Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

05 huhtikuuta 2022

Kaikki luomiväripalettini

Kerroin aiemmin teille jo niistä mun kolmesta kasvopaletistani. Olen ehkä enemmän kosmetiikka-friikki kuin meikkifriikki. En ole oikein keräillyt mitään meikkejä tai luomiväripaletteja ikinä, mutta kyllä mä välillä vähän yritän. Olen saattanut tarjouksista hamstrata käyttämiäni meikkejä kotiin.

Nyt päätin esitellä mun kaikki luomiväripaletit, sillä niitä ei ole paljoa! Tästä voi tulla pitkähkö postaus kuvien osalta, mutta päätin nyt pistää kaikki samaan. Kerron lyhyesti mitä olen pitänyt ja koitan etsiä palettien ovh-hinnat tähän mukaan.


Violet Voss Windflower Fun Sized PaletteIhana paletti hyvillä maanläheisillä punaisilla sävyillä. Violet Vossin paletti on todellakin hinta-laatusuhteeltaan hyvä, paletin arvo on 18 USD. Etenkin ruskea sävy vasemmalla alhaalla on ihana ja kaikki shimmaavat luomvärit ovat todella kauniita. Pidän siitä miten nämä asettuvat luomille ja pysyvät hyvin paikallaan. Tämän perusteella voisin kerätä Violet Vossin paletteja. Tämä tuli minulle vuosi sitten toukokuussa jenkki-boksin kautta.

Viva la Diva Colour BombTodella ihana kaikkia kirkkaita sävyjä sisältävä paletti. Nämä värit on ehkä hieman kalkkisia, mutta paletti on jo varmaan 5 vuoden ikäinen. Paletin voi hankkia Kicksistä ja hintaa 18,50 €. Osa väreistä pysyy todella kauniisti, mutta joitain sävyjä saa todella runsaasti ja ns voimalla yrittää painaa luomelle, jotta se peittäisi ihon luontaisen värin. Vähän siis kaksijakoinen paletti mieleeni. Mutta on kyllä kiva lisä kaikkia värejä meikkailuun!

Viva La Diva Metallic Eyeshadows & LinersYhtä vanha paletti varmaan, kuin aiempikin. Paletin kaikki värit on shimmaavia. Ne ovat erittäin pöliseviä ja palettia on mahdotonta pitää puhtaana. Käytän tätä aika harvoin, sillä tuntuu myös, että nuo värit varisevat poskille helposti vähintään meikkausvaiheessa. Nuo on kyllä kauniita ja värejä pitäisi ehdottomasti useammin käyttää sisäsilmänurkan korostuksessa! Paletilla Kicksissä hintaa myös 18,50 €. Viva la Divaa löytyy myös usein laivoilta. Tässä tullut sivellin on jo lentänyt myös roskiin, koska ei ole ollut erityinen laadullisesti.

ILLUMINATI COSMETICS Illuminati X ISA PaletteYksi jenkipaletti lisää, tuli myös toukokuussa viimevuonna. Arvo paletille 48 USD, joka on kyllä aika yläkanttinen. Värit ei ole mitään super pigmenttisiä, niitä joutuu myös yrittää syöttää paljon tai painaa reilummin luomelle, jotta väri ei ole läpikuultavaa. Moni kuvaili Ipsyn sivuilla tätä "khalk" sanalla, eli osa pannuista on ilmeisesti ollut aika kovia. Olen vain muutamaa sävyä tästä kokeillut ja paletti ei minussa mitään riemun kiljahduksia enää ainakaan herätä.

Cíate London Trend EditTämä tuli 2019 Glossyboxin joulukalenterissa. Tämä paletti on todella mieluinen ja käytän sitä usein arkisin. Siitä näkyykin jo pari pannua. Juuri nuo kolme puna-ruskeaa sävyä ja vaalein sävy ylänurkasta on ollut kovalla käytöllä. Shimmerit ei tässä paletissa pääse oikein loistamaan. Tämä on mini-kokoinen paletti Ciate Londonin isommasta paletista. Tuotteen arvoksi ilmoitettiin kalenterissa 25 €. On ehkä mielestäni yläkanttinen hinta tälle paletille, vaikka sävyt on mieluiset ja usein valitsen paletin käyttööni.

Smashbox Cover Shot Eyeshadow Palette Pink PalmsKesäinen pinkki paletti! Tykkään paletin kaikista sävyistä, shimmaavat ei ole liian shimmaavia vain ehkä enemmänkin himmaavia ;) Paletin arvo Kicksillä on ollut 29,50 €. Olen ostanut tämän alennusmyynnistä, en ikinä olisi maksanut paletista tuota hintaa. Paletti on siis ihan hyvä! Mutta ehkä vähän tulee brändistä nyt ekstra euroja hintaan. Paletin kannessa on kaunis hologrammi joka elää, kun palettia kääntelee.

Urban Decay Naked HeatMun ensimmäisen Urban Decayn luomiväripaletti! Itseasiassa se aiemmassa postauksessa nähty kasvopaletti oli merkin eka paletti joka minulla brändiltä on paleteista käytössä. Luomiväripaletti on pölisevä, mutta todella pigmenttinen. Tässä on ihanat sävyt! Mulla muuten toistuu aika paljon nää samat ruskean, punaisen ja oranssin sävyt mun paleteissa :'D. Selkeästi mun lemppareita. Itse paletti on vankkaa tekoa ja kansi menee napakasti kiinni magneetin avulla. Paletin normaalihinta on noin 55 € luokkaa. Näissä on mukana tosi kauniit ja hyvät siveltimet, tämän sivellin on jäänyt varmaan kuvaushetkellä sivellinkuppiin.

Urban Decay Naked Wild WestNiin kaunis paletti missä on kauniita vaaleita nudeja ja pari vahvaa vihreää. Kaikki värit on tässä aika kivat, tämä on semmonen syksyn paletti. Tästä löytyy tosi kauniit shimmerit ja ne pysyy loistavasti silmissä. Ja on myös aika pigmenttiset ja peittävätkin! Tämä paletti myös yhtä laadukas, jämäkkää muovia ja kiinnittyy magneetilla. Sain tämän synttärilahjaksi viime vuonna. On kyllä ollut varmasti näistä mun Naked paleteista se käytetyin. Arvo noin 55 €.

Urban Decay Naked UltravioletMun uusin ja viimeisin Naked paletti. Tässä on niin kauniit lilan ja sinisen sävyt! Mutta harmiksi noista sävyistä moni on shimmaavia ja ne ei ole kovin pigmenttisiä tai peittäviä. Noita sävyjä joutuu hieman tuhdimmin yrittää painaa tai kerrostaa luomelle, jotta niillä saisi peittävän meikin, ja jotta sävyt olisi yhtä kauniita ja voimakkaita silmäluomella, kuin paletissa. Upea rasia, hyvä sivellin. Kyllä tämäkin on tullut ostettua ihan osana keräilyä, kun kaksi jo oli :) Arvo noin 55 €.


Siis vain 9 luomiväripalettia! Ok, mä myös viime keväänä annoin 2-3 palettia eteenpäin tai heitin vain roskiin koska niille ei enää ollut paikkaa. Tuo Ciate Londonin yritän ns. pannuttaa tänävuona jotta voisin luopua siitä.

 Tilaa Bloggerissa | Tilaa Bloglovinissa | Tilaa Blogit.fi

6 kommenttia:

 1. Oi miten kiva postaus! UD:n Ultravioletista oon kuullut monilta samaa, ettei shimmerit oo mitenkään älyttömän pigmenttisiä ja varmaan sen takia en oo tota palettia itse koskaan hankkinut, vaikka muuten sävymaailma miellyttää. Mulla on myös toi Illuminati Cosmeticsin paletti, mutten oo käyttänyt sitä kuin ehkä pari kertaa. Jotenkin koen ton sävymaailman hankalaksi itselle, mutta täytyy koittaa nyt edes muutama meikki sen kanssa tehdä niin saan mielipiteen siitä kunnolla muodostettua. Eteenpäin se todennäköisesti sen jälkeen kyllä lähtee! Violet Vossin luomivärit on ihania<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmittaa, että tuo Ultraviolet ei ole laadullisesti läheskään niin hyvä kuin Heat tai Wild West jotka myös siis löytyi minulta :) Musta tuntuu, että yritän tuon Illuminatin paletin tässä lähiaikoina antaa jollekin, jos joku siitä innostuisi ehkä.. En usko, että alan sitä säästelemään tätä vuotta pidemmälle. Violet Vossin paletteja voisin keräillä lisää tämän yhden perusteella!

   Poista
 2. Ihana, pieni kokoelma luomiväripaletteja mutta sitäkin laadukkaampi! UD paletit on upeita, Ultra Violetissa ehkä pari heikompaa shimmernappia mutta annan sen anteeksi. Smashboxin pikku paleteista tykkään todella paljon mutta juuri tuota mulla ei ole. Meinasin ostaa tuon Violet Vossin Mega Drop Shopista mutta maltoin mieleni, en mä nyt oikeasti tarviisi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on myös yksi toinen Smashbox pikkupaletti ollut joskus, mutta jotenkin sen aika meni ja siinä tosi moni oli voimakkaasti glitterisiä ja jouluisia sävyjä, joten meni sitten eteenpäin ystävälle joka halusi sitä kokeilla :) Haluaisin kyllä vielä yhden Anastasia Beverylhills -sarjan paletin itselleni kokeiluun, vielä joskus :) Tuo Violet Voss paletti tulee ehdottomasti säästettyä, Ciate Londonin pikkupaletti vetelee kyllä mun mielestä nyt viimeisiään, joten kiva kun niissä on aika samat sävymaailmat.

   Poista
 3. Kiva postaus ja kiva kokoelma. Mun on tullu hamstrattua paletteja ihan liikaa.. Koitan just käyttää loppuun muutamasta paletista parhaat sävyt ja olla tänä vuonna ostamatta yhtään uutta palettia. Houkutuksia kyllä riittää😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommentista :) Mä ymmärrän helposti sen, miksi paletteja voi kertyä niin paljon. Kyllä ne on kauniita ja kutsuvia ja aina ois kiva testata uutta!

   Poista