Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

18 lokakuuta 2023

Meikkilaatikon uusi järjestys


Olen joskus aikaisemmin päivittänyt meikkipisteelleni meikkien organisointia ja on pakko sanoa, kun ne on niin todella pieneen vetolaatikkoon ängetty, on taas saanut hieman nähdä vaivaa tuotteiden järjestelyn eteen. Olen varmaan nähnyt liian monta TikTok videota, joissa on järjestelty keittiön kaappeja tai jääkaappia. Siitä innostuneena, googlettelin laatikoiden jakajia ja löysin Clas Ohlsonista kivoja kuppeja.

Lue tästä Meikkien organisointi 2020 jouluna, niin näet mikä tilanne oli tätä ennen. Itseasiassa siinä on vielä alkuperäinen lähtötilanne jossa on joku iso muovilaatikko ja yksi vanha kauneusboksin kansi organisoimassa alatikkoa.
 
Tiedoksi myös kanssabloggaajille, että otin uuden tilin käyttöön, jonka myötä profiilini bloggerissa on päivittynyt. Nyt käytössä on upouusi ja aivan tuore profiili, mutta edelleen sama tyyppi kommenttien takana. Blogin sähköposti pysyy samana, vaikka eipä sinne juuri koskaan tule yhteydenottoja.


Tässä ilmakuvaa laatikosta, eli tuohon mahtui yhteensä viisi järjestelylaatikkoa sisään. Laatikkoja on yksi noin 10x30cm, kaksi noin 10x20cm ja kaksi noin 10x10cm kokoista. Tuo isoin laatikko on vaakatasossa aivan laatikon perällä. Loppujen lopulta kuvien ottamisen jälkeen vaihdoin huulituotteet yhteen pieneen 10x10 laatikkoon, ja vaihdoin ripsi- ja kulmatuotteen isompaan 10x20 laatikkoon maate, jolloin niitä on helpompi ottaa. 


Nämä laatikot oli ihan kivat. Aluksi ostin nämä wc-kalusteen vetolaatikkoon, josta sitten innostuin vaihtamaan nämä myös meikkilaatikkooni. Ainoa miinus siitä, miten ärsyttävä on repiä tiukkaan liimattuja tuotetarroja irti näistä. Jouduin poistamaan liimoja kynsilakanpoistoainetta apuna käyttäen. Plussaa siitä, että tällä laatikolla on ns. jalat, eli tuollaiset pyöreät imukupit, joten nämä eivät liiku kun vetokaappia availee.

Jos näiden laatikoiden hinnat kiinnostaa, niin tässä ne vielä:
10x10 2,40 euroa
10x20 2,99 euroa
10x30 3,49 euroa


Ja tältä meikkilaatikko näyttää nyt hieman kauempaa ja sivusta, siten, että näkyy tuo takareuna myös kuvaan. Laatikko on hieman reilumpi kuin nuo laatikot, mutta sinne sai kivasti pari isoa tuoksua ja UD:n kolme palettia pystyyn välitilaan, jossa ei ole pikkuista laatikonjakajaa alla. Lisäksi oikeassa reunassa saa juuri irtoripsi-paketin pystyyn ja nyt jo littanan kosteusliinapyyhepaketin samaan kohtaan. 

Toki kerran nämä maksaa, mutta sopivat kaikenlaiseen pienen irtaimiston säilyttämiseen myös myöhemmin, jos meikit löytäisi toisen paikan itselleen. Aiemmin käyttämäni laatikot lähtevät kierrätyksenä eteenpäin, usein tulee vanhoja tilpehöörejä vietyä mummolaan ja sitten tädit ja sukulaiset saa niitä ottaa omaan käyttöön niin toivoessaan. Mitä mieltä olette? Mielestäni nämä toimivat aika kivasti.

4 kommenttia:

 1. Näyttää kyllä tosi kivalta ja ennen kaikkea toimivalta! Eikä ole sinänsä pahan hintaisetkaan, vaikka toki siitä jonkinlainen summa kertyy, kun kerralla ostaa useamman rasian :) Mun pitäisi kehittää ihonhoitotuotteille jonkinlainen nätti alusta/laatikko tohon meikkipöydän päälle, mutten oo vielä bongannut mistään hyvää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä näiden säilyttämiseen ei tunnu löytyvän mitään. Tämä sopii paljon paremmin nyt mun tarpeisiin ja kaikilla on kivat yhtä korkeat ”aidat” kun aiemmin oli tosi korkeita reunoja. Myös ehkä yhdellä katseella näkee nopeammin mitä laatikossa on 🤩

   Poista
 2. Kivalta ja simppeliltä näyttää! Nuo laatikot on varmasti tosi kätevät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti 😄 Joo tuntuvat toimivan. Vessan vetolaatikon isompien juttujen kanssa toimii hieman kivemmin.

   Poista