Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

03 syyskuuta 2023

Elokuussa loppuneet 2023


Elokuu on jo ohi! Tuntuu, että heinäkuun jälkeen aika on rullannut nopeasti ja on ollut ehkä hieman liikaakin tekemistä viikonloppuisin. Tässä elokuussa kosmetiikkaa loppui vähän ja tuntuu, että sitä tuli ostettua enemmän, koska Ritualsin tilaus oli melko suurikokoinen.

Tuotteita loppui yhteensä 11 kappaletta, mikä taitaakin olla pienin määrä koko tänävuonna. Lisäksi yksikään tuote ei ollut pienikokoinen tai näyte. Tuotteistas 3 oli sheetmaskeja.

* merkitty tuote saatu ilmaistuote

Frudia My Orchard Peach Soothing Mist, pienikokoinen kasvovesi jossa on ihana persikkainen tuoksu. Tuli enemmän kosteutuksen tunteeseen, kuin sellaiseen perinteiseen kasvojen putsaamiseen.

Garnier Ete Make-up Remover 2in1, mun suosikki silmämeikinpoistotuote. Mitään ripsiliimoja tämähän ei poista, niitä saa suihkussa tai kasvojenpesun yhteydessä nyppiä irti. Onko teillä vinkkejä siihen, miten irroitatte irtoripsien liiman?

*V 10 Plus Amino Serum, arvokkaampaa kosmetiikkaa. Tosi miellyttävä ja kiva seerumi. V 10 Plus tuotteet ovat monipuolisia ja ideana on valmistaa erityyppisiä seerumeita erilaisille ihoille, josta saa yhdisteltyä sille omalle iholle parhaan vahtoehdon. Tykkäsin kaikista V 10 Plus seerumeista jotka sain testiini, ehkä jostain todella hyvästä tarjouksesta raaskisin näitä ostamaan.


ziaja cupuacu sugar scrub, ihana cupuaculle tuoksuva vartalokuorinta. Tämä on vähän karheampaa ja tuntuu ihanalta jos joku kuorii esimerkiksi selän tällä, jotenkin kun en itse ainakaan omaan selkääni yletä. Tuoksu on kiva ja jättää tosiaan sellaisen vahauksen ihon pintaan. Ostan varmasti jatkossa.

Rituals Ritual of Karma after sun gel lotion, todella ihana geelimäinen voide. Koostumus oli läpinäkyvää kuin geeli, mutta levittyi mukavasti hieroen iholle kuin voide. Täydellinen kesätuote! Ostaisin jatkossakin tätä kesäski.

The Body Shop Pink Grapefruit Body Mist, ei ollut minun suosikki tuoksultansa. Tämä meni kivasti kuitenkin käyttöön WC-tuoksuna. 


7th Heaven Tiger Face Mask, eläinkuvioitu kasvomaski. Ihan perushyvä kosteuttamaan. 
Naturel Intensive Moisturizing Gloves, ihan kivat käsimaskit. On tullut ehkä kesällä rasvattua käsiä vähemmän ja ainakin kynsinauhoissa sen näkee. Nämä on aika edulliset ja ei näissä varmaan suurempaa vaikutusta ole, joten näitä suosittelisin.
Garnier Vitamin C Sheet Mask, nämä Garnierin maskit on hyviä ja halpoja. En voi muuta sanoa, erittäin hyvin asettuvat kasvojen piirtteisiin.


Mizon Snail Hand & Foot Cream, viimeinkin tämä loppui! Vähän paksumpaa rasvaa ja reilummassa pakkauskoossa. Meni lähinnä jalkoihin laittaen ennen yötä, jolloin käsiin sai samalla myös hierottua loput voiteet.

Biozell Silver Color Mask, toimii mulla tosi hyvin ja on edullisempi kuin ne toiset color mask-tuotteet. On melko hoitava ja oli kiva käyttää tätä tuotetta taas tauon jälkeen. Varmasti on jatkossakin käytössä!

8 kommenttia:

 1. Ziajan Cupuacu-kuorinta on ihan parasta ikinä<3 Se tuoksu on huumaavan hyvä ja kuorintatehokin just eikä melkein :) Noi Mizonin voiteet on tosi kivoja, en ookaan taas vähään aikaan noita käyttänyt, mutta hinta-laatusuhde tosi hyvä mun mielestä. 7th Heavenin kangasnaamiot on kivoja, mutta Garnierit vie voiton kyllä. Toi C-vitamiininaamio on yksi mun uusista suosikeista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cupuacu-sarjasta tuo kuorinta selkeästi parempi kuin ns. itseruskettava. Mun lemppari kasvomaskeja joita just itse ostan taitaakin olla Naturel, Esfolio ja Garnier. Tulee juuri etsittyä halvempia tuotteita käyttöön.

   Poista
 2. Mä kirjoittelin just samaa postausta ja itseasiassa mullakin tän vuoden pienin määrä loppuneita! Tuo V10 plus sarja on niin timanttinen, samoin Garnierin silmämeikin putsari <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, onkohan se kiire ja vielä kesäsäät, ei tule niin paljoa rasvattuakaan niin ei just ole käsivoiteita tai vartalovoiteita niin paljon loppuneena :D

   Poista
 3. Biozellin naamiot on kyllä hyviä, käytän kans tuota Silveriä tuomaan viileyttä tukkaan. Se Ice? on kans hyvä blondille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo taitaa olla Vanilla Ice? Mä ostin nyt ton Four reasonsin, tarkempi väri ja malli sitten ostoksissa :)

   Poista
 4. Frudian persikkasuihke on niin ihana<3 Hankin sitä varmaan taas kevääksi, nyt käyttelen välillä muita tuotteita. Ziajan vartalokuorintaa olisi kiva joskus kokeilla. Se kuulostaa herkulliselta sekä tehokkaalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myös täällä pitäis vaan käytätä jo hankittuja, eikä hankkia mitään lisää :) Tuossa ziajassa kyllä se parasta, kun tuon jälkeen ei ole pakko rasvata ollenkaan!

   Poista