Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

16 kesäkuuta 2023

Kesäinen kosmetiikkahaaste

Viime kesältä talteen napattu Lindan tekemä kosmetiikkahaaste nyt myös täällä mun blogin puolella! Päätin säästellä tätä kesään, niin saadaan jotain aiheita kirjoiteltua.

1. Mitä aurinkosuojia käytät vai käytätkö sellaisia ollenkaan?
Käytän! Käytän juuri nyt tällaista Hawaiin Tropic SPF15 Satin Protectoria joka on aerosoli jonka voi suihkuttaa suoraan iholle ja vielä käsin levittämällä varmistaa, että tuotetta osui joka kohtaan. Tämä siis vartalolle. Lisäksi minulla on La Roche-Posay SPF50 aurinkovoide jota käytän kasvoille ja tatuoinneille kesäkuumilla. Haluaisin kokeilla jotain muuta aurinkovoidetta kasvoille sillä tämä on sellaista valkoista tahmeaa litkua. Lisäksi on Hawaiian Tropic SPF15 suojalla oleva öljyvoide, jolla saa iholle kosteutusta myös auringossa ollessa.

2. Meikkaatko kesäisin tai muuttuuko meikkityylisi jotenkin kesän tultua?
Meikkaan, mutta vähän kevyemmin. Todella lämpimillä keleillä vakiomeikkiini kuuluu kulmakarvat, joku kevyt meikkivoide tai concealer ainakin, puuteri, aurinkosuoja ja ripsiväri. Mutta luomivärit, väripuuterit ja semmoset jäävät helposti käyttämättä.




3. Lempisävyt kesämeikissä?
Hehkuva persikka tai vaaleanpunainen hempeä sävy vaikka poskipunissa. Luomiväreissä maanläheiset ruskeat tai sitten todella kirkkaat värikkäät sävt.

4. Vaihdatko ihonhoitotuotteitasi kesällä?
Ainakin vartalovoiteeksi tulee joku ohut ja keveä, vaikka geelimäinen tuote. Mitään body buttereita en voi sietää käyttää. Lisäksi tarpeen ja hikoilun mukaan käytän enemmän geelimäisiä kasvojenpuhdistustuotteita myös, jotta rasva, hikoilu ja lika lähtisi paremmin. Nyt minulla on Holika Holikan Watermelon geeli sekä Ritualsin After Sun Gel Moisturiser.

5. Paras kesäinen hajuvesi?
Minun kaikki tuoksut on melko kukkaisia. Escasan Candy Love tai Escadan Summer Festival on molemmat loistavia ihania tuoksuja. Myös Tiffany & co Love for Her on aivan ihanan tuoksuinen. Nämä ne taitavat olla, mutta kaikkia tuoksuja tulee aina käytettyä ja vaihdeltua.




6. Minkä sävyiset ovat kesäkyntesi?
Vaaleanpunaiset ja oranssinnudet sävyt on nyt aika paljon mieleen. Yritän saada kasvatettua liuskottuvia kynsiäni ja minun pitäisikin hankkia Trindin Nail Repair lakka itselleni- niitä saa kuulemma nykyään myös väreissä.

7. Kesäisin luomiväripaletti?
Tämä postauksessa näkyvä Viva La Diva Colour Bomb on ehdottomasti kesäisin, koska siinä on eniten väriä. Paletti alkaa olemaan varmaan 5 vuotta vanha, joten kohta sen parhaat ominaisuudet alkaa olemaan ohi ja värit voivat olla aika kuivakoita. Kyllä ne saa vielä ihan hyvin luomelle painettua. Pitää ehdottomasti pyrkiä käyttämään tätä palettia viikonloppuisin ja lomalla!

8. Pesetkö kesällä hiuksesi useammin kuin muina vuodenaikoina?
Pesen yhtä usein, kuin aina ennenkin. Jos tulee uitua järvessä tai lammessa niin pitää kyllä sitten vielä kotona pestä hiukset. Välillä tulee siirrettyä hiustenpesua vaikka kuivashampoolla 1-2 päivää ja suihkuteltua nestemäistä hoitoainetta hiuksiin ja käyettyä hiusöljyä.



9. Paras suihkugeeli kesäksi?
Mulla on ollut alkukesästä käytössä Dermosilin persikka aprikoosi suihkugeeli ja se on todella ihanan tuoksuista, se tuo aivan täysin mieleeni kesän. Se sopii todella loistavasti siis kesään. Muuten sanoisin että The Body Shopin Fresh Raspberry on paras kesäsaippua, vaikka sitä ei nyt ole saatavilla. Ajattelin seuraavaksi sitten avata Ritualsin Karma sarjan vaahtoavan suihkugeelin käyttöön.

10. Avainasiat meikin pysymiseen kesällä?
Ohut meikkipohja, sopiva puuteri ja kiinnityssuihke. En itse käyttäisi primeria, koska pohjaan tulee lisää paksuutta siitä. Joskus vain kannattaa meikata vähemmän, vain ripset ja kulmat ja muistaa kuitenkin laittaa vaikka aurinkovoiteen, aurinkopuuteria ja tavallista puuteria peittämään kiiltoa.

4 kommenttia:

  1. Näitä vastauksia on aina kiva lukea :) mä käytän arkisin primerina aurinkosuojaa ja jos haluan meikin pysyvän pidempään, laittaisin Smashboxin silikonista pohjustajaa. On siis ehdoton itsellä :) Body Buttereita en pysty minäkään käyttämään, ne jäis talveksi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo muillakin on nyt seerumi ja aurinkovoidetta oikeastaan meikkivoiteen alla ollut. Haluan myös ostaa taas tuota smashboxin silikoni primeria. Katotaan saako tuon yhden avoimen body butterin käytettyä jalkapohjiin kesällä 😅

      Poista
  2. Ihanaa kun vastailit tähän<3 Toi luomiväripaletti on kyllä niin ihanan värikäs! Harmi jos sävyjen laatu alkaa olla jo vähän heikompi, mutta niinhän se vaan on, ettei luomiväritkään ikuisesti säily yhtä hyvänä kuin tuotteen avatessa :/ TBS:n Fresh Raspberryä on ikävä, toivottavasti se tuotaisiin ensi vuonna myyntiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Viva La Diva on ollut melko pölisevä alusta saakka, mutta nyt se alkaa olemaan aika kuivaa kamaa. Vadelmasuihkugeeli on kyllä TBSn paras! Koko sarja best ever. Ikävä jo 🫤

      Poista