Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

02 elokuuta 2023

Heinäkuun loppuunkäytetyt 2023

Kesä jatkuu sateisissa meiningeissä. Elokuussa tulee täytettyä vuosia ja työtahti myös alkaa taas kiihtyä. Heinäkuun aikana kävin festareilla ja tein mukavia asioita, mutta pyöräilin vähemmän kuin oli tarkoitus - sillä kelit on kyllä ollut huononemaan päin. 

Sain heinäkuussa monta isokokoista tuotetta loppumaan, yhteensä 11 täysikokoista tuotetta. Jotkut tuotteet toki on taas kuukausia tyhjentyneet. Postauksen lopussa myös testerikokoisista tuotteista lyhyesti.

Holika Holika Water Melon Soothing Gel 390ml, ihan kivasti melonilta tuoksuu, mutta siinä se onkin. Tuote on semmosta lirua, voi levittää tuon geelin hyvin vaikka päivällä. Sopii kesään jos hikoiluttaa niin pitäisi aikalailla imeytyä tai haihtua jo iholta nopeasti levityksen jälkeen. En usko, että ostan uudestaan.

The Body Shop Argan Body Butter 200ml, nämä jää mulla semmosiksi kerroksiksi iholle, ja hikoillessa ne alkavat pehmentyä. Ei siis imeydy täysin iholle, mikä tekee tuotteesta hieman inhottavan. Mutta kesällä taisin käytellä ihan vikat sentit kuivimpiin taipeisiin ja jalkoihin.

Dermosil Sunny Apricot Body Wash 500ml, aivan ihanan tuoksuinen. Sopii kesäkaudelle, tätä kausituoksua voisi tulla uudestaankin saataville.


* saatu ilmaistuote merkitty

Urban Decat All Nighter Setting Spray 118ml, kyllähän tämä varmaan ainakin 1,5 vuotta riitti käytössä. Levittyi kauniin tasaisesti, kunnes tuote oli vähissä ja räki sellaisia pisaroita kasvoille ja pilasi meikin. Aika heittää pois, mutta uuden hankin varmasti vielä tulevaisuudessa.

*V 10 Plus Soothing Cleansing Milk 100ml, arvokas ja hyvä voidemainen putsari. Ihan kaikista vedenkestävintä silmämeikkiä tämäkään ei pese, mutta sitruunaruohon raikas tuoksu tekee tästä ihanaa. Kuin puhdistusmaitoa, mutta raikkaan sitruksinen tuoksu. Hinta on tyyris, tuote on noin 30 euron tietämissä. Olisin silti valmis ostamaan tätä alennusmyynnistä.

Lumene Nordic Hydra Foaming Cleanser 150ml, riitti pitkään, ja on aika mukava suihkutuote. Saa juuri kevyesti suihkussa pestyä parilla painalluksella koko meikin pois. Pidän vaahtoavista pesuaineista suihkussa, en ehkä osta juuri tätä, mutta varmasti tulen vielä jonkun muun ostamaan.

Four Reasons Silver Conditioner 300ml, hoitoaineeksi melko ohutta. Oli samanväristä ja oloista kuin hopeashampoo, hoitoteho ei ollut niin hyvä kuin paksummissa ja ravitsevimmilta tuntuvissa hoitoaineissa. Tuote kyllä piti hiukset kauniin vaaleina ja oli latvoille parempi kuin se, että levittäisi hopeahoitoainetta joka kuivattaa hiuksia enemmän. En usko, että tulen tätä kuitenkaan uudelleen hankkimaan.

 

Mizon Joyful Time Olive Sheet Mask, hinta ja laatu ihan ok, saatavilla päivittäistavarakaupoista. Ei ole ihan kalleimmasta päästä.

Sephora Pineapple Face Mask, on juuri sieltä kalleimmasta päästä. Tuoksui makealta ananakselta, mutta ei ole 7 euron arvoinen.

Sol de Janeiro Brazilian Touch Hand Cream 50ml, tämä tuoksu on niin jumalainen. Cupuacu ja brazilialainen pähkinä tuoksuu tässä tuotteessa. Käsivoiteena täydellinen rasvaisuus ja sopiva imeytyvyys. Noin 16 euron hintainen, mutta ostaisin uuden kyllä alennuksesta kuten ostin tämänkin.

NYX Fill & Fluff Ash Brown Eyebrow Pencil, tosiaan koko 0,2g mutta melko pitkään kyllä kesti tämä käytössä ja uusi on jo tullut hankittua. Pidän tästä, kulmien perusmuoto kuntoon ja täyttää luomivärillä päälle, niin saa aikalailla semmoset instagram kulmakarvat.

Testerit


Sitten testerikokoiset tuotteet. Lorealin seeruminäyte. The Body Shopin Almond Milk Gentle and Creamy 50ml suihkuvoide. Ei erityinen, en tykännyt tuoksustakaan. Molton Brown Jasmine & Sun Rose 50ml, aivan ihanan tuoksuinen suihkugeeli. Nyt ei ollut niin imelä ja kukkainen, kuin joskus nämä ovat. mine Moisturizing after sun gel 50ml, kuin jotain tahmeaa lirua olisi laittanut vartalolle. En suosittele. 
 
Aurinkovoiteista Eucerin Oil Control, mukava vaikka oli kuivakin iho. Sopii tosin rasvaisemmalle. Ei rullannut, täydellinen meikin alle. Rituals SPF30 Face Cream, sopi loppuvaiheessa tatuointien aurinkosuojaukselle. Tuote ei ollut hyvä kasvoilla, se ei sopinut meikin alle, vaan rullasi. Tällöinhän tuote ei imeydy kasvoihin, jossain luki että tuote ei ole saanut imeytyä tarpeeksi kauan, mutta en voi vuotta odottaa että tuote jämähtää. En suosittele.

4 kommenttia:

  1. Kivasti loppuneita :) UD All Nighter on mullakin nyt tosi pitkästä aikaa käytössä, samaten Sephoran naamiot on tuttuja mutta kalliita ne on...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, no kerran osti noita Sephoroita sen pari :) Ehkä sitten jos etelämmässä olisi ja olisivat halvempia siellä. UD:n ostan kyllä uusiksi mutta LHcosmeticsin tuote vielä käyttämättä ja sen käytän mieluusti kyllä loppuun myös!

      Poista
  2. UD:n All Nighter on kyllä parhaita suihkeita, mitä löytyy<3 Mä en jotenkaan lämmennyt oikein koskaan noille hopeahoitoaineille, tuntuu että ihan jo hopeashampoo riitti ja ne oli aina paljon tehokkaampia kuin noi hoitsikat. Toki kiva lisä ja sai noilla hoitoaineillakin hiusten sävyä viileämmäksi, mutta suosin mieluummin jotain tehokkaampaa hoitsikkaa/naamiota hopeashampoon käytön jälkeen! Four Reasonsia en tosin koskaan tainnut kokeilla :) Sol De Janeiron käsivoidetta oon yhden tuubin käyttänyt ja se tuoksu on niiiiin hyvä ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana suihke ja harmi kun loppui, mutta ompa kiva fiilis myös aina saada meikkejä käytettyä jos on useampi vastaava kaapissa. Hopeahoitoaineet ei ole kyllä niin hyviä ja usein vetäsevät hiuksen harmaaksi helposti. Se on ”jokotai” tilanne eli käytin usein vain shampoon tai hoitoaineen yhdellä pesukerralla.

      Poista