27 helmikuuta 2023

Kosmetiikkaostokset helmikuussa

Helmikuu kului niin nopeasti, mutta onhan se kuukausista lyhyin! Tuli tehtyä yksi isompi hankinta, auton vaihto. Olin haaveillut paremmasta autosta jo 3 vuotta. Aiempi yli 20 vuotta vanha autoni alkoi osoittaa jo ruostumisen alkuja joten oli ihan aika vaihtaa se, ennen suurempia pohja-ongelmia. 

Siitä syystä nämä ostokset jäikin vähän minimiin, kun rahat tuli valuneeksi johonkin arvokkaampaan. Ja hyvä niin, että välillä löytyy itsehillintää. Mielestäni välillä onkin hyvä pitää tällaisia tavaran osalta low-buy hetkiä. Nyt mentiin minun mittapuullani siis ihan minimissään. Tavallaan en ostanut mitään turhaa, vaan varmaa tuotetta.

Kivijalassa Helsinki Outletissa, sijaitsee tosi hyvä löytöaitta, Nordic Beauty Concept x Lumene -myymälä. Ostin loistotarjouksesta kaksi Tonymoly I'm Coconut Mask Sheet sekä yhden Kocostar Rose Lip Mask -maskin, kaikki yhteishintaan 3,90 €.

Vierailin Sokoksella omistajapäivien aikaan ja sain sieltä alennuksien saattelemana seuraavat tuotteet: Aussie 3 Minutes Miracle Moisture -hiustenhoitotuotteen, joka on siis kuin hoitoaine, jota käytetään suihkussa shampoon jälkeen. Moisture sarja on ihanan karkin tuoksuinen ja tämä purkki on niin helppokäyttöinen. Ostin lisäksi uutuuden Garnier Fructis Pineapple Hair Food -hiusmaskin, jota voi myös käyttää hoitoaineen tai leave-in tuotteena hiuksiin. Tämä tuoksui myös karkilta, saattaa voittaa jopa sarjan banaanin tuoksun. Tuotteet alle 10€ yhteensä.

Eli melko mukavat ostokset, täysin selkeästi käyttötavaraa. Tarkoitus taas edelleen vähän vähentää hankkimisia ja käyttää nyt omia varastoja alta pois. Kaappi tuntuu tursuavan edelleen niistä kahden joulukalenterin tuotteista.

6 kommenttia:

 1. Tuo Pineapple Hair Food täytyy kyllä jossain välissä testata. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän todella paljon näistä Hair food sarjan tuotteista, kiva kun on erilaisia tuoksuja ja on kyllä laadukkaampia kuin kaupan halvimmat Garnier tai Loreal Elvital tuotteet.

   Poista
 2. Mukavan simppelit ja ennenkaikkea tarpeelliset ostokset :) mullakin on low buy menossa ja ihan hyvin tässä on pärjätty omilla varastoilla ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Aina ei tarvitse ostaa mielin määrin. Nyt haluankin tyhjentää kaappia, mutta sinne tulee taas täytettä arvontavoiton muodossa :)

   Poista
 3. Tarpeellisia ostoksia ja tosi hyvään hintaan vielä! Noi Tonymolyn naamiotkaan kun ei yksinään ole mitään ihan ilmaisia, niin ei oo paha hinta tosta kolmikosta :) Aussien Moisture-sarjaa pitää testailla jossain vaiheessa, en muista yhtään oonko noita joskus kokeillut, mutten ainakaan moneen vuoteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu sika hyvään hintaan noi Tonymolyt - en ostaisi kalliimmalla. Olen itse tainnut käyttää vain Moisture sarjaa ja tosi mieluinen itselleni :)

   Poista