23 tammikuuta 2023

Kaikki Käsivoiteeni

Moikka taas! Juuri nyt on tullut kirjoitettua nyt vähemmän. On ollut ehkä enemmän hoppu elämässä ja saattaaolla, etten tule niin usein kirjoittamaan tulevana vuotena. Pyrin kuitenkin ehdottomasti kirjoittamaan kuukausittain, mutten ala väkisin aina keksimään sanottavaa joka viikko. Olin heti vuoden alusta nuhassa ja lopulta ihan kipeänä ja jouduin pitämään ihan 18 päivää taukoa kuntosalistakin. Sairastellessa ei ollut puhtia miettiä blogijuttuja tai tehdä edes joka päivä koiralenkkiä, kiitos taas ihanille naapureillemme ja miehelle. Edes kotitesteissä ei näkynyt koronaa, mutta olenkin kuullut, että juuri nyt aikuiset sairastaa jopa kolme viikkoa putkeen. Lisäksi tälle vuodelle, toivottavasti, osuu vielä hääpäivämme, mutta juhlatilaa ei ole löytynyt - joten mitään varmuuksia ei vielä ole. Tämäkin vie aika paljon ajatuksiltani tilaa suunnitella isoa päivää.

Kirjoitin blogissani viimevuona kaikki luomiväripalettini ja kaikki suihkusaippuani postaukset. Nyt ajattelin, että mulla on ihan liikaa käsivoiteita. Joten olikin maittava idea viime sunnuntai-iltana nostaa esiin nyt kaapista löytyviä käsivoiteita! Ja multahan löytyy niitäkin nyt ihan laittoman paljon. Niitä on just nyt kuusi joista vain kaksi on avaamattomia. Mulla oli lisäksi tammikuun ajan yksi ihan mini käsivoide käytössä jota en tähän ota, se löytyy loppuneista.

Compagnie De Provence Hand Cream White Tea 300ml, sain tämän synttärilahjaksi siis elokuussa 2021 ja vielä jäljellä 1/3 pulloa varmaan ainakin. Tämä on todella iso pakkauskoko, tämä käsivoide on tyylikkäästi lavuaarilla vastaavan mustan käsisaippuan vierellä. Kun purkki tyhjenee, voisin ostaa ihan jonkun peruskäsivoiteen jonka voisi täyttää sisään. Purkki on kiva ja se on tosiaan keramiikkaa, eli en haluaisi heittää pois.

Ziaja goat's milk hand & nail cream 80ml, hyvä peruskäsivoide jonka voi aina vain ostaa uudestaan ja uudestaan. Minulle vuohenmaito on todella mieluinen tuoksu kosmetiikassa, eikä ole mitään huonoa sanottavaa tästä!

The Body Shop British Rose Hand Cream 30ml, todella ruusuisen tuoksuinen käsivoide. Pidän näistä pakkauksista jotka puristuvat samalla kasaan, kun tuotetta otetaan ulos. Tässä on kuitenkin kierrätysmerkintä 7 joten sopii muovinkeräykseen.

The Body Shop Strawberry Hand Cream 30ml, avaamaton. Varmaan aika makea, odottaisin olevan. Innolla odotan, mutta säästelen tätä kunnes edes ziaja tai British Rose loppuu ensin.

Mizon Snail Hand & Foot Cream 100ml, myös aika iso pakkaus, ei tunnu koskaan loppuvan! Voide on melko ohutta jaloille, joten mielestäni enemmän käsivoide. Mutta joskus laitan kyllä jaloille ennen yötä. Ei juuri minkään tuoksuinen, mutta silti kiva.

Yves Rocher Milky Almonds Hand Cream 30ml, joulusarjan käsivoide. Varmaan melko makea, kuten on Yvesin monet tuotteet. Odottelen myös, että jotkut aiemmin mainitut voiteet loppuisivat ennen avaamista. Tämä on muuten muovisempaa, eikä varmaan mene kasaan puristaessa ulos.

6 kommenttia:

 1. Toi on hyvä päätös, ettei yritä väkisin vääntää mitään blogijuttuja, jos ei löydy kirjoitettavaa tai ei muuten vaan just sillä hetkellä nappaa kirjoitella. Mä melkein jo tunsin huonoa omaatuntoa, kun en viime viikolla saanut kuin kaksi postausta, kunnes tajusin että ihan turhaahan se on sellaista miettiä tai kantaa murhetta :D Elämässä on aika paljon muutakin :) Toivottavasti hääpaikka löytyisi ja pääsisitte häitä juhlimaan vielä tämän vuoden puolella ♥

  Ja siis tämä postaus oli tosi kiva! Tee ihmeessä enemmänkin tällaisia kokoelmapostauksia, jos tulee vielä mieleen joku vastaava tuotekategoria, jota haluaisit esitellä :) Mizonin voiteet on tosi hyviä, mutten itsekään näe niitä jalkavoiteina. Ziajan vuohenmaitovoide ja koko sarja on ihana, samoin TBS:n käsivoiteista pidän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jep, mä koen tämän insipraatio-harrastuksena. Siksi en halua kovin monta jatkuvaa postaussarjaa blogiini, jos tuntuu ettei selviäisi niistäkään. Ja kyllähän tässä on tätä aihetta ja sanaa löytynyt välillä enemmänkin :)
   Mukavaa, että nämä tällaiset läpikäynnit kiinnostaa! Mulla on kasvovesiä just nyt niin paljon, mutta monessa vain pohjat enää, joten en viitsi nyt niistä kirjoittaa. Ne olisi voinut myös aiemmin avata blogissa :D Tuo Mizoni on kyllä hyvä, en näkisi mitään syytä miksen ostaisi sitä uudestaan - tai jotain muuta tuosta sarjasta. Tässä ei kyllä ollut yhtäkään huonoa käsivoidetta nyt.

   Poista
 2. Toivottavasti hääjärjestelyt lutviutuvat :) Tuo vuohenmaitovoide jäi kiinnostelemaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ziajan goat's milk sarja on ihana <3

   Poista
 3. Oli mukava lukea sun käsivoiteista. Ziajan käsivoiteita en ole koskaan testannut, joten ne kiinnostaisi erityisesti.
  Jaksan odottaa postauksiasi pidempäänkin. Nämä on aina tosi mielenkiintoisia ja tulee luettua useampaan kertaan<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ziaja on kyllä mieluinen, heiltä taitaa löytyä myös toinen sarja samankaltaisista tuubeista käsivoiteita. Ziajan osalta tykkään cupuacusta ja goats milkistä, mutta en ole juuri muita sarjoja nyt testaillut enää. Suosikit siis löytynyt :)

   Poista