Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

22 kesäkuuta 2023

Touko-kesäkuun suosikit '23

*saatu ilmaistuote 



Pitääpä taas kirjoittaa touko-kesäkuun suosikkituotteista, joita olen viimeaikoina käyttänyt. Jotkut tuotteet oli vaikea valita, vaikka olen käyttänyt tiettyjä tuotteita koko ajan ei ne silti vain yllä suosikkeihin.



Urban Decay Ultraviolet
Tämä paletti on kyllä nyt ollut melko kovalla käytöllä. Olen taas innostunut enemmän UD:n paleteista ja käyttänyt niitä reilusti ja tämä Ultraviolet on ollut kovimmalla käytöllä. Lemppari sävyt juuri nyt vasemmalta oikealle: Trippin, Hacked, Optimized ja Digital. Käytän itseasiassa tätä sävyä Digital kulmakarvoille tumman kulmakynän käytön jälkeen kulmameikin viimeistelyyn. Paletti on vielä ihan hyvälaatuinen, nuo shimmeriset sävyt ei ehkä ole niin mun käytössä niin aktiivisesti kuin mattaiset.


Buxom Waterproof Lash Mascara
Todellakin pitkästä aikaa on löytynyt suosikkiripsari! Tuote ei ole ihan niin helposti löydettävissä ja se on helppo sekoittaa tuotteeseen Lash Volumizing Mascara Blackest Black, mutta se tuote ei ole vedenkestävä. Tässä ripsivärissä ripset saa todella kauniin paksuiksi ja mustiksi. Lisäksi tämä tuote ei tee mustelmia alaluomelle niin helposti kuin useat ripsarit tekee. Kyllä jos hikoilee niin voi tehdä, mutta ei läheskään aina tai edes joka viikko.


*V 10 Plus Soothing Cleansing Milk
Ihanan tuoksuinen kasvoputsari. En osaa sanoa onko tuote jo näkynyt aiemmin minun suosikeissani, mutta sillä ei ole väliä. Tämä on ihanan maitomainen ja kosteuttavan tuntuinen kasvoputsari jolla on helppo puhdistaa meikki, kuin myös öljyputsarin tai balmin jämät kasvoilta. Eli sopii kyllä tosi kivasti myös toisen puhdistusvaiheen aineeksi. Tuoksu on aivan ihana sitruunaruohosta tuleva raikas sitruksinen tuulahdus. Tuote vain on hieman arvokkaammasta päästä, mutta olen nyt raaskinut kuitenkin käyttää tätä taas useammin ja nauttia ihanasta kasvojenpesuhetkestä.


Smuuti Skin Watermelon Sorbet Balm
Perus balmi, mutta eka balmi jota käytän. Sopiikin tosi kivasti kasvojenpuhdistuksen 1. aineeksi eli öljyn sijaan tämä on kiva. Tuote hierotaan käsissä öljyiseksi ja sitten kasvoihin. Tuote irroittaa todella helposti kulmakarvoista ja luomiväreistä vähintään meikin. Vedenkestävä ripsiväri ei tällä kyllä lähde, mutta muuten saa nassun oikein kivasti puhdistettua. Toivoisin ehkä kuitenkin balmiin sen vesimelonin tuoksun, mutta ensikerran hankin jonkun muun vastaavan tuotteen käyttööni. Kiva ottaa tämä ja putsata kasvot myös vaikka tällä nopsasti ennen suihkua, niin saa kasvot suihkun aikana myös helposti putsattua. Ehkä vähemmän sottaavaa touhua kuin öljyputsarin käyttö.


Dermosil Sunny Apricot Body Wash
Tämä saippua on ollut niin ihana keväälle ja kesälle. Tuote on niin aurinkoinen, makea ja hedelmäinen. Aprikoosi on loistava hedelmä saippuaan ja varmasti myös vaikka vartalovoiteeseen. Tuotetta on ollut miellyttävä käyttää, pumppu tekee tuotteen käytöstä muutenkin super helppoa. Tuoksu on tosi hyvä, saippua on riittoisaa ja on ollut ihan jokapäiväisessä käytössä tällä hetkellä enkä ole kyllästynyt. Tämä olkoon käytössä niin kauan, kunnes tuote on saatu pannutettua.

12 kommenttia:

  1. Hyvät suosikit! Mulla on Sunny Apricot saippua nyt käytössä ja tuoksu on kesäisen ihana :) Ultra Violet löytyy kans, se taitaa ollakin viimeinen Naked jonka hankin, jos muistan oikein. Laatu on erilainen kuin paremmissa eli shimmereissä vähemmän pigmenttiä, mutta juurikin nuo tykkäämäsi mattasävyt on hyviä. Harmi kun se on väreiltään oikein kaunis mutta vähällä käytöllä, pitäisi kyllä käyttää enemmän...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielestäni tuo Sunny Apricot on kyllä onnistunut kausisaippua Dermosililtä. Taisin myös itse hankkia UD:n paletit Naked Heat, Wild West ja Ultraviolet järjestyksessä. Shimmerit ei ole just niin hyviä mutta kyllä tummempaa lilaa voi laittaa luomivakoon mukavasti.

      Poista
  2. Mua niin harmittaa, että jäi tuo Ultraviolet-paletti aikanaan ostamatta. Siinä on paljon kivoja sävyjä ja saisi helposti yhdisteltyä samaan meikkiin neutraaleita ja erottuvampia värejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ostin itse Emiotionista tuon paletin. Kyllähän tuon vielä vailla Lookfantasticilta saisi näemmä tilattua myös, mutta ovat tosiaan Suomen markkinoilta kadonneet. Paletin sävymaailma on mielestäni suloinen :)

      Poista
  3. Oon vähän kade tosta sun Dermosilin suihkusaippuasta, sen tuoksu kuulostaa niin ihanalta<3 :D Smuutin balmi vetelee mulla viimeisiään, loppuu varmaan heti ensi kuun alussa ja oon siitä tykännyt! Ei se paras balmi ole, mitä olen käyttänyt, mutta hinta-laatusuhteeltaan hyvä. Öljyputsarit on kuitenkin mun suosikkeja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ollut kiva löytö, saman sarjan käsisaippua upposikin myös viimevuonna tosi nopeasti. Koitan seuraavaksi saada jonkun raikkaan sitruunantuoksuisen balmintai muun joka olisi ehkä vähän myös erilaisempi koostumukseltaan.

      Poista
  4. Ihanat sävyt tuossa paletissa <3 Mulla on Smuuti vielä testaamatta, mutta ehkäpä pian tutustuttava siihen kun moni kehunut sarjaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Smuutin tuotteista varmaan sorbet kasvovoide olisi ollut tosi hyvä tuote kokeiluun, myös suihkutettava kasvovesi kuullostaisi kivalta. Tämä balmi oli kiva löytö :) Muita tuotteita oli niin paljon kaapissa ettei muita tuotteita sarjasta oikein viitsinyt heti hankkia.

      Poista
  5. Ainut tuttu oli tuo paletti ja sen annoin vuoden vaihteessa kaverille, kun en piitannut sen laadusta. Nyt karsin Naked reloudin ja omistakin vaan yhden paletin UD:lta..sen Stoned Vibes paletin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainoa valmistaja jolta minulla oli useampi paletti on juuri UD. 3 eri luomiväripalettia ja yksi blush. Mutta ehkä kun näissä ikä tulee vastaan ostan joskus vain yhden hyvän ABH paletin.

      Poista
  6. Kivoja suosikkeja! Mä jätin Ultra Violet-paletin hankkimatta, mutta kiva ihastella sitä muiden kuvista:) Wild west on viimeisin Naked-paletti, jonka olen hankkinut. Ne ihan uusimmat sen jälkeen tulleet eivät oikein herättäneet itsessäni innostusta. Ihanan kuuloisia tuo kasvoputsari sekä suihkugeeli<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wild west löytyy myös täältä ja on mieluinen. Se joku todella pastellisen värinen paletti joka tuli ei myöskään minuun niin iskenyt.

      Poista