kaksi paria. Minulla on ollut usein Eyluren tavalliset Flutterly-ripset joita paketissa on kolmet. Ne ovat hieman pidemmät ja jokseenkin ohuemmat. Nämä on siis selkeästi tuuheammat.

8 kommenttia:

  1. Kivat ostokset :) minä otan itsekin kuvat sillä hetkellä enkä niin sommittele :) mulla on kans nuo Normalin silmänalusnaamiot ja niissä on ihan hinta-laatusuhde kohdillaan. Redkenin All Soft tuotesarja on ihana, pitäisi ostaa pitkästä aikaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos 😁 Joo saishan paljon kivemmat kuvat jos muistais sit kk lopussa mitä oli ostanut. Noita silmänalusnaamioita pitäisi nyt käyttää vaan useammin kun ne tuli ostettua 😊 Mullakin jo varmaan yli 2 vuotta välissä tuosta All Softin käytöstä!

      Poista
  2. Redkenin All soft-sarjasta olen kuullut niin paljon hyvää, että pitäisi itsekin ostaa sitä testiin! Ehkäpä keväällä voisikin, saa käytettyä vähän muita tuotteita vähemmäksi ensin. Mäkin ostin juuri The Body Shopin kausisarjatuotteita. En missään nimessä halunnut jättää varsinkaan tuota kirsikkasarjaa välistä, vaikka mitään en kyllä olisi tarvinnut:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon, että Redkenin kaikki sarjat on hyviä 😍 toi All soft on kiva. Odottelen, kun noi kausi jutut tulisi vaikka poistoon - niin vois ostaa vielä lisää tuota Kirsikkaa varastoon 😅

      Poista
  3. Kivoja ostoksia, tuo Kikon huulikiilto houkuttelisi :) Mäkin ostin vasta Smuutin putsarin ja tuoksuttelin tuota TBS:n suihkusaippuaa. Reissusta on aina kiva tehdä ostoksia !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kikolla oli kyllä laaja valikoima ja ois ollu kiva ostaa vaikka meikkivoide testiin jos ne olis mahtunu kassiin mukaan 😄 Mulla taas just sopivasti loppu tuo smuutin putsari niin sopi hyvään aikaan.

      Poista
  4. Tosi kivoja ostoksia! Redkenin All Softit oli kyllä ihan mielettömiä tuotteita mun vaalennetulle hiukselle silloin joskus. Nyt en ehkä hyötyisi noista ihan niin paljon, kun oma väri ei vaadi yhtä hoitavia tuotteita kuin se blondattu vaati :) TBS:n kirsikkasarja on superhyvä, samoin tosta Smuutin putsarista tykkäsin! Noi Eyluren ripset on myös tosi kauniit<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just kun leikkas niin monta senttiä hiuksista on myös kiva hankkia tuo all soft, ettei loput menis hampuksi niin nopiaan 😁 nyt saan tänään tuon kirsikka saippuan vihdoin käyttöön 🍒

      Poista