Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

28 elokuuta 2023

Elokuun ostospostaus

Viime viikonloppu taisikin olla siis kesän viimeisin, kun tällä viikolla alkaa jo syyskuu. Hankintoja tuli tehtyä niin, että yksi tilaus ja loput pieniä hankintoja. Tähän tuli nyt vähän isompi osa Ritualsia ja vähemmän elokuun ostoksia, mutta elokuussa ei tullut tehtyä vain niin paljon ostoksia. Aloitetaan siis aluksi Ritualsin ostoksista.

Rituals-ostokset


Ostokset olivat siis yli jonkin eurorajan, joten sain tilaajalahjaksi valita itselleni tämän Ritual of Ayurveda-sarjan kuorinnan sekä vartalovoiteen. Sarjan luonnollisen kuivaöljyn valitsin ihan irtona pikkupullona, että sain eurorajan täyteen. Ayurveda on yksi ihanimman ja mausteisimman tuoksuinen kosmetiikkasarja Ritualsilta.


Ritualsin kesäsarja on ollut M'Gouna ja ostin siihnen kuuluvan vartalomaskin sekä settinä käsivoiteen ja käsisaippuan. Olen jo ostanut sarjan suihkugeelin, jota olen jo pariin otteeseen käyttänytkin suihkussa. Tämä on ihanan kukkainen ja raikas tuoksultaan.

Lisäksi olin joskus keväällä liittynyt Rituals-klubin jäseneksi, joten koska oli toinen ostokerta, sain itselleni ilmaisen suihkugeelin. Onkohan tämä peräti ensimmäinen Ritual of Jing-tuoksuinen tuotteeni. Samassa sain myös tilaukseen syntymäpäivälahjan, sillä tilasinkin synttäreiden jälkeen. Oletin ettei kahta etua saanut samaan tilaukseen, mutta saikin, ja sain itselleni käsisaippuan lisää, sarhasta Ritual of Merh. Tuo on raikkaimpia sarjoja ja pidän appelsiinisesta tuoksusta kovasti.

Nyt on ainakin taas todella pitkälle ajalle huipputuotteita käyttöön. Paketti oli hieman kärsinyt, mutta sain Mgonua-sarjan suihkugeelistä pöllittyä korkin kuvaan.

Elokuun ostokset

Sitten palataan näihin muihin elokuun ostoksiin. Joita ei tullut kauheasti. Ostin yhdet kosteuttavat käsihanskat, joita en kuvannut. Eli sellaiset käsinaamiot, ne näkyykin jo käytetyissä elokuun postauksessa.

Ostan aika usein juuri nämä Eyluren ripset, kun 3 paria on noin 16 euron hintaiset, se on edullista. Varsinkin jos tuotteet ostaa tarjouksesta. Dermosilin Cleaning Mousse oli kiva hankinta ja oli tällaista erikoiserää Emotion kivijalkakauppaan. Lisäksi yksi purkki lemppari silmänputsausainetta.


Lisäksi poistomyynnistä osui käteen tällainen Garnier Respons Shampoo, että aina yhtä luotettava Lumene CC -voide sävyssä Fair joka olikin minulle parempi kuin Light. Kyllä tuon shampoonkin varmasti saan aikanaan käyttöön, mutta nyt on aika paljon tavaraa käytössä niin menee kyllä hetki, että tuonkin saa kulumaan.

4 kommenttia:

  1. Ihana kokonaisuus Ritualsin tuotteita<3 Tuo kesäsarja kuulostaa herkulliselta ja on nätit pakkauksetkin. Tykkään kovasti Ritual of Mehr-sarjan tuoksusta. Kiva hankinta myös tuo Dermosil.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on kyllä taas just niin paljon ihanaa ihonhoitoa, varsinkin kun sain myös synttärilahjaksi Ritualsia. Nämä on vaan sellaisia luottotuotteita melkein nykyisin :) Tuo Dermosil on vähintään ihanan pinkiksi värjätty :D

      Poista
  2. Ritualsin tuotteet on ihania<3 Ritual of Mehr oli tuoksun puolesta aivan ihana yllätys, kun oon siitä pienen vartalovoiteen käyttänyt! Ayurvedasta oon myös jotain käyttänyt, olisko ehkä ollut joku suihkuöljy tms? Mutta siis ehdottomasti pitäisi taas kokeilla enemmän Ritualsia ja just eri sarjoja, mä jämähdin siihen Ritual of Sakuraan jossain vaiheessa täysin, mutta se on toisaalta kyllä ihan mielettömän hyvän tuoksuinen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitruksiset tuoksut on kyllä mieluisia :) Ayudrvedasta juuri eilen käytin tuota dry body oilia joka oli tosi ihanan tuoksuinen ja levittyi mukavasti iholle. Loppuu varmasti nopsakkaan toi pikku puteli :) Mulla on myös tästä ollut suihkuöljy aikaisemmin! Mulle Sakura on vähän tylsä tai liiankin makea, toki tosi kiva kuten kaikki Ritualsit.

      Poista