Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

28 toukokuuta 2023

Toukokuun kosmeostokset

Moikka, taas tätä toukokuun purkua tänne blogiin. Kirjoittelen jatkossa ostoksista, mutta en aio enää näitä euroja tähän kirjoitukseen laittaa mukaan. Pitäisi aina etsiä tai säilyttää kuitteja joista tarkistaa tarkkaa hintaa, kyllähän jokainen voi hakukoneella etsiä tarkkoja hintoja jos se jotain kiinnostaa. En edes itse halua miettiä paljonko näihin on mennyt vaikka rahaa, tiedän, että hankin kaikki arvokkaat hankinnat alennusmyynnistä tai kampanjasta ja en juurikaan enää osta omasta mielestäni kuin tarpeeseen tuotteita.

Toukokuu on ollut oikein ihana, siihen on kuulunut pyöräilyä, yksi salionnettomuus, päiväristeily Tallinnassa työporukalla sekä tänäviikonloppuna Rammsteinin keikka Olympiastadionilla!

Ostin poistomyynnistä tällaisen Ziajan paketin missä oli ziaja marshmallow hand cream ja body scrub. Käsivoidetta olenkin jo käyttänyt ja se on erittäin tuoksuva ja todella makea.

Emotionin Hiusten Hellimisviikoilta ostin peräti 3 Olaplex tuotetta sekä yhden Four Reasons suosikin taas. Ostin tällä kertaa kaksi itselleni uutta Olaplex tuotetta sekä yhden tutun.

Olaplex No. 4P Toning Shampoo, ainakin normishampoo kestää sika pitkään. Tällä kertaa tämä hopeanhohtoinen käyttöön joka siis neutralisoi keltaisia sävyjä. Olaplex No. 5 Conditioner, kuluu näistä varmaankin nopeiten, mutta kyllä tykkään välillä panostaa. Olaplex No. 8 Bond Intense Moisture Mask, minulle täysin uusi. Laitetaan pyyhekuivattuihin hiuksiin pesun päätteeksi ja huuhdellaan, katsotaan voisiko jättää pyyhekuiviin hiuksiin huuhtelematta. Four Reasons Moisture Mist jollaisen olen jo yhden purkin myös käyttänyt, tykkään tästä ja voi juuri pidentää hiustenpesuväliä.

 

Muita ostoksia Sokokselta omistajapäiviltä, ihan mielestäni käyttötarpeeseen. Eli Mavala Minute Quic-Finish kynsilakka. Sitten kulmakynä johon olen nyt tykästynyt on tämä NYX Fill & Full sävy Ash Brown, jolla teen kulmien pohjamuodon ja laitan aina päälle tummaa luomiväriä nykyään viimeistellessäni kulmat. Ihan paras tapa meikata täydelliset kulmakarvat!

Lisäksi itseruskettavani olivat lopussa ja kesää varten piti sellaisia hankkia, sillä en aio jatkuvasti ottaa aurinkoa näyttääkseni ruskealta. Haluan olla hieman ruskea, ilman auringonoton vaaroja, vaikka toki käytän auringossa aurinkorasvaa. Bondi Sands Self Tanning Foam Light/Medium, toivottavasti olisi semmonen että voi laittaa yöksi ja nukkua yön yli. Ja toinen oli Garnier Ambre Solaire Self Tan Lotion, toivottavasti tämä olisi sellainen että kosteuttaisi eikä tarvitsisi aamulla pestä suihkussa pois vaan olisi semmonen sopivasti päivettävä.

Tällaisia tällä kertaa, kirjoitus on hyvä julkistaa nyt niin ei saa ostaa mitään taas pariin päivään ennenkuin kuukausi vaihtuu.

8 kommenttia:

  1. Voi miten herkulliselta näyttää nuo Ziajan tuotteet, nam! Mun täytyy koittaa katsella kosmealeja, jospa löytäisin Olaplexia edullisemmin sillä ovh hinnat on tosi suolaisia vaikka uskon niiden olevankin hintansa arvoisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä kiva löytö :) olaplexit taitaa olla tavan halvimmillaan Rustassa ellei ole jotain alennuksia näissä kosmetiikka kaupoissa!

      Poista
  2. Oo noi Ziajan tuotteet!! ♥ Varmasti on supermakea tuoksu, mutta ai että kun alkoi houkutella toi :D Kivoja ostoksia muutenkin ja mä kannatan tota, ettei niitä tarkkoja euromääriä tarvitse postaukseen laittaa. Jokainen ne löytää kyllä googlaamalla ja mulle on itselle tullut joskus tosi ahdistunut olo, kun noista mun ostosten summista on alettu jotain kommenttiboksin puolella kysellä/puhua. Senpä takia en enää edes esittele kaikkia ostoksiani blogissa, en todellakaan halua että kukaan enää alkaa mulle nillittämään kuinka teen väärin sen tai tuon, kun esittelen omia ostoksiani. Ja vaikkei näiden kommenttien taustalla ehkä olekaan ollut mitkään "pahat tai ilkeät ajatukset", olen ne itse kokenut ahdistavina ja tukalina, joten helpommalla pääsee, kun muutan omaa toimintatapaani :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Ziaja on ihana ja makea, vein töihin tuon käsirasvan!
      Mulla ei ehkä aiheuta ahdistusta, vaan ärsytystä etsiä kuitteja jälkikäteen & saan itse alennusta usein tuotteista muista syistä enkä siis koskaa ole antanut niitä oikeita hintoja koska saan työn puolesta lisäalea. Nyt kun sen tänne näin sanon tulee varmaan valitusta

      Poista
  3. Ihania ostoksia<3 Herkullisen kuuloisia nuo Ziajan tuotteet. En tiennytkään, että niillä on marshmallow-tuotesarja. Tuota Four Reasonsin Moisture Mistiä olisi kiva kokeilla, koska tykkään tosi paljon sarjan hoitoaineesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos 😁 taitaa olla tuollainen pienempi sarja, ehkä ennemminkin vain tuotteet. Tuo Moisture Mist on kyllä suosikki täällä 💕

      Poista
  4. Ihania nuo Ziajan tuotteet, nam! Ja Olaplexit...aina ne hiusviikot on kun ei ole oikein ylimääräistä, tai sitten vaan tuntuu siltä. Onko tuo hopeashampoo hyvä, tai parempi kuin halvemmat? Pelkään että se kuluisi nopeasti pois. Se on kurja jos ruetaan nillittämään vaikka sillä ei pahaa tarkoittaisi. Mulle joskus kommentoitiin kun jostain isommasta ostoksesta unohtui hinta pois, että jätinkö tarkoituksella mainitsematta. En jättänyt ja nykyään olen laittanut summat näkyviin kun niiden perään kysellään :) kyllähän se ahdistaa mutta myös herättää minua ;D on hyvä pitää päiväkirjaa niin ei tuhlaile liikaa kun on "velvollisuus" kirjata ne kaikelle kansalle ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tosi ihanan tuoksuista! Mulla kävi niin että oli ja siksi panostin, ja saan tosiaan muuta alea lisäksi. Aion testata tuota hopeashampoota tässä lähiaikoina ja kirjoitan sitten tänne näistä kahdesta uutuus tuotteesta itselleni arvostelua 😁
      Mulla tosiaan ei jaksa löytyä aina kiinnostusta säästää kuitteja jos ei heti muista kirjata summaa tänne. Kuitenkin jossain toisessa postauksessa ne varmasti voivat selvitä 😇

      Poista