Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

15 toukokuuta 2023

Käsienhoidon tuotteita The Body Shopilta

 *saatu ilmaistuote


Hieman parin The Body Shopin käsienhoitotuotteen esittelyä. Mulla ei ole koskaan aikaisemmin ollut hamppusarjan tuotteita, joten oli kiva päästä tähänkin tutustumaan. Almond sarjasta mulla on mielestäni ollut jotain, mutta juuri tätä jättikokoista käsivoidetta mulla ei ole koskaan ollut. Pakkaukset on aika kivat ja samantyyliset, tykkään siitä, että pakkaus litistyy samalla kun tuotetta puristetaan ulos. Seuraavaksi lyhyet esittelyt ja omat kokemukset tuotteistani. 

Tuoksu on makea manteli ja ei ole juuri sellaisesta huonosta päästä mantelin tuoksuinen tuote. Sisältää reilun kaupan voipuunvoita Ghanasta. Sisältää myös manteliöljyä ja pantenolia. Tästä saa tosiaan 30ml ja 100ml pakkaukset, joista pienemmän tuotepakkauksen arvo on 10,50 € joten hinta on sievoinen. 

Melko rikasta käsivoidetta, joka kuitenkin kuivuu mielestäni mukavan nopeasti. Itselleni koen tämän oikein sopivaksi ja miellyttäväksi, hieron aina tätä ensin käsiin ja lopuksi vähän tarkemmin kynsinauhoihin joihin tämä myös tuntuu miellyttävästi imeytyvän ja auttavan kuivuuteen. Plussana ihana tuoksu eikä jätä käsiä siis tahmaisiksikaan.
 

Pehmeä ja kevyesti käsiä hoitava kuorintavoide. Käsikuorinta on hellävarainen ja kosteuttaa käsiä myös tehokkaasti. Kuorivina aineina toimii sekä kookoksen, että mantelin kuori. Samalla kuorintavoide on kosteuttava ja sisältää hampunsiemenöljyä. Sopii hyvin yhteen hamppusarjan käsivoiteen kanssa. Pakkaus on 75ml ja tuotteen arvo on 10 euroa.

Oman kokemukseni mukaan tämä on kyllä erittäin kevyesti kuoriva ja sopisi hyvin vaikka kerran päivässä käyttöön. Ehkä toivoin hieman voimakkaampaa kuorintatehoa. Talvella käteni on erittäin kuivat, joten tällä saa pehmeytettyä kuivuneita kohtia kuitenkin hyvin. On miellyttävä rasvata vielä kädet heti kuorinnan jälkeen. Huuhtelun jälkeen kädet jää kuitenkin hieman rasvaisiksi hamppuöljystä. Tuoksu on makea, en ole aiemmin käyttänyt hampputuotteita. Saa hieman siis totutella tuoksuun ja tuoksu on kuitenkin ihan kiva ja makea.

Oletteko te käyttänyt näistä joskus jompaa kumpaa laatua?

5 kommenttia:

 1. Toi kuorinta on mulle vieras, en edes tiennyt että tollasta on myynnissä, mutta mantelikäsivoiteen oon joskus kauan sitten käyttänyt just tossa 100 ml koossa :) Se oli hyvää, joskin erilaista kuin TBS:n ne muut pikkutuubeissa olevat käsivoiteet. Käsikuorintoja en oo itse omistanut enää pitkään aikaan, mutta Ritualsilta mulla oli joskus joku ihan superihana ja siinä oli kuorintatehokin kohdillaan :D Kiva kun kirjoittelit näistä! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo mantelikäsivoide on oikein mieluisa ja on nyt ollut semmonen helppo kotikäsivoidetuubi esillä kokoajan. Tuntuu myös imeytyvän nopeasti, voi ottaa paljon tai vähän aina jos haluaakin vähän tuhdimmin voidella. Mutta käsikuorinnat, ei ne jotenkin ole oma juttu ehkäpä, tämäkin on kuorintateholtaan sen verran mieto että voisi vaikka joka päivä kerran suorittaa tuon kuorinnan. Toki nämä voisivat olla minun juttu jos käyttäisin taas itseruskettavaa kuten aiemmin jolloin käsien kuorimisesta tulisi taas varmempi tapa!

   Poista
 2. Tuota mantelia mulla löytyy se iso voidetuubi, tosi ihanaa se on <3 hamppu on tuttu jalka- ja käsivoiteena, pitäisi ostaakin taas pitkästä aikaa. Tuoksu on jännä mutta tehot tosi hyvät <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että oli tuttu! Ehkä pienempi koko kulkisi mukana helpommin, mutta on oikein miellyttävä 😁 Hampussa tuoksu on tosiaan erilainen. 😅

   Poista
 3. Mantelin tuoksu ei oo mun juttu mutta hamppua kokeilin joskus ja se oli jees.

  VastaaPoista