Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

31 maaliskuuta 2023

Tavoitelaatikko Q1 purku

*saatu ilmaistuote

Alkuperäisessä julkaisussa tuotteiden esittelyä ja lähtötilanteesta, Tavoitelaatikko Q1

Tuotteet eivät oikeasti pysyneet täysin tuossa laatikossa koko kolmea kuukautta, vaan ne matkustivat käsilaukussa ja meikkilaatikossa sekä kylpyhuoneessa. Saippuoita ei ollut niin helppoa pannuttaa, kun välillä otin tatuointeja enkä voinut käyttää Mint Tingle-suihkugeeliä - tuotehan on viilentävä ja kutisee eikä sovi ollenkaan vaikka intiimialueelle, niin ei haavallekkaan. Wellan SP Luxe Oil ei ollut todellakaan niin riittoisaa kuin odotin, vaan se loppui ihan silmissä tässä kolmessa kuukaudessa. Myöskin itseruskettavan käyttö hidasteli uusien tatuointien takia. 

1. Wella SP Luxe Oil Reconstructive, loppunut 

2. Olaplex No. 5loppunut 

3. The Body Shop Spiced Orange Shower gel, loppunut 

4. Isle of Paradise Self Tanning Mousse Mediumloppunut 

5. ziaja Goat's milk hand creamloppunut 

6. *Etude Moistfull Collagen Facial Tonerloppunut 

7. Scholl Moisturizing PediMaskkäytetty 

8. Clarins Lip Perfectorloppunut 


Eli jäljelle vielä jäi tuotteita, alla kuvia niistä jotka eivät loppuneet.


Lumene Setting Spray, tämän kanssa mokasin selkeästi. Ehkä tuote ei ole mulle niin mieleen, voin antaa tämän nyt eteenpäin. Ehkä noin 1 sentin sain käyettyä tuosta korkeudesta tuotetta.


XZ Muumi Selvityssuihke, oli niin lähellä että tuote olisi saatu loppuun. Tämä ei ollut  kosteuttava joten kului varmaan siksikin hieman hitaammin.

*Treaclemoon Fresh Mint Tingle shower and bath gel, todella yritin ja jäi niin vähästä kiinni! Käytin minikokoja ja sentään tuon toisen saippuan täysin loppuun.

The Body Shop Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask, tuotteesta sain yli puolet käytettyä. Miellyttävä, pitää käyttää tämä kuitenkin lähikuukausina pois ettei mene huonoksi.

The Body Shop Kindess & Pears Lip Scrub, sain tuotteen puoliväliin käytettyä. Olisi voinut kyllä käyttää tätä enemmän. Koitan jatkaa pannuttelua myös.

Valitsen Q2 tuotteet itselleni heti ensiviikolla ja katsotaan mitä tuotteita saadaan mukaan blogissa pian!

6 kommenttia:

 1. Hyvin sulla sujui tämä, vaikka ihan kaikki eivät loppuneetkaan :) Sait mun mielestä tosi vaikeitakin tuotteita loppumaan :D Harmi ettei toi Lumenen Setting Spray ole sulle mieluinen, mutta eihän kaikki voikaan olla. TBS:n huulikuorinta on varmasti herkullisen tuoksuinen<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rehellisesti tuntuu hyvältä kun saa jotain huulikiiltoa joskus pois kaapeista eli käytettyä! Äiskälle meni jo tuo loppuosa kiinnityssuihkeesta testiin :)

   Poista
 2. Mä ihastelen myös tuota TBS päärynäkuorintaa, nam, tekis mieli syödä se :D tuo Charcoal naamio on hyvä mutta talvi-iholle liian raju ainakin mulla :) Muumi Selvityssuihke on mieluinen tuote mutta ei ehkä niin kosteuttava kun toivoisin. Hyvin onnistuit ja kyllä kiinnostaa kuulla projektin uudet tuotteet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. TBS päärynäkuorinta on tosi hyvän makuinen. Käytän aika monia naamioita myös meikin päälle että meikki vähän pehmittäisi ja tuo charocal on tosiaan aika tuju. Katsotaan mitä seuraavaksi tavoitellaan :)

   Poista
 3. Sait tosi paljon tuotteita loppumaan! Tuo huulikuorinta näyttää ja kuulostaa tosi herkulliselta<3 Myös tuo minttu-suihkugeeli kuulostaa hyvältä. Odotan mielenkiinnolla Q2-tuotteitasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitsin juuri eilen noita tuotteita ja eiköhän tässä pääsiäisenä tule ulos se postaus jossa julkaisen Q2 tuotteet :)

   Poista