19 heinäkuuta 2023

Kynnet kuntoon Trind-tuotteilla

 
 
Moikka! Yritän saada kuumeisesti korjattua kynsieni tilannetta. Yllä näkyvässä kuvassa kynteni lakattuna, tässä on vasen käsi ja käteni paremmassa kunnossa olevat kynnet. Vain etusormi ja peukalo ovat lyhyemmät, mutta peukalossa kynnen muotokin on juuri vähän epämuodostuneen näköinen. 
 
Mulla on suunnilleen eniten kasvuongelmia etusormissa, toisen käden keskisormessa ja välillä peukuissa. Hankinkin itselleni kaksi Trind-tuotetta, jotta saisin korjattua kynsieni tilannetta. Toki olen juuri kesällä syönyt biotiinikuuria, mutta se ei tunnu auttavan. Ehkä ostan seuraavaksi rauta-kuurin, mutta pidän kyllä tauon välissä. En ole mikään hirmuinen vitamiinien popsija. Laitan linkit tuotteisiin ja ne eivät ole mainoslinkkejä.

Trind Keratin Treatment Set, sopii herkille tai vaurioituneille kynsille. Omat kynteni ovat esimerkiksi vaurioituneet rakennekynsistä pari vuotta sitten ja kaikki kynsistä ei ole tuntunut palautuneen kunnolla. Ja tietysti oikean käden kynnet kuluvat huomattavasti enemmän arjessa ollessani oikeakätinen.

Yllä olevassa kuvassa oikean käden kynnet. Niissä on tässä vaiheessa tehtynä Keratin Nail Restorer-hoito ja niihin on laitettu päälle Keratin Nail Protector-lakka. Oikeassa kädessä keskisormen kynnenkärki on erittäin murtunut ja etusormi on myös hauras ja liuskoittunut vaikka se ei näy kuvassa. Katsotaan miten paljon kynnet ehtivät parantua ja katsotaan teenkö tänne jotain ennen-jälkeen postausta.

Lyhyesti tämän tuplapakkauksen tuotteiden esittelyt vielä alla.Trind Keratin Nail Restorer, sopii hauraille tai vaurioituneille kynsille. Öljytön koostumus mahdollistaa kynsilakan levittämisen suoraan hoidon jälkeen. Sisältää hydrolysoitua keratiinia sekä E- ja B5-vitamiinia. On kuin kynsiöljy, joka siis levitetään puhtaalle kuivalle kynnelle. Anna vaikuttaa pari minuuttia, hiero loput pois sormilla kynsien pinnalle.

Trind Keratin Nail Protector, käytetään suoraan Trind Keratin Nail Restorerin päälle. Pidentää ja suojaa tehtyä Nail Restorer hoitoa. 

Kuvassa oikealla Trind Nail Repair Color-tuote, josta alla vielä lyhyt esittely.

Trind Nail Repair Pink Pearl, kynsiä vahvistava lakka joka sopii halkeileville ja liuskottuville kynsille. Kynnet koostuvat suurimmaksi osin proteiinimolekyyleistä. Nail Repairin aktiiviset aineet vahvistaa kynsien keratiinisidoksia, päivittäisellä käytöllä saat vahvat ja kauniit kynnet. Esittelyssä lukee myös "vain kahdessa viikossa" mutta on varmaan yhtä totta kuin joulupukki.

Tässä kuvassa olen levittänyt tätä yhden kerroksen kynsilleni. Pitäisi testata tätä myös erikseen, voihan alle vaikka tehdä tuon Keratin Nail Restorer-hoidon ja laittaa tätä kaksi kerrosta ja sitten pikalakan, jotta kynsilakka pysyisi kynnellä pitkään. Tästäkin olisi kiinnostavaa tehdä ajan kanssa postausta, tuleeko mitään muutoksia todellisesti vain kahdessa viikossa. Tuotteesta löytyy muuten useampi eri väri, myös ns. neutraali joka on sävyltään valkoinen.

12 kommenttia:

 1. Harmi kun nuo ei toimi mulla, ei vaan tehneet mitään. Se Trindin Nail Balsam on hyvä, pitäiskin ostaa jos enää myydään. Ja se aiempi Nail Repair oli loistotuote, sillä uudella voi heittää vesilintua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, olitko kauankin koittanut tuota hoitoa että totesit ettei ollut toimiva? En osaa sanoa vielä näin alle 2vko käytön jälkeen onko tässä tapahtunut mitään suurta muutosta :) Siksi seurantapostaus olisi kiva tehdä!

   Poista
  2. Käytin pullot loppuun eikä mitään apua :(

   Poista
  3. Toivotaan että täällä näkyisi muutosta sitten! :S

   Poista
 2. Kuulostaa mielenkiintoisilta! Mulla on taas kynnet jääneet hoitamatta pitkän aikaa, osa on ihan ylikasvaneita omaan makuun ja osa sitten taas lyhyitä, kun ovat jossain lohjenneet tms. ja oon ne nopeesti sitten lyhentänyt. Tossa lakassa on tosi nätti sävy, tykkään itse just tollasista neutraaleista väreistä kynsillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää kynsitilanne on ärsyttävä kun osa kynsistä on tosi vahvoja ja pysyy aina hyvässä kunnossa, ja sitten on ne kolme kynttä jotka jokaisesta pienestä väärästä liikkeestä katkeaa kyselemättä. Toivottavasti tästä olisi nyt jotain apua :) Olisi ihan kiva saada noi kynnet myös kuntoon kun tätä on jatkunut jo varmaan 1,5 vuotta näiden samojen kynsien kanssa.

   Poista
 3. Kiva, että kirjoittelit näistä! Olisi mukavaa tosiaan kuulla vielä myöhemmin huomasitko saaneesi jotain apua näistä. Munkin pitäisi ehdottomasti panostaa vielä enemmän kynsien hoitoon, aina joku kynsi katkeilee tai liuskottuu. Helposti kiireessä välillä jäänyt kynsien hoitaminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olisi ihan kiva tosiaan kertoa että oliko näistä aktuaalisti mitään apuja vai oliko nämä vain myyntipuheita. Toivon kovasti että nuo kolme epäonnen kynttä paranisi nyt kunnolla :)

   Poista
 4. Mielenkiinnolla odotan jatkopostauksia näistä tuotteista! Aloin käydä uimahallissa ja kynnet on tuusan nuuskana kloorivedessä lillumisen jälkeen. Eniten olen apua saanut Essien Treat Love & Color-hoitolakoista. Pitäisi kai ihan vuorotellen kokeilla noita eri merkkien kertyneitä hoitotuotteita , vaikka kuukauden ajan kutakin. . Yleensä on loppunut kärsivällisyys aikaisemmin ja tullut ehkäpä liian pikaisesti todettua, ettei auttanut. Trind on vielä kokeilematta, vaikka tuttu merkki onkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen nyt koittanut laittaa tuota balsamia kynsille ennen jokaista lakkauskertaa vaikka en laittaisi tuota suojalakkaa päälle. Mutta suojalakkakin vain päälle ja sitten joku värikerros niin kyllä sekin on ihan kaunis :)

   Poista
 5. Anonyymi3.8.23

  Olen kokeillut samanlaisen trind-kuurin, ei mitään vaikutusta. Mulla auttoi kun olin hetken kokonaan lakkaamatta kynsiä ja öljysin ne joka ilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi! Olen nyt myös välillä lakkaamatta kynsiä jos ei jaksa lakata pariksi päiväksi jos viikonloppua varten täytyy saada kynnet "minttiin" :) Mutta mulla myös on kynsiöljy, ehkä pitäisi sitä taas aktivoitua käyttämään!

   Poista