13 elokuuta 2023

Kolmekymppinen


Pää lyö hieman tyhjää, mutta kai täällä blogissakin on kiva noteerata täyteen tullut vuosikymmen. Olen siis elänyt nyt kolme vuosikymmentä, elämään on kuulunut lapsuutta, teini-ikää ja varhaisaikuisuutta. Seuraavana se on vain aikuisuutta, keski-ikää ja vanhuutta. Ikäkriisiä ei tässä kohtaa enää ole, olin elänyt sitä jo vuosi sitten. 

Lyhyesti ajatuksia voisin myös koota. Toivon, että oppisin vielä paremmin tuntemaan itseni. Suojelemaan omia tunteitani ja herkkyyttäni. Tekemään vähemmän väärin, mutta olemaan armollisempi silti itselleni. Olen se ihminen, joka aina ennen yötä miettii ja suunnittelee, mitä olisi voinut tehdä toisin. Myös vanhat virheet jotka ovat jo tapahtuneet, vielä vuosien takaa, saattavat vilistä mielessä ennen öitä. Ehkä sen ankaruuden olisi nyt aika loppua, ja pitäisi miettiä hyviä asioita jokaisesta päivästä, kiitollisuutta ja kaikkea mukavampaa. Asiathan ovat hyvin, eikä ne asiat jotka minun mieltäni painaa öisin, varmaankaan enää kiinnosta ketään muita tilanteessa olleita.

Myöskin kasvoista ja vartalosta ikä alkaa näkyä. En halua elämän olevan jatkuvaa diettiä ja laihdutuskuuria. Pitää löytää tasapaino mielen, käden ja herkkujen välillä. Myöskin kasvot vaativat nykyään aina aurinkosuojaa, se pidentää ihoni ikää ja ominaisuuksia. Pieniä juovia jotka myöhemmin muuttuvat rypyiksi on jo tullut kasvoilleni. Elämän kuuluukin näkyä, mutta haluaisin silti tuntea oloni kauniiksi. Näissäkin asioissa pitää vain olla kiltimpi itselleen. Emme ole koko elämäämme 18 vuotiaan vartalossa tai ihomme ei ole sellainen läpi elämämme. Ja ainakin hiukseni ovat pidemmät kuin koskaan aiemmin elämässäni ja ne voivat äärimmäisen hyvin. Lisäksi, en haluaisi katsoa niitä meikkejä 18 vuotiaana, kun tyyli on ollut aika erilainen silloin :')

Minua on siunattu ihanilla perheenjäsenillä, ystävillä ja miehellä. Kaikkea hyvää ja mukavaa on vielä edessä. Myös maailman ihanin koiravauva on tärkeä ja työ joka myös haastaa, että palkitsee, eikä tule tylsää. Kiitos myös blogimaailmalle, vaikka välillä on liian kiire tänne kirjoitella, niin en haluaisi tästä kosmetiikkalörpöttelystäkään luopua. On omanlaista terapiaa kirjoitella ja ottaa kuvia kivoista purnukoista.Lisäksi kiitos kaikille jotka juhlivat kanssani tai muistivat minua onnitteluilla. Leivoin juustokakun ja tarjosin myös skumppaa synttäreilläni ja juttelimme, herkuttelimme ja pelasimme erän bingoa. Sain myös ihania kosmetiikkalahjoja, sen verran hyvin perheeni ja ystäväni minut tuntevat. Tässä ihania Rituals tuotteita joita sain ja ensimmäinen Fentu Beautyn huuliöljy. Varmasti kaikki tuotteet tulevat käyttöön! Iso kiitos <3

6 kommenttia:

 1. Onnea upealle kolmekymppiselle, kivaa pohdintaa myös uudelle vuosikymmenelle siirtymisestä. Muistan vielä hyvin omatkin kolmekymppiset ja jotenkin musta elämä on vain parantunut sitä mukaa kun ikää tullut :) Psst...ihania lahjoja oot saanut ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maikku <3 Toivotaan, että elämä tästä olisi muutakin kuin alamäkeä. Työkaverit lohdutti, että nyt se elämä vasta alkaa :)

   Poista
 2. Anonyymi14.8.23

  Minkälainen koira teillä on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laivakoira, ihana ja energinen pikkukaveri <3

   Poista
 3. Paljon onnea ♥♥ Tunnistin itseni tosta, kun kerroit olevasi ankara itsellesi ja miettiväsi pitkään vanhoja virheitä. Oon itse täysin samanlainen ja koko ajan teen töitä sen eteen, että oppisin siitä pois. Jotenkin se on niin turha itseään edes "rankaista" tai soimata niistä virheistä ja mokista sen enempää, kun kukaan muukaan niin tuskin tekee. Olisi huomattavasti helpompaa, jos oppisi olemaan itselleen armollinen ja olemaan aina miettimättä, mitä olisi ehkä voinut tehdä toisin :) Mutta eiköhän me molemmat vielä siihen pisteeseen päästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Jotenkin kun ne virheet ei oo edes mitään isoja, vaan semmosia juttuja että on kuitenkin jäänyt vaan harmittaa ja kummittelemaan. Jotenkin on liian ankara itselleen ihan typeristä jutuista. Pitää yrittää hieman enemmän keskittyä hyvään ja kivoihin asioihin :)

   Poista