Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

15 lokakuuta 2023

Tavoitelaatikko Q4

*saatu ilmaistuote merkittyTavoitetuotteita tuli tähän loka-marras-joulukuulle seitsemän kappaletta. Koitetaan saada nämä tuotteet käytettyä ja tehtyä lisätilaa kaappeihin. Uskon ainakin kahden tuotteen näistä kuluvan helposti. Muut tuotteet voi aiheuttaa hieman haasteita, mutta myös niiden kanssa on ihan hyvät mahdollisuudet menestyä.

Nämä on mun vuoden viimeiset pannutuksen alla olevat tuotteet ja on ollut kiva valita näitä tuotteita tällaisiin lyhyempiin jaksoihin aina vähän väliä. Pitää tässä samalla kuitenkin käyttää myös muita jo avattuja tuotteita. Lisäksi olisi mukava ottaa sellainen testeri tai deluxe kokoisten tuotteiden pannutus taas, sillä niitä pieniä purkkeja lahjapakkauksista tai joulukalentereista minulla on edelleen vino pino kaapissani.


Lue kaikki Tavoitelaatikko-sarjan kirjoitukset tästä linkistä.


1. Ziaja Marshmallow body scrub, jättikokoinen vartalonkuorintapurkki. Tämä kuorinta jättää keholle kivan tahmaisen pinnan. Noin puolet tuotteesta on käytetty, joten tämä on varmaan helpoiten käytetty tämän kolmen kuukauden aikana.


2. Urban Decay Stay Naked Threesome, kasvopaletti. Tästä on highliter lähes käytetty ja myös aurinkopuuteri vetää viimeisiään. Tulen varmaan luopumaan paletista tämän kolmen kuukauden jälkeen, kun onhan tämä aika pannutettu. Koitan vielä saada tästä viimeisen ilon irti ja siivoan mieluusti kaappeja tämän paletin verran, kun olisin saanut tätä vielä käytettyä hieman lisää.


3. Olaplex No. 8, hiuksiin jätettävä hiusnaamio, joka huuhdellaan vielä ennen kuin hiukset lopullisesti kuivataan. Koitan saada tämän tehokäyttöön myös loppuvuodelle, jotta tämä tuote ei jäisi vain käyttämättä. Pitää yrittää ottaa sellainen tapa, että tätä tulisi käytettyä esimerkiksi kerran viikossa.


4. *The Body Shop Vibrant Bergamont, saamani EdT tuoksu TBS:ltä. Tuote onkin jo kulunut aika tiuhaan tahtiin, kun kuitenkin olen tätä alkanut keväällä käyttämään. Olisiko tuota noin 2/5 vielä jäljellä. Koitan ottaa tämän nyt arkituoksukseni. Unohdan usein laittaa hajuvettä kiireisinä aamuina. 

5. *Escada Summer Festival, on kyllä aivan niin upea EdT tuoksu mitä on saatavilla. Tätä on aika vähän, enkä haluaisi siitä syystä yrittää tätä säästellä, että tuoksutkin pilaantuvat. Ei olisi enää paljon jäljellä, joten koitetaan käyttää tätä ja TBS:n tuoksua pääasiassa nyt kunnes toinen näistä ennemmin tai myöhemmin loppuisi.


6. Keune Style Hairspray, aika tahmea ja pitävä hiuslakka. Tykkäisin kevyemmästä, mutta tämä sopii pitävien kampauksien tai kiharoiden kanssa. Olen saanut tämän ystävältä ja haluan yrittää tätä pannuttaa, vaikka itse ostaisin mielummin paremman tuoksuisia lakkoja.

7. Four Reasons Moisture Shampoo, jättishampoo käytettäväksi. Hyvin vaahtoavat shampoot usein kestävät niin kauan, ja koitan saada tämänkin vielä tämän vuoden aikana käytettyä. Kaapissa odottaa kaksi avaamatonta muuta edullista shampoota myös käyttöä. Eli shampoota ei tarvitse ostaa myöskään nyt hetkeen.

4 kommenttia:

 1. Ihanan herkullisen kuuloinen tuo vartalokuorinta. Muistan itsekin sitä joskus katselleeni kaupassa. Mullakin on tuo Four Reasonsin Moisture shampoon jättikoko. Jäänyt nyt hetkeksi sivuun, kun olen käyttänyt muita tuotteita. Mutta siitä tykkään kovasti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Marshmallow-kuorinta tuoksuu myös todella karkkiselta ja makealta. Tuo shampoo on mielestäni tosi hyvä pesuteholtaan, mutta nyt voisi koittaa käyttää sen alta, kun kaksi täysin avaamatontakin shampoota odottaa kaapissa :)

   Poista
 2. Mä niin haluaisin päästä kokeilemaan tota Ziajan kuorintaa<3 Just käytin pitkästä aikaa taas sitä Cupuacu-sarjan kuorintaa enkä kestä miten hyvä tuoksu siinä on! Tsemppiä näiden tuotteiden kanssa, ei oo ihan helpoimmasta päästä taas kaikki, mutta varmasti pärjäät tälläkin kertaa tosi hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on mukava. Se cupuacu on karkeampaa rakeeltaan ja tämä pehmeämpää, kuorintateho on hieman lempeämpi. Toivotaan edes parin tuotteen loppuvan 😇

   Poista