Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

28 heinäkuuta 2023

Heinäkuun ostokset



Tilasin Lykolta pari tuotetta, vaikka oikeasti en tarvinnut meikkivoidetta se vain tarttui mukaan. Eli Trind Keratin Nail Restore-setin, Trind Nail Repair Pearl-kynsilakan, NYX Studio Perfect-silikonisen rimerin ja Lumenen Natural Glow-meikkivoiteen.
 
Kynsilakoista tulikin jo sellainen postaus aikaisemmin heinäkuussa, jossa niitä esiteltiin tarkemmin. NYX:n halpis primeri on kuin kopio Smashboxin arvokkaasta Photo Finish-primerista, joten se kelpanee nyt minulle ihan hyvin. Kaksi meikkivoidetta oli jo auki ja käytössä ennen tuon ostoa, mutta alkavat molemmat tasaisesti vähenemään joten tämäkin kyllä tulee käyttöön ennemmin tai myöhemmin.

Kauppareissulta tarttui mukaan tarjouksesta Paese Hi rice! irtopuuteri, joka on transparent sävyinen tyyliltään ja sopii todella hyvin omalle iholle. Kiva löytö pikkurahalla. Lisäksi ostin yhden Wellaflex Dry Shampoon kaappiin jo valmiiksi, sillä tykästyin kyllä näihin kun sain näitä PR-lahjana. Mulla on itseasiassa vielä 2 purkkia käyttämättä tätä tuotetta, mutta eiköhän kohta taas lopu yksi lahjatuote.


Sitten vielä uuden lähi-Normalin ostoksia, josta piti hankkia pari sheet maskia, kun jäi enää yksi kaappiin käytettyäni sieltä jonkun muun. On kiva että sheetsejä on kuitenkin aina saatavilla. Lisäksi uusin yhden hiusharjan, vein vanhan töihin ja sitten ostin myös yhden dödön aiemmin ostamani tilalle - sillä se ei ole riittävän voimakas kesähikoiluun. Yksi herkku myös kuvassa.



Tässä vielä yhdet ostokset kun kävin kaupoilla. Essence Juicy Bomb huulikiilto joka on vain kiilto ilman väriä ja maistuu litsille tai vesimelonille. Kiva ja halpa tuote! Alle 2e. Lisäksi pitkästä aikaa Smashboxin mattahuulipuna, nestemäisenä. Sävyn nimi on Stepping Out ja se on rusehtavan sävyinen puna, joka on melko tumma huulilla. Vaatii hieman enemmän meikkiä jotta näyttää tosi kivalta. Käytin -30% etukupongin Kicksillä tähän.

Tuli minulle melko paljon ostoksia, meikkivoide ja kuivashampoo sekä huulikiilto vähän semmosia ettei tarvitse. Muuten tuli mielestäni vain tarpeeseen, mutta voisi hankkia vielä vähemmän kappaleittain. Tässä on yhteensä 12 kosmetiikkatuotetta, joten määrä nousi paljon - ja toki laskee nopeasti kun sheet maskit on käytetty.

6 kommenttia:

  1. Kivat ostokset! Tosi hyvän värinen tuo Smashboxin mattapuna, rupesi kiinnostamaan miltä se sitten meikissä näyttää :) jotkut sävyt on tosi vaikeita kun ne tummuu tai jos on yhtään väärän sävyinen niin ei sitten miellytäkään...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää katsoa jos saisi jotain meikkipostauksia taas tänne, mutta tuo oli mielestäni kyllä kiva löytö. Hieman tummempi huulilla, mutta tykkään sävystä kyllä kovasti!

      Poista
  2. Tosi kivoja ostoksia sulla<3 Mä nappaan noita Garnierin maskeja aina Normalista mukaan, ne on niin halpoja siellä, ettei pahemmin muualta kannata ostaa. Oon joskus käyttänyt tuubin tota NYX:n silikoniprimeria ennen kuin testasin vastaavaa Smashboxilta ja omasta mielestä Smashbox vei selkeän voiton noista kahdesta! Tosi upean sävyinen toi Smashboxin huulipuna<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi Garnierin maskit on muutenkin ihan yhtä hyviä kuin mitkä vain muut edulliset esfolion maskitkin :) Toi NYX silikoniprimeri on kyllä arviolta vain 3,5/5 kun smashboin vastaava on ihan 5/5. Mutta tämä nyt semmonen halpisversio, kun en halunnut tuhlata 30 euroa primeriin :) Nyt on kuitenkin yksi primeri edes kaapissa.

      Poista
  3. Kivoja ostoksia! Itselleni tuo Nyxin pohjustaja on täysin tuntematon. Kiva tietää, että tuollainenkin löytyy:) Tuo Lumenen meikkivoide on niin hyvä ja ihana<3 Käytin sitä tosi paljon tänä kesänä. Mun ois tarkoitus testata noita Wellan kuivashampoita, kun joskus pääsee siihen vaiheeseen, että on saanut muut käytettyä kotoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se on hieman öljyisempi kuin Smashboxin, mutta edelleen tosi mukava pohjustaja sitten viikonloppuun jos haluaa tasaisempaa meikkipohjaa. Mun mielestä tuollaiset heleät meikkivoiteet on best, varsinkin kun on kuiva iho. Nuo Lumenen meikkivoiteet on oikeasti hyviä ja näyttää kauniilta kasvoilla. Just tänään tuli myös tuollaista Wellan kuivashampoota käytettyä.

      Poista