Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

01 kesäkuuta 2023

Toukokuussa loppuneet 2023

*saatu ilmaistuote


Toukokuu on nyt ohi ja kesäkuu koittaa taas kerran. Aika kylmillä keleillä nyt alkaa Ylioppilaiden viikonlopun vietto. Mulla ei ole kun muutama viikko enää keslomaan ja tänäkesänä vietän kolme viikkoa putkeen ja sitten syksyyn säästin yhden viikon. Olen jo myös tänään tehnyt kesäkuun  ekat kosmetiikkaostokset. Kävin Ritualsin liikkeessä avaamassa kanta-asiakkuuteni ja sieltä tuli pari kivaa juttua mukaan.

Loppuneita 12, joista 3 kpl testerikokoja ja vain yksi sheet maski.

The Body Shop Avocado Shower Cream 60ml, hirveän tuoksuinen omaan nenään. Tuli taas mieleen sellainen velli tai ummehtunut, ei raikas.

Dove Moisturising Hand Wash 500ml, tykkään näistä Doven käsisaippuoista. Nämä on oikeasti ihan laadukkaita ja nostin nyt tämän täyttöpussin tähän kun pistin meidän keraamiseen saippuapumppuun tätä ja onkin jo kohta käytetty loppuun. Tykkään kurkun ja mantelin tuoksuisista sarjoista eniten.

The Body Shop Mango Shower Gel 60ml, ehkä paremman tuoksuinen kuin sarjan body butter. Mutta mango ei silti sytytä minua kosmetiikassa. 

Schwarxkopf got2b 2sexy 300ml, sopivan kokoinen lakka. Kestää omassa käytössä aina yksi purkki muutenkin aika pitkään. Tykkään tästä sillä tämä lakka on hyvän tuoksuinen eikä semmonen voimakas ja äkäinen. Ostan uusiksi tämän kun taas pääsen ostamaan lakkaa itse.

IDUN Minerals Dry Shampoo 200ml, kesti käytössäni melko pitkään. Olen kyllä alkanut käyttämään taas enemmän kuivashampoita. Tykkään näistä jotka on hieman ohuempia kuin Batistet, ne ovat vähän minulle liian raskaita käyttää nykyään. 

XZ Muumi selvityssuihke 150ml, mielestäni ihan kelpo suihke kun haluaa harjata hiukset. Mutta käytän ennemmin kosteuttavia tuotteita. Tämä tuote on CG sopiva ja kiharoille hiuksille varmasti oiva apu. Eli en usko, että ostaisin tätä toistamiseen vaikka tuotteessa ei mitään vikaa ole.

*Max Factor X Miracle Pure Skin-Improving Foundation 30ml, sävy 45 Warm Almond. Ihan kiva meikkivoide joka toi hehkua ja läpikuultavuutta sopivasti. Runsas SPF30 taso oli mieleen, tämä kului melko nopeasti kevään aikana. Tämä asettui hieman ehkä kauemmin kasvoille tai vaati pidempää kuivumisaikaa niin saatoin levittää tuotetta välillä liian paksusti kasvoilleni. Luulen, että tulen kokeilemaan muita meikkivoiteita tulevaisuudessa kun etsin mieluista tuotetta itselleni ja on nyt pari muuta vielä käyttämättäkin.

*The Body Shop Seaweed Balance Sheet Mask 18ml, näissä maskeissa on huomattavasti jäykempi kangas kuin edullisemmissa K-Beauty maskeissa. Kiva saada tällainen kokeiluun ja mieluusti käytin, tuoksu oli mukava ja kosteuttaa tietysti hyvin kuten muutkin sheet maskit. En ostaisi välttämättä erikseen itse tällaista.

Ciaté London PlantPots 5ml, sävyssä Loop the Loop. Kiva keltainen, mutta on kyllä enää vain joku liru pohjalla joten ei saa enää tarpeeksi tuota kynsilakkaa siveltimelle jotta saisi kynnen kerralla siveltyä eli jos joutuu ottaa välissä lisää purkista tulee lakkaukseen ryppyjä. Aika heittää pois ja löytyy kaapista lisää vielä näitä saman joulukalenterin lakkoja.

*Max Factor X Waterproof Volume 9ml, pidin sinänsä ripsiväristä, mutta minulla tämä jäi alaluomille mustelmiksi päivän mittaan. Vaihdoin ripsiväriä ja huomasin ettei uudessa käy näin joten ei kannata tuhlata aikaa sellaiselle joka ei itsellä toimi hyvin.

*haruharu wonder Black Rice Moisture Depp Cleansing Oil 150ml, riitti päivittäiseen iltakäyttöön reilun puolivuotta. Oli mieluinen, tuoksuton ja tykkäsin siitä, että tuotteessa oli pumppu. Puhdistusöljyt ei mielestäni toimi ilman pumppua. On ollut mukavaa tutustua haruharun tuotteisiin ja ainakin sarjan seerumi oli mielestäni todella ihana ja käytin sen ennätysajassa. Voisin ostaa tämän tuotteen myös uudestaan.

*Etude Moistfull Collagen Cream 50ml, erittäin miellyttävä päivävoide. Ei ärsytä, kosteuttaa sopivasti, pysyy hyvänä meikin alla ja tuoksuton. En löydä mitään pahaa sanottavaa ja voisin ostaa tuotteen uudestaan.

The Body Shop Himalayan Charoal Purifying Glow Mask 15ml, tästä pienestä 15ml purkista tein varmasti ainakin 10 kertaa kokokasvoille savinaamion, joka viilensi ja kiristi ihoa aina kuivuessaan. Pidin tästä tuotteesta, joskus olin hulluna savinaamioihin ja käytin silloin paljon Lorealin erilaisia maskeja. Voisin ostaa tästä täysikokoisen tuotteen.

6 kommenttia:

  1. Nuo TBS pienet purkit on yllättävän riittoisia ja tuo naamio hyvä tuote, etenkin kesällä. Talvella ehkä turhan raju :) Hyvin sait tuotteita loppumaan, kampaaja just neuvoi että pesun jälkeen tukkaan saisi suihkuttaa kuivashampoota niin pysyy puhtaana pidempään. En ole ikinä opetellut tätä tapaa. Mulla on vaan joku Batiste nyt eikä niitä niin kehtaa suihkuttaa pienessä asunnossa kun käy kaikkien nenään. En siis kovin käytä kuivashampoita nykyään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei tosiaan tukka edes rasvoitu hirveästi, mutta silti aina välillä tulee suihkittua just ettei tarvitsis käydäkään just yhtenä päivänä suihkusta sittenkään. Bloggeri oli jostain syystä moderoinut sun kommentin roskakommentteihin niin vasta nyt huomasin sen sieltä 😞

      Poista
  2. Haruharun tuotteista on ollut kyllä kiva lukea sun blogista, kun brändi on täysin vieras itselleni. Etuden Collagen-sarja kiinnostaa hurjasti, mulla on tosta se emulsiovoide käytössä just nyt! Max Factorin meikkivoide on tosi kiva, heleyttää mukavasti ja tasaa ihon sävyä, vaikkei ihan hirveästi peitäkään. Sopii itselleni hyvin arkikäyttöön :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se haruharu seerumi oli kyllä super ihana. Tosta Etuden collegen sarjasta varmaan pääsee vielä kesän lopulla korkkaamaan sen puhdistusvoiteen joka on odotellut liian pitkään kaapissa. 😅

      Poista
  3. Tuota kuivashampoota olisi kiva testata joskus:) Niitä pääsee vain niin harvoin ostamaan kun kuluvat todella hitaasti. Tai lähinnä kun niin harvakseltaan käyttää. Onpa kauniin keltainen kynsilakka<3 Erityisesti kesällä tykkään keltaisista. Mullakin tuo The Body Shopin kasvonaamio. Tykkään siitä, mutta käytän todella harvakseltaan, koska sen verran tujua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla myös menee ehkä kuusi kuukautta käyttää yksi kuivashampoo, mutta tämä oli miellyttävä ja sopivan kevyt eikä latistava. Kyllä keväällä ja kesällä on tullut ahkerasti käytettyä keltaista lakkaa. Tuo TBS naamio on kyllä aika tujua tavaraa :)

      Poista