30 maaliskuuta 2023

Maaliskuun ostokset

Ihanaa, uusi kuukasi taas pian takana ja uudet ostokset esillä. Tässä maaliskuussa tuli hankittua jonkun verran meikkejä ja kosmetiikkaa. Miellyttävää aloittaa huhtikuu, kevään alku oli jo selkeästi jo näkyvissä Etelä-Suomessa ennen tämän viikon lumisateita. Nämä on muuten täysin aikajärjestyksessä kuvineen ja esittelyineen, että mitä on ensin ostettu.

NYX Full & Fluff Eyebrop Pomade -kynän sekä NYX Epic Wear Liquid Linerin, koska mun toinen silmä nyt paljon vuodellut ja tämän tulisi olla lähes täysin waterproof mitä Epic Ink Liner ei ole. Joten tätä siis ekaa kertaa testiin! Ostin nämä kutsuu kauneuteen kamppiksen aikaan Emotionista, joten hintaa jäi noin 18 euroa. En jaksanut nyt ostaa pomenadea, kun ABH loppui. Kokeilen nyt hieman erilaista tapaa tehdä kulmat.

Garnier 2in1 Eye Makeup Remover, tuli edullisesti 2€ hintaan hankittua. Toisessa pullossa oli vielä noin 1/3 jäljellä kun hankin tämän, eli kohta saa uuden jo käyttöön.


Wella Sp Luxe Oil, hiuksia uudelleen korjaava seerumi. Käytin tästä super nopeasti sen 30ml, joten päädyin tähän. Olisin halunnut Olaplexin, mutta hinta oli aika hurja ja tämä on miellyttävän tuoksuinen ja ihan hyvä. Alennuksineen hieman alle 21€. Silti hinta jäi kaivelemaan, kun tämä oli alle 19€ Prismassa normaalisti ja sain vielä 3+1 lehden kotiin kannettuna ja siinä tämä oli tarjouksessa 16€.

Katsotaan tuleeko reissusta hankittua jotain, se jää sitten juuri huhtikuun puolelle :)

6 kommenttia:

 1. Wellan öljyä olisi kiva joskus kokeilla, tosin mulla monet öljyt tekee hetkessä superlähmäisen tuntuiset hiukset, vaikka niitä koittaisin laittaa kuinka vähän tahansa :D Garnierin silmämeikinpoistoaine on paras ikinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää SP on todella hyvä ja kuten se MayBeautyn hiusseerumi (öljy) niin tämä toimii musta samalla tavalla. Käytän latvoihin ja muuhun päähän kuivuudesta riippuen 1-2 pumppausta tätä SP:tä ja mun hiuksista ei kyllä tule lähmäisiä :) En enää pystyisi luopumaan öljystä. Öljyäkin kannattaa aluksi kokeilla vain yötä vasten niin sitten tyynyliina ottaa ylimääräiset vastaan.

   Poista
 2. Kivoja ostoksia :) onko tuo Wellan öljy siis hyvä? Mulla öljyt ei lähmää yleensä, ehkä kun on niin paksu ja kuiva tukka. Olaplexia haluaisin sit itsekin kun loppuu mut saa nähdä raaskinko ostaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on hyvä ja raaskin ostaa kyllä uudestaan, ja kun juuri kampaajan ja siellä Emotionissa kampaamopuolen henkilön kanssa juttelin niin he juuri suosittelivat tuota SP:tä Olaplexin sijaan. Olaplexistä kyllä 3,4,5 on parhaat kotihoitoon :)

   Poista
  2. Mulla on sitä Olaplex 6 toinen pullo menossa jätettävänä, pituuksiin laitan kans, olen tykännyt siitä <3 mutta nyt on tukka tosi kuiva siitä huolimatta...

   Poista
  3. Luin nopeasti että se on muotoiluvoide. Olisi kiva testata sitä leave in maskia tai suihketta myös Olaplexiltä :)

   Poista