23 marraskuuta 2022

Etude, uusi K-Beauty tuttavuus

*saatu tuotenäyte

Etude on yksi tunnetuimmista korealaisen kosmetiikan brändeistä niin Koreassa kuin kansainvälisestikin, ja nyt brändi vihdoin rantautunut Eurooppaan. Tuotteet tulivat Bearelin verkkokauppaan vasta elokuun lopussa, eli kyseessä on ihan uusi K-Beauty brändi Suomen markkinoilla! Sain myös näitä tuotteita Bearelilta testiin, ja esittelen pian nämä tuotteet ja kerron kokemukseni tuotteista. 

Brändinä Etude on minulle aivan uusi ja tuntematon, mutta olen pitänyt näistä tuotteista kyllä hurjasti. Tuntuu hullulta, miten uutta brändiä K-beautystä löytyy minulle, aina on jotain mihin tutustua. Etude on erityisen tunnettu kollageeni sarjastaan, ja kaikki nämä tuotteet ovat osa collagen-sarjaa. Tuotesarjan Moistull Collagen kaikki tuotteet sisältävät myös lupiiniproteiinia. Tuotteet ovat täysin hypoallergisia ja hajusteettomia.


*Etude Moistfull Collagen Mask (3,90€ kpl), kollageenia sisältävä kangas-kasvonaamio. Olen jo käyttänyt tämän maskin, joten voin kertoa ihan mun mielipiteeni tuotteesta. Ja hyvähän se oli! Pidän sheet maskeista, ja tämä pysyi kasvoilla hyvin ja oli miellyttävä kasvoilla. Tuote ei juuri tuoksunut, joten sen kanssa oli vaivatonta viettää aikaa sohvalla katsellen ohjelmaa, kasvomaskin vaikuttaessa kasvoilla. Tuotteessa oli reilusti seerumia ja lopuksi hieroin tuotteen kasvoilleni ja kaulalle.


*Etude Moistfull Collagen Facial Toner (25,90€ 200ml), kasvovesi, jossa on hieman geelimäisempi koostumus. Tuntuu siis hieman hoitonesteeltä. Sain tästä ihan pienen 50ml testerin, mutta on tästäkin jo noin kolmasosa tullut käytettyä. Käytän tuotetta kasvoilleni ihan paljain käsin, ihon puhdistuksen jälkeen, juuri ennen kosteuttavaa seerumia ja kasvovoidetta. Olen pitänyt tuotteesta, sen koostumus on kiva ja sopii hyvin sormin levitettäväksi kasvoille. Kasvovesi ei juuri tuoksu millekkään, mikä on ihan kiva juttu, mielestäni kasvovedet eivät saa erityisesti tuoksua. Tämä tuote sisältää tietysti kollageenia ja lupiiniproteiinia. Hydrolisoitu kollageeni on incyssä heti veden jälkeen toinen tuote, joten sitä oletettavasti löytyy tuotteesta reilusti. 


*Etude Moistfull Collagen Cream Tube 50 ml (19,90€ 50ml), kasvovoide. Käytän tätä päivävoiteen tavoin, ja tuote on ihanan kevyttä ja melko nopeasti imeytyvää. Pidän tästä, ja olen käyttänyt sitä nyt myös ihan meikin alle, enkä käytä tuotteen päälle primeria. Tämä myös imeytyy hyvin eri seerumien jälkeen kasvoille, eikä mikään tuotteista taistele keskenään eli mikään ei lähde rullaamaan. Tästä tuotteesta on saatavilla myös 75ml kokoinen täysikokoinen tuote purkkina, mutta tämä on siis 50 ml kokoinen tuubi. Tässä kasvovoiteessa hydrolisoitu kollageeni on ensimmäinen tuote incyssä. Olen todella otettu, että tuote lunastaa sarjansa nimen, eli Collageeni komeilee kärjessä, eikä ole missään koostumuksen loppuperukoilla pienellä prosentilla mukana. Tästä pidän rehellisesti todella paljon, se on sarjan tuotteista lempparini. Voisin ostaa tämän kasvovoiteen uudestaankin käyttööni. 

Onko Etude sinulle tuttu?

4 kommenttia:

 1. Etude kiinnostaa kovastikin, joten kiva kun kirjoitit näistä :) Jossain vaiheessa täytyy itsekin näitä hankkia testiin, mutta nyt koitan tosissaan käytellä ensin vanhoja tuotteita pois :D Mahtavaa saada taas uusia k-kosmetiikan brändejä Bearelille ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla! Tää päivävoiteena käyttämäni Collagen Cream Tube on ollut ihan paras! Käytän tätä just nyt suoraan sen uuden Estee Lauder meikkivoiteen alle ja nää kaksi toimii yksi yhteen. Oon alkanut pitää meikkivoiteesta ja tästä kosteuttavasta päivävoiteesta molemmista vain entistä enemmän. Mitä hyvää vaihtamaan :)

   Poista
  2. Mulle Etude House oli eka kosketus korealaiseen kosmetiikkaan, toin niitä joskus Soulista ison kasan. Pitäiskin testata mitä iho tykkää nykyään sarjasta.

   Poista
  3. Ihana kuulla, täähän on yksi pitkäikäisimpiä K-beauty brändejä, käytän tällä hetkellä päivävoidetta sekä kasvovettä päivittäin ja pidän kauheasti tuotteista :) Nyt on vaan vähän varastoa alla, mutta molemmat tuotteet voisin ostaa tosi mieluusti uudestaan.

   Poista