Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

03 lokakuuta 2023

Syyskuussa loppuneet 2023

*saatu tuote merkitty


Nyt ollaan jo hyvää vauhtia lokakuun puolella! Myös syyskuu on jatkunut erittäin kiireisenä ja olen käyttänyt todella isoja shampoo ja hoitoaineputeleita, joten eiköhän pian niitäkin ala loppumaan kaapeista rytäkällä! Tässä on kuitenkin kaksi meikkivoidetta loppuneena samaan aikaan, eli niitäkin on jo käytetty reilun aikaa, ennen kuin ne ovat tähän postaukseen päätyneet.
Välillä on vaatinut hieman enemmän ponnisteluja löytää arjessa taas bloggaamiselle aikaa. Elämässä on monia erilaisia asioita jotka on erilaisessa arvojärjestyksessä, vaikka bloggaaminen on minulle todella mukava harrastus ja tykkään siitä edelleen todella paljon, menee arki välillä tämänkin edelle. Sitten jos on ollut vain vähän vapaa-aikaa, on melko vaikea tähän taikoa aikaa. Toivottavasti teitä ei haittaa, ettei kirjoitustahtini ole aina niin säännöllinen.

Syyskuun loppuun käytetyiden tuotteiden luvut menevät seuraavasti: Sheet maskeja loppui 4 kappaletta, täysikokoisia tuotteita 6 kappaletta ja testerikokoisia loppui kaksi kappaletta. Eli yhteensä tuotteita loppui 12 kappaletta.

The Body Shop Cooling Cucumber Eye Sheet Mask, kaksiosainen silmänympärysmaski. Toinen puoli jäi ensikuulle käytettäväksi. Ei erityisesti hyvää tai huonoa sanottavaa.

Esfolio Vitamin C Essence Mask Sheet, kestosuosikki. Hyvä hinta-laatusuhde.

Garnier Moisture Bomb Sheet Mask, hyvä hinta-laatusuhde myös tässä ja miellyttävä kasvoilla.

Pure&Care EGF-Peptide Sheet Mask, ei ehkä istunut kasvoille kovin hyvin. Maski oli melko suuri ja siinä oli paljon halkioleikkauksia, jotka eivät kyllä auttaneet tämän istuvuudessa kasvoilla. Googlasin maskin ovh:ksi lähes 5 euroa. En ostaisi tätä uudelleen.

The Body Shop Wild Argan Oil Shower Gel 250ml, todella imelän tuoksuinen suihkugeeli. Loppui sopivasti tavoitelaatikossa. Tämä kyllä oli kiva käyttää, tykkään enemmän tästä TBS:n vanhasta korkista mikä pulloissa ylipäätään on. Tuli ehkä vähän mieleen sellaisen aurinkovoiteen tuoksu tästä. 

Radisson Body Lotion 50ml, tällainen hotellituote tuli käytettyä. Koska sen ehti siellä korkkaamaan, ei viitsinyt jättää käyttämättä ettei mene loput roskiin. 

Ritual of Ayurveda Natural Dry Oil 30ml, todella miellyttävä ihonhoitoöljy! Vartaloöljyt on mukavia ja olen alkanut pitämään niistäkin viimevuosina. Tuote on ihana mausteinen ja eteerinen, sellainen mulle sopiva. Tästä pikku pullosta sai juuri sopivan kosketuksen.

Lyko Cleaning Soap 30g, tuote kesti reilun 1,5 vuotta käytössäni siveltimien pesussa. Oli kyllä paljon parempi, kuin MAC:n alkoholipohjainen siveltimenpuhdistusaine. Taidan vain seuraavaksi ostaa palan marseille-saippuaa jolla jatkossa pesen siveltimet. Mutta tämän hetken vaikka shampoolla, kun se sopivasti vaahtoaa ja varmasti irtoaa lika myös hyvin siveltimistä.

*Wellaflex 10in1 Dry Shampoo 180ml, sopivan kevyt kuivashampoo makuuni. Tässä on myös kiva raikas tuoksu! Ostin tätä samaa itselleni juuri hetki sitten tarjouksesta, mutta yksi PR-pullo on nyt vielä auki ja käyttämättä. 

Mavala Minute Quick-Finish 5ml, ihan hyvä pikakuivattaja. Olen nyt huomannut, kun en lakkaa kynsiä joka päivä, että tämä kyllä paksuuntuu parissa kuukaudessa. Eli tuote siis vähän ehtii huonontua käytössä. Mutta jos olisi 10ml pikakuivattaja, en ehtisi käyttää sitä ollenkaan loppuun sen mentyä ns. pilalle. Tämä siis kestää ihan oivan ajan nykyisin käytössä.

Lumene ColorCorrecting Cream 30ml, sellainen turvallinen ja tuttu arkimeikkivoide. Tämä sävyssä Fair on mun lemppari ja huomattavasti parempi omalle ihonsävylleni kuin Light. Ehkä peittävyyskin parani sävyn ollessa hieman tummempi ja kasvot näyttävät terveemmiltä. Väri ei myöskään korostu kasvon reunoista ns. liian tummana vaan sopii hyvin ihan kaulan ja vartalon väriin. Tämä on kyllä tosi miellyttävä, käsin ja meikkisienin, levittää kasvoille. 

Estee Lauder Futurist Hydra Rescue SPF45 35ml, todella ohuen kerroksen tekevä meikkivoide. Tuote on vähän kevyempi Double Weariin verrattuna, eikä tällä saa läheskään samanlaista peittävyyttä. Tuote kesti reilun aikaa, hinta-laatu oli myös hyvä, mutta saan mielestäni yhtä heleän ja terveen näköisen lopputuloksen myös tuolla Lumenen CC voiteella. Jatkan vielä hyvän ja arvokkaan luottomeikkivoiteen etsimistä. Kuivalle iholle se ei ole niin helppoa, kun ei oikein viitsisi tuota DW:tä ostaa, kun se kakkuuntuu niin nopeasti käytössä. 

8 kommenttia:

  1. Estee Lauderin meikkivoide on kyllä niin loppuun käytetty :D Esfolion naamioissa on kyllä hyvä hinta-laatusuhde! Mavalan pikakuivattaja oli ihan ok mutta tais olla tuo nopea paksuuntuminen se juttu miksi en ole sitä uusiksi ostanut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo purkki oikein käpristeli kituisesti, kun koitin vikoja siitä pumpata ulos :D Mulla oli viimeksi essien ja sitä ennen essencen pikakuivattajat ja kyllä nekin vaa npaksuuntui. Tosi harmi, ehtii just vaan olla niin pitkä kuitenkin se käyttöikä.

      Poista
  2. Kivasti loppuneita! Mun tekisi joskus mieli kokeilla tota Estée Lauderin meikkivoidetta, se voisi olla hyvä just arkikäytössä, kun DW on välillä vähän turhan paksu/peittävä omaan makuun :) Esfolion ja Garnierin naamiot on huippuja, ihanaa kun hyviä kangasnaamioita saa edullisesti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä just vähän läpikuultava, ei erityinen ja melko kallis. Varmasti se catricen liquid HD on ihan samalla tasolla hyvä, pitäisi itsekin testata sitä. Jep, kangasnaamioiden ei tarvitse olla mitään erityisiä! Ne Kocostarit on vaan hurjan kalliita tai jotkut GlamGlowt niin ei niitä kannata erikseen ostella.

      Poista
  3. Kiva oli lukea tuosta Lykon saippuasta. Itse olen pessyt siveltimet ja meikkisienet aina vaan Marseille-saippualla. Ei ole kokemusta noista muista. Tai joskus monta vuotta sitten sain Beautyblenderin setin mukana pari pikkuista saippuaa. Muistaakseni olivat ihan hyviä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli myös hurjan iso Marseille-saippua aikaisemmin. Pitää varmaan just ostaa sitä vaan taas pieni pala, kun se iso on epäkäytännöllisen vaikea säilöä. Siveltimien pesua kuitenkin olisi hyvä vähintään kuukausittain harrastaa.

      Poista
  4. Mukavasti loppuneita ja tästä muistinkin että olisi aika pestä siveltimet :) Mulla sellainen nestemäinen siveltimien pesuaine mutta tuo Lykonkin vaikuttaa hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se MAC;n nestemäinen oli liian alkoholipitoinen, vähän kuin kynsilakanpoistoainetta. Nuo saippuaiset on kivemmat :)

      Poista