24 helmikuuta 2023

Esittelyssä The Body Shopin Ginger Hair & Scalp Scrub

*saatu ilmaistuote

Tällä kertaa esittelyssä on *The Body Shop Ginger Hair & Scalp Scrub joka on myös aika uusi tuote The Body Shopin valikoimissa, vaikka kyse ei nyt ole mistään uutuudesta. Tuote on osa Ginger-sarjaa, josta löytyy hiuksille myös shampoo ja hoitoaine. Olen itse käyttänyt Inkivääri-sarjasta juuri shampoon ja hoitoaineen joitain vuosia sitten. Tuoksu Ginger Hair & Scalp Scrubissa on muuten tosi inkiväärinen, taivaalisen raikas ja kirpeä. Olen käyttänyt tätä nyt muutaman kerran ja voinkin siksi kertoa mun kokemuksia tuotteita tässä samassa.

Tämä tuote on siis hiuspohjan kuorinta, jossa shampoon seassa on pieniä partikkeleita hiuspohjaa varten. Tuote sopii kuivalle sekä hilseilevälle hiuspohjalle, se on hellävarainen ja vegaaninen sekä luonnollisesti eläinkokeeton. Kuorinta sopii kerran viikossa käytettäväksi Inkivääri Shampoon asemasta. Tuote vaahtoaa kuten shampoo hiuspohjaan, saksanpähkinä ja kookoksenkuori irroittaa houspohjasta likaa, kuolleita ihosoluja sekä muiden tuotteiden jäämiä. Sopii hyvin käytettäväksi Inkivääri sahmpoon, hoitoaineen ja hiuspohjaseerumin kanssa. Tuote sisältää inkiväärin eteeristä öljyä, koivun kaarnaa ja valkopajua sekä vegaanista keratiiniproteiinia. Purkin alaosa on täysin kierrätysmuovia.


Eli tuote siis tuoksuu ihanalta inkivääriltä, sitä voi käyttää kerran viikossa ja se auttaa hiuspohjan puhdistuksessa sekä rauhoittaa kuivaa kutiavaa hiuspohjaa. Mitä mieltä olin The Body Shopin Ginger Hair & Scalp Scrubista?

Tuote on mielestäni helppokäyttöinen, se vaahtoaa kivasti - sillä sehän oikeastaan on kuoriva shampoo. Huuhdellessa tuntuu, että partikkeleita jää pituuksiin, eli huuhdella sai hieman pidempään sekä huolellisemmin, kuin tavallista shampoota käyttäessä. Partikkeleita on hillitty määrä tuotteessa, kuten kuvasta näkyy, eli se on kyllä hellävarainen. En kokenut ainakaan kuivattavuutta, ja käytinkin tämän jälkeen tietysti hoitoainetta normaalisti.
 
Todella mukava käyttää tätä tuotetta, sillä välillä hankin kuorivia tuotteita hiuspohjalle. Hiuspohjan kuorintaan keskittyvä tuote saa muutenkin tekemään hieman tarkempaa sormityötä. Hiuspohjan hieronta saa verenkierron lisääntymään päänahassa ja se voi edesauttaa hiustenkasvussa muutenkin. Eli tämän tuotteen käyttö voi lisätä hiusten hyvinvointia käyttötarkoituksellaan muutenkin. En kuitenkaan ehkä joka viikko muistaisi tai jaksaisi tätä käyttää, pesen hiukset ehkä enintään 3 kertaa viikossa, jolloin jo joka kolmas kerta käyttäisin tätä tuotetta. Hieman harvempi riittää minulle.


Tuotesivulle: The Body Shop Ginger Hair & Scalp Scrub 240 ml 22,50€

Käytättekö te kuorivia tuotteita hiuspojalle?

6 kommenttia:

 1. Muistelen kovasti että mulla on joskus ollut TBS:lta joku tuote hiuspohjalle ja se oli tosi hyvä! Nytkin kaapissa on joku tea tree homma ehkä, sekin siis TBS:lta ja käyttelen jossain vaiheessa pois. Voi olla että tämä on nyt korvannut nuo mun käyttämät kun en ole aikoihin nähnyt niitä myynnissä :) toisaalta se on vähän harmi kun jonkun hyvän löytää niin sitten se häviää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on ihana ja tykkään kaikista eri hedelmien ja vihannesten tuoksuista joita tuotteissa on TBSltä. Harmi juuri kun tulee kausituoksuissa todella hyviä tuotteita vastaan ja sitten niitä ei myydä vuosiin tai ehkä enää koskaan.

   Poista
 2. Kuulostaa hyvältä! Itsekään tuskin ihan viikottain muistaisin/jaksaisin tällaista käyttää, mutta tykkään kuitenkin näistä hiuspohjaa kuorivista tuotteista. Mulla on ollut joskus TBS:n inkiväärisuihkugeeli ja se ainakin tuoksui älyttömän hyvältä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään inkiväärisistä tuotteista hurjasti joten tää oli kiva uusi tuttavuus. Varmasti tuote riittää pidemmäksi aikaa, kun ei tosiaan joka viikko tule varmasti kuorittua. Mutta jos yrittäisi kuitenkin nyt säännöllisesti käyttää.

   Poista
 3. Kyllä käytän harvakseltaan kuorivia tuotteita hiuspohjalle. Mulla se The Body Shopin Fuji Green Tea scrub shampoo. Näyttää olevan vielä valikoimissa, joskin hiukan uudistuneena. Tuo on kyllä ollut tosi hyvä ja hyvin riittoisaa. Myös tämä inkivääri kuulostaa hyvältä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen myös käyttänyt Fuji Green Tea sarjasta saippuaa, tykkään tuosta sarjasta myös :) Uskon että tuote on varmaan yhtä hyvä, tämä myös on erittäin riittoisaa! Luulen ettei vuodessa edes säännöllisellä käytöllä saisi tuotetta loppumaan kovinkaan nopeasti.

   Poista