17 marraskuuta 2022

Kolme suosikki-sivellinmerkkiäni

Eniten siveltimiä multa löytyy itseasiassa merkiltä Shaina B. Miami, kun sain pari tosi isoa settiä vastaan Ipsy Plus tilauksissa. Koitan säännöllisesti pestä karvan ja välillä myös pyyhkiä kosteuspyyhkeellä varret puhtaiksi. Lisäksi multa löytyy Urban Decayn siveltimiä, iberon sivellin, Bangerheadin, jotain ei mitään merkkiä-lue missään-siveltimiä ja vaikka myös Naturelin concealer sivellin.

Halusin nyt kuitenkin siis esitellä tämmöset kolme lähinnä mun sydäntä olevaa sivellinmerkkiä! Olen joskus aina heittänyt jonkun jo elähtäneen siveltimen pois, mutta tosi harvoinhan siveltimistä tarvitsee luopua, jos niitä pesee riittävästi ja niistä huolehtii.

Luxie, vähän ehkä sellainen kultti-brändi bloggaajien keskuudessa. Mutta rakastan Luxien siveltimiä, ne on kauniita ja laadukkaita. Yksi sivellin minun siveltimistäni poikkeaa brändin yleensä pullean pyöreästä muotoilusta varressaan. Sen siveltimen kohdalla olikin aivan siinä ja siinä, että varresta enää erotti, että kyseessä on Luxien sivellin. Olen saanut näitä siveltimiä kauneusbokseissa, ja olen vaalinut siveltimiäni kuin aarteitani. 

Kesällä sain ostettua Helsinki Outletin Nordic Beauty Concept x Lumene -myymälästä sika halvalla vaurioituneen paketin Luxien siveltimiä. Paketti siis oli vaurioitunut, mutta siveltimet olivat ehjät. Niin ihanaa, että sain super edulliseen 13 euron hintaan peräti neljä sivellintä itselleni. Luxien siveltimet on kalliimpia, viiden siveltimen pakkaus voi maksaa jopa 60 euroa. Se on melko paljon siveltimistä, joten en ole lähtenyt näitä siitä syystä yksinään keräämään. Näissäkin karva on synteettistä, useimmissa siveltimissä varsi on puuta tai akryylia, joissain varsissa tai sarjoissa on käytetty inspiraationa kvartsia ja ne siveltimet onkin varsin kauniita. Luxien ikoniset vaaleanpunaiset siveltimet ovat silti minun lemppareitani.

We Care Icon, jos tarvitsen jonkun yksittäisen hyvän siveltimen, ostan sen aina Emotionista tai Sokoksesta . We Care Iconin siveltimissä on kaunis yksinkertainen desing. Kultaista ja mustaa. Varsi on puuta, joka on mustaksi maalattu. Sen huomaa, kun toisesta päästä maali kuluu, kun tipauttaa siveltimen purkkiin takaisin, on päästä hieman irronnut jo maalia. Siveltimien karva on synteettistä, mutta käyttäytyy tosi nätisti meikin kanssa. Käytän juuri tuota isoa usein irtopuuterin levitykseen, ja pienempää sitten poskipunan tai aurinkopuuterin häivyttelyyn. Tuota tasaista olen käyttänyt meikkivoiteen levitykseen, kuin irtopuuterin tuputtamiseen concealerin päälle silmien alle.

Nämä on helppo ostaa irtomyynnistä, yhdelle siveltimelle hintaa on noin 8-18 euroa, riippuen mallista. Toki We Care Icon merkiltä löytyy myös setteinä erilaisia siveltimiä, joissa on metalliset varret. Myös tällaisia irtomyynnissä olevia löytyy valkoisilla varsilla, ostaisin itse niitä tai näitä mustia siveltimiä mieluiten.

Ecotools, tämä on kyllä vanha suosikki. Kaikki sarjan siveltimet, jotka omistan, on mun luotto-siveltimiä. Jos haluan tehdä täydellisen varjostuksen tai blendata, tai häivyttää - valitsen aina merkin siveltimen käyttööni. Ecotoolsilta olen myös jo joutunut heittää siveltimiä pois, sillä nämä on varmaan mun vanhimmat siveltimet. Koitan silti pestä niitä huolellisesti, jotta voin käyttää niitä vielä mahdollisimman pitkään.

Olen ostanut siveltimiä irtona ja seteissä. Esimerkiksi kerran ostin Sokokselta semmoisen joulu-setin, minkä vuoksi parissa siveltimessä on tuollainen vaalea-liila kaulus. Siveltimen karva on synteettistä ja varsi on kaikissa minun siveltimissä bambua. Ecotoolsin tuotteet on mielestäni edullisia, ja useamman siveltimen setin voi saada parilla kymmenellä eurolla. Tutustuin brändiin hieman uudestaan, kun en ole vuosiin ostanut heidän siveltimiään. Valikoimista löytyy nykyään myös paljon modernimpeja siveltimiä jotka on todella kauniita. Haluaisin hankkia sellaisen laajan setin vielä joku päivä keskenään samanvärisiä siveltimiä.

Jos siis pitäisi uusia koko sarja, ostaisin varmaan näistä esittelemistäni sarjoista joko vaaleanpunaisia Luxien siveltimiä, uusia valkoisia We Care Iconin siveltimiä tai jotain uutta Ecotoolsilta ilmestynyttä mallia.

6 kommenttia:

 1. Kiva postaus! Mulla on nuita samoja Ecotoolsin ja Luxien siveltimiä ja tykkään niistä :) Omia suosikkimerkkejä olisi MAC, Real Techniques ja Luxie. Mutta mulla on paljon eri merkkien siveltimiä kun olen vähän sieltä ja täältä ostanut, joiltakin merkeiltä löytynyt vaan tiettyjä hyviä. Kauneusboxeistakin kertyy random siveltimiä. Tykkään vaihdella siveltimiä kun kaikilla syntyy vähän erilaista jälkeä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että sun suosikeista löytyi myös tuo Luxie. Mulla on myös vähän sellaista "sillisalaatin" tapaista ja kauneusbokseista tulleita yksittäisiä. Mun lempisivellin on tuo Ecotoolsin häivytyssivellin, missä on lilan värinen kaulus. Toivon, ettei tarvitsisi koskaan luopua siitä <3

   Poista
 2. Kiva oli kurkistaa sun suosikkisiveltimiin! Luxien siveltimet on hyviä, mutta Sigma on mun ihan ehdoton suosikkini :) Multa löytyy myös hirveästi yksittäisiä siveltimiä eri brändeiltä ja just kaikenmaailman bokseista tulleita minisettejä ja yksittäisiä siveltimiä. Luxieta ja Sigmaa omistan kuitenkin eniten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että sullakin suosikkina ihan eri kun mulla ja Tainalla, eli tuo Sigma. Heidän siveltimet kyllä miellän todella laadukkaiksi, mutta arvoltaan liian kalliita minulle. Nyt kun kirjottelin tätä, tajusin, miten mun kaikki lempi-siveltimet, joihin tartun ekana, on aina joko Ecotoolsia tai Luxieta. Ja sitten kasvosiveltimien puolelta We Care Iconit on mun lempparit myös :)

   Poista
 3. Kiva, että esittelit sun siveltimiä:) Nuo We care Iconin siveltimet on tosi kauniita<3 Luxien siveltimiä on tullut bokseista. Niistä en omista mitään settiä, mut just useampia yksittäisiä. Ecotoolsilta olen ostanut ainakin just tuon saman lilan joulusetin:) Mun kaikkien aikojen lempimerkkejä siveltimissä on Sigma. Ja kasvosiveltimien osalta myös Real Techniques. Mutta monilla eri merkeillä löytyy hyviä yksittäisiä siveltimiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla sun suosikit :) Sigma on kyllä kuulemma todella hyvä, itse en ole innostunut jostain syystä RT:n tuotteista niin kovin, mutta meikkisiäniä heiltä kyllä on ollut. Yritän varmasti keskittää jatkossakin ostokseni näihin tiettyihin, olisi kiva kuitenkin, jos nämä keskenään sointuisi kauniisti :)

   Poista