09 kesäkuuta 2023

Viimeisimpien itseruskettavien arvostelua

 
Käytän kesällä aikalailla aina ulkona SPF-tuotteita, enkä erityisesti ota aurinkoa. Toki meilläkin on takapiha ja voin mennä sinne käyttäen SPF15-50 väliltä tuotteita, joten aina se aurinko ei jää ihoon kiinni. Käytänkin aika mieluusti itseruskettavia, sillä säästän sillä ihon ikää, kuntoa, kimmoisuutta ja terveyttä. Huom. itseruskettavat eivät suojaa auringolta!

Olen käyttänyt Bondi Sandsilta kahta eri tuotetta aiemmin, sellaista gradual tanning lotionia ja sitten aero sarjasta foamia. Se graduaalinen ei juuri ruskettanut ihoa ja aero oli sitten väriltään hulk eli todella tumma vastaväri oranssille, sillä sai kyllä ruskean, mutta myös lakanat vaati välitöntä pesua yöunien jälkeen. En ostaisi ehkä sitä enää uusiksi näin jälkikäteen miettien, kun se oli aika hurjaa kamaa. Mennään nyt näihin, olen ehtinyt molempia jo muutaman kerran käyttää joten on kiva avata niitä täällä blogissa.

 
Garnier Ambre Solaire Natural Bronzer Self Tan Lotion 200ml, ihoa päivettävä voide edullisemmasta päästä. Tämän arvo oli noin 10 euron luokkaa ja tuotteen saa ostettua hyvin varustellulta Sokokselta tai ehkäpä jopa päivittäistavarakaupasta voisi löytyä? Garnier on myös kokonaan cruelty free brändi tätä nykyä. 

Tuote on mielestäni kiva, ei erityisesti minkään tuoksuinen. Voide on ohutta ja imeytyy ihoon nopeasti. Tummasta lakanasta en huomannut ainakaan isoa väriläikkää aamulla, eli meni yötä vasten hyvin. Aamulla päivetys oli näkyvää, ehkä vähän oranssiin päin mutta se ei mua haittaa. Kuhan ei olisi kalpea iho jos juhliin tarvitsee vähän väriä. Tosi positiivinen löytö, voisin hyvin ostaa tätä jatkossa myös ja tätä olisi varmaan ok käyttää kerran viikossa ja jos muistaisi kuoria välissä, eikä käyttäisi muita aineita, niin ei tulisi sitten poiskuoriutumisesta kalpeita läiskiä.

Bondi Sands Self Tanning Mousse Light/Medium 200ml, iholla itseruskettava vaahtovoide, joka levitetään kintaalla. Sävy on oranssiin taittuva ruskea, ja siinä on hieman vihreää vastaväriä. Tämä tuote ei tee sinusta Hulkia kuten Aero sarjan tuotteet jotka ovat todella voimakkaan tummanvihreitä. Mielestäni tämä kuivui yhtä nopeasti iholle kuin Aero sarja, joten ei mielestäni ole järkevää maksaa esim. Aero sarjasta jos kuvittelee että tämä tuntuisi vähemmän tahmaiselta tai se sarja kuivuisi iholle nopeammin.

Yhdellä kerroksella tai todella kauniin rusketuksen iholle ja noin 6 pvä levityksen jälkeen alkaa kuoriutumaan ihon pehmeämmistä kohdista. Väri sopivan ruskea, ei liian oranssikaan. Tykkäsin kyllä. Yllätyin positiivisesti ja hinnaltaan on edullisempi kuin esim. Isle of Paradise rusketusaineet. Tämän arvo on siis noin 20 euroa.

Sellaiset sitten! Kun näitä käyttää hieman ristiin suihkujen ja kuorintojen ja rasvauksen välissä voi näyttää hieman ruskeammalta ja kauniimmalta kesäjuhlissa. Mulla ei oikein ole tosiaan mitään suosikkia enää ollut aikoihin. Joskus aikanaan käytin Kicksin vanhan sarjan tuotetta.

2 kommenttia:

  1. Mä tykkäisin itse hirveästi olla kesällä vähän päivettyneempi, kun oon oikeesti ihan tositosi vaalea. En kuitenkaan halua ottaa aurinkoa ja itseruskettavien käytönkin koen jotenkin tosi vaikeeksi :D Toki mun edellisestä käyttökerrasta on jo vuosia aikaa, eli onhan noi taas siitä varmasti muuttuneet jonkin verran, mutta oon silti jotenkin superarka kaikkien itseruskettavien ja sävyttävien tuotteiden kanssa. Sellaset kintaalla levitettävät oli kyllä tosi käteviä, kun joskus oon kokeillut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama, en halua olla aivan kalpea. Eilen tuli taas jonkin aikaa otettua aurinkoa aurinkosuojilla, mutta se on vain yksinkertaisesti tylsää. Käytän mieluusti tuollaista mietoa voidetta joka hieman ruskettaa :) Mutta tuota vaahtoa tulee kesällä käytettyä lähinnä juhlia ennen, koska sen poiskuoriutuminen on sen verran kamalan näköistä touhua :D

      Poista