Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

19 marraskuuta 2022

Estée Lauder Futurist Hydra Rescue Moisturizing Makeup

Olin kuullut paljon hyvää Estée Lauderin Double Wear Stay-In Place meikkivoiteesta, mutta olin kuullut tutuilta ja lukenutkin, että se sopii paremmin ihmiselle, jolla ei ole kuiva tai pintakuiva iho. Tutkin asiaa ja löysin blogikirjoituksen, jossa tätä Estée Lauder Futurist Hydra Rescue Moisturizing Makeup meikkivoidetta kehuttiin hyväksi meikkivoiteeksi kuivalle iholle. Testailin tätä vaaleammassa sävyssä, josta sain testeripurnukan. Kävin ostamassa meikkivoiteen nyt Emotionin omistajapäiviltä, niin siitä sai kivan alen S-Etukortilla ja sain vielä vähän extraa päälle työsuhteen puolesta. En olisi ehkä ostanut normaalihintaan näin arvokasta meikkivoidetta, mutta alennuksien jälkeen sen kehtasi hankkia.

Hinta 50 €, omistajapäivillä 40 € S-Etukortilla. Pakkauskoko on hieman reilumpi 35 ml, esim. Double Wear 30ml. Aurinkosuojakerroin SPF 40. Ostin tuotteen sävyssä 2N1 Desert Beige. Ei vaadi pumppua.

Tämä meikkivoide siis sopii juuri kuivaihoiselle, ei ole täysin pettävä. Displayn mukaan peittävyys oli 4/5 palloa. Siinä, missä Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Makeup meikkivoide sopii seka- ja rasvaihoiselle paljon paremmin, tämä Hydra Rescue Moisturizing meikkivoide sopii kuivalle ja pintakuivalle iholle. Se ei heti jämähdä paikallee, kuten Double Wear, vaan on pidempään levitettävissä kasvoille. Lisäksi levityksen helppoutta voi jatkaa käyttämällä kostutettua meikkisientä. Lisäksi tämä tulee hieman edullisemmaksi, kun ei tarvitse ostaa erillistä pumppa.

Tuotteessa on chia-siemenuutetta sekä ionisoitua vettä jotka kosteuttaa. Sekä probiootti teknologiaa joka rauhottaa. Tuotteen kolme tärkeintä ominaisuutta on siis tasoittaa, suojata sekä kosteuttaa. Tuote suositellaan ravistettavaksi ennen sen käyttöä ja levittäminen kannattaa aloittaa kasvojen keskiosasta ja häivyttää tuotetta ulospäin.

Olen käyttänyt testeripurnukkaa sekä nyt näihin kuviin käytin ensimmäisen puristukseni. Jo aiemmin myyjä suositteli käyttämään kunnon kosteutusta pohjalla. Mutta yleiseistihän, mikään meikki ei näytä hyvältä kuivalla iholla, eli tämä pätee kyllä kaikkiin meikkivoiteisiin. Käytin siis tähän alle kasvovoidetta, joka oli imeytynyt ihoon. 

Tein kuvasarjan jossa on ei ole meikkivoidetta, 1 kerros ja toinen kerrostus silmien alle ja poskiin. Tässä näkee, että mulla on kyllä melko kirjava iho ja tuolta näkyy hyvin läpi pisamia ja noita varmaan alkavia maksaläiskäsiä. Tässä ei vielä ollenkaan puuteria. Lisäksi kuvat on otettu hyvin voimakkaan valon edessä, joten realistisesti näin kirjavalta ihoni ei näytä silmällä katsoen.

Ja vielä lopuksi kuvaa, missä kasvot valmiissa meikissä. Toimii mielestäni ihan hyvin. Mutten osaa tietysti vasta parin kerran jälkeen sanoa, onko tuote tuon 50€ arvoinen tai ostanko sitä enää koskaa uudestaan. Tuli nyt testattua, mutta mun mielestä 10-20 euron arvoisista meikkivoiteista löytyy myös tosi hyviä ja peittäviä vaihtoehtoja.

10 kommenttia:

 1. Totta kyllä, halvemmista löytyy myös hyviä. Ehkä kuitenkin se riittoisuus on se arvokkaampien meikkivoiteiden juttu tai sitten niitä käyttää nuukemmin? En tiedä ;) en ole tätä kokeillut mutta Double Wear multa löytyy, se on huippu. Ja sitten se Nude -versio siitä mutta se ei ole niin peittävä, en kovin ihastunut siihen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ostin kunnon aleilla, niin tuote on selkeästi parempi mun hinta-laatusuhteelle :) Mä kyllä jouduin itseasiassa käyttää tätä 2-3 pumppausta koko kasvoille, eli jotkin muut meikkivoiteet ei ehkä vaadi näin paljon sitä tavaraa. Olen yleensä tietysti myös säästellyt arvokkaampia, tätä aion jatkossa käyttää töihin ja viikonloppuihin. Käyttelen sitten normi-arkipäiviin sitä Lumenen sävyseerumia, josta on vielä alle puolet jäljellä. Double Wear on kuulemma tosi hyvä, muuten raaski ostaa pumppua ja sitä isoa tuotetta, jos se ei sovi minun kuivalle iholleni. Mielestäni ihan jotkut catricen meikkivoiteet on super hyviä ja ovat alle 10 euron arvoisia. Seuraavaksi sitten ehkä joku semmonen taas testiin :)

   Poista
 2. Hieno meikki! :) Itselläni on käytössä meikkivoide jonka ostin tarjouksesta 7,90e, normaalihinta on parinkympin paikkeilla. Olen tykänny siitä kovasti, vaikka tiedän että kevyempiä ja laadukkaampiakin on olemassa. Aion ehdottomasti käyttää kaksi putelia kyseistä meikkivoidetta loppuun ennen uuden ostoa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ihanan edullinen meikkivoide! Tietysti joskus tuotteissa maksaa vain brändi, olen kokeillut myös jotain sensain luminous sheer nimistä meikkivoidetta joka oli yhtä peittävä ja saman kaltainen kuin lumenen beauty serum, enkä missään nimessä ostaisi tuota sensaita. Siinä maksaa vain se nimi.

   Poista
 3. Tää voisi olla itselle hyvä ns.arkikäyttöön, kun en vaadi ihan täydellistä peittävyyttä meikkivoiteelta! Mutta siis Double Wearia parempaa en oo koskaan käyttänyt ja mun kuivalle iholle se sopii loistavasti :) Ei oo koskaan ollut onneksi mitään ongelmia sen kanssa, toisin kuin vaikkapa ABH:n Luminous Foundationin kanssa, joka taas näytti pahimmillaan aivan kamalalta mun kuivalla iholla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä tosi kiva meikkivoide, ja kerrostamalla saa paljon meikatumman lookin, eikä nuo ihon pienet väriläiskät hirveästi näy meikistä läpi. Mä en uskalla edes hankkia tuota DW:tä, sillä tämäkin näyttää iltaa kohden kakulta. En voisi käyttää sitä, olen siitä todella varma. Mutta Diorin forver näyttää tosi kivalta mulla, mutta heiltä ei ole tarpeeksi vaaleaa sävyä minulle. Kesäksi voisi hankkia sen vaaleimman, kun on ruskettuneempi, niin sulautuisi kivasti kasvoihin :)

   Poista
 4. Taisin saada just tästä meikkivoiteet testeriä ja mun superkuivalla iholla tää toimii. DW oli nuorempana mun suosikki, kun tarvi tehdä peittävää meikkiä, nyt siirryn tähän heti kun jemmata on tyhjät, eli ehkä 2 vuoden kuluttua? T.helsingin anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että olet pitänyt :) Nuorempana mäkin pystyin käyttämään huomattavasti kuivattavampia ja kakkumaisempia meikkivoiteita. Ikä kuivaa kyllä ihoa, vaikka kuinka kosteuttaa.

   Poista
 5. Kaunis meikki ja mun makuun kiva peittävyys. Oon huomannut että etenkin talvisin tarviin tuhdin kosteutuksen jotta meikkivoide näyttää hyvältä :) Nyt kun paljon kotona, niin meikkivoiteita tulee käytettyä harvakseltaan mutta tää sun esittelemä vaikuttaa hyvälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peittävyys on hyvä, jotenkin on vähän luonnotonta olla täysin virheetön ja yksivärinenkin. Kuultavat meikkivoiteet on mun mieleen enemmän. Tää on hieman tumma mulle, mutta laittelen sitten talven aina ylävartaloon itseruskettavaa niin sointuu paremmin :)

   Poista