Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

10 lokakuuta 2023

Kivoimmat kosmetiikka joulukalenterit 2023

On tullut hieman kirjoitustaukoa, josta syystä, päätin hieman kirjoitella blogiin postausta. Teen pari joulukalenterinostoa tässä kirjoituksessa ja lopussa paljasta, minkä joulukalenterin olen hankkinut itselleni. Hankin myös jo miehelleni joulukalenterin myös lahjaksi.*Yves Rocher joulukalenteri, 24 luukkua 54,90 €

Olen hankkinut Yves Rocherin joulukalenterin kahdesti. Siitä saa kivaa peruskosmetiikkaa omaan käyttöön, eli rasvoja, helppoja meikkejä, kynsilakkoja sekä saippuoita. Tässä on mukavaa se, että luukun tuotteiden tuoksut ovat joulusarjan tuotteita.*Cocopanda Beauty Calendar 2023, 24 luukkua 159,90€

Katsoin parin kalenterin sisällöt lävitse ja tässä kalenterissa on ehdottomasti hyviä brändejä, mm. Olaplex, ABH, Biotherm, Keraste jne. Tuotteista moni ei ole kovin suurikokoisia, eli nämä ovat kooltaan kyllä huomattavasti pienempiä kuin vaikka tulevassa The Body Shopin kalenterissa jota esittelen alla. Toki näissä verkkokauppojen omissa kalentereissa se juuri on kivaa, että niissä on sekalaisia tuotteita.


*The Body Shop The Ultimate Advent of Change, 25 luukkua 149€

Sisältää laajan kattauksen The Body Shopin tuotteista, joista nopealla vilkaisulla ainakin 11 kappaletta oli täysikokoisia tuotteita. Toisin kuin Yves Rocherilla, boksin sisältö on lähinnä perustuotteita eikä kausituotteita ole ollenkaan laitettu joulukalenteriin mukaan. Olen saanut kerran lahjaksi pienen TBS:n joulukalenterin ja siitä kalenterista pidin erittäin paljon.*Molton Brown Advent Calendar, 24 luukkua, 240€

Pakko myöntää, tämä kalenteri on hinnassaan. Moltonin tuotteet ovat aivan ihanan tuoksuisia ja monenlaisista eri tuoksuyhdistelmistä väsättyjä luksus-saippuoita. Näissä on ehkä vähän sellaista eteeristä tuoksumaailmaa kuin Ritualsin tuotteissa. Jos haluaa kokeilla jotain erilaista ja on valmis panostamaan, tässä kalenterissa ei ole mitään hävittävää.

Hankkimani joulukalenterit

Joulukalenteri Yankee Candle Snow Globe Wonderland, tilasin tämän Hobby Hallin verkkosivuilta. En löytänyt muita kivoja joulukalentereita itselleni, joten valitsin kynttiläkalenterin! Tämä kalenteri sisältää siis Yankee Candle-kynttilöitä, joihin olen rakastunut viimeisten vuosien aikana. Tehdessäni tilausta kalenterilla oli hintaa noin 47 euroa, ja nyt sen hinta on 60 euroa. Toivon vain, että kalenteri todella tulee ja toimitetaan mulle!

Tilasin miehelleni Kuivalihakundin Uuden joulukalenterin, joka on vielä ennakkotilauksessa. Erilaisia kuivalihapusseja joka päivälle maistettavaksi. Nämä on tosi hyviä, tilasin samalla itselleni Savustettua Naudan kuivalihaa yhden pussin. Joulukalenterilla näemmä oli hintaa 90 euroa.

Oletteko te jo hankkineet mieluisia joulukalentereita?

7 kommenttia:

 1. Oo Yankee Candle -kalenteri kuulostaa aivan ihanalta! Mulla jää tänä vuonna kosmetiikkakalenterit hankkimatta, kun pitäisi nykyisistäkin kosmetiikkavarastoista päästä eroon, eikä tosiaan siis ole tarvetta millekään uudelle :D Tollanen kynttiläkalenteri voisi kyllä olla kiva, pitääkin katsella tota vähän tarkemmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on toki aika kallis, kun ne on kynttilöitä ja osa on pieniä tuikkuja ja osa oli isompia. Mutta toki ehdin saada tuon paljon edullisempaan hintaan, kuin mihin kalenteri on juuri nyt verkkosivuilla myynnissä :) Toisia vaihtoehtoja kaveriksi sitten suklaa- tai teejoulukalenterit. Omaa rahaa en suunnittele tänävuonna käyttäväni kosmetiikkajoulukalenteriin.

   Poista
 2. Oih, tuo K-beauty Joulukalenteri on varmaan ihana, samoin Yankee Candle mutta joudun niin maltillisesti polttelemaan tuoksukynttilöitä niin jäisi vähälle käytölle mutta ajatuksena tosi kiva! Mä en oo vielä tilannut mitään, enkä päättänytkään minkä tilaan mutta varmaan kohta pitäisi päättää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin pistää mun muut kynttilät tauolle, tai nytkin poltan kahta isoa Yankee purnukkaa eri puolella kotia iltaisin - niin voisi niistä toisen pistää tauolle jouluna kun voisi polttaa joka päivä uutta tuikkua. Lisäksi tuossa pääsee myös tutustumaan eri tuoksusarjoihin joita Yankee Candlella on, eli voisi myöhemmin tilata isoja kynttilöitä jos joku tuikku olisi erittäin hyvä!

   Poista
 3. Anonyymi12.10.23

  En oo vielä mitään kalenteria hankkinut, sama tilanne kuin Lindalla, että jemmoissa on niin paljon tuotteita, että en tarvi mitään. Jos ostaisin ja ei ois rahasta kiinni, ostaisin Lancomen kalenterin tai vielä mielummin Sensain kalenterin. Terkuin Helsingin Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jep! Onhan niitä jemmoja, ja on tosi kiva kun niitä saa käytettyä. Sittenhän voi ostaa juuri niitä tuotteita joita OIKEASTI haluaa käyttää, niin omaan käyttöön lisää :) Kalentereista kun voi tulla mitä vain. Mutta Lancome ja Sensai oli joskus mun lemppari merkkejä käyttää, joten oikein mieluusti voisin jomman kumman näistä kalentereista myös ostaa jos rahalla ei olisi väliä. Kiitos kommentista pitkästä aikaa Anna :)

   Poista
 4. Anonyymi9.11.23

  Ihania kalentereita!
  Täältä löytyi myös kattava vertailu eri kalentereista. https://hiusclub.fi/kosmetiikka-joulukalenteri/

  VastaaPoista