Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

12 syyskuuta 2022

The Body Shopin Body Mist tuotteet

* mainoslinkit merkitty

Olen esitellyt muutamia tuoksuja blogissa, mutta nyt esittelen vartalotuoksuja -en hajuvesiä! Nämä sopivat hyvin tuoksuherkemmille, julkisiin tiloihin ottaessasi muut huomioon, kesälle tai vaikka ilmanraikastimeksi kotiin. Olen käyttänyt kahta eri Body Shopin vartalosuihketta ja ne ovat kyllä mieluisia! Olen tosi laiska käyttämään tuoksuja enkä vaan aina siis muista lisätä niitä.

Kesällä suosin vartalosuihkeita ja ajattelin nyt esitellä nämä kaksi, jotka multa löytyvät. Näitä on helppo lisätä päivän mittaan myös jos hikoilee, eikä halua haista hieltä vain. Tuoksu on miedompi, kuin hajuvesissä. Lisäksi välillä jätän vessaan tällaisen ilmanraikastimeksi, jos sellainen huonetuoksuksi tarkoitettu tuote on päätynyt loppumaan välissä.

Pakkauskoko näissä on muuten reilu 100 ml ja tuotteet kestävät siis pitkään käytössä! Tuotteet on  normaalisti 17,50 €.


*Pink Grapefruit Body Mist

Ihanan kirpeän greipin tuoksuinen vartalosuihke! Tässä tuotteessa myös 96% luonnosta peräisin olevia raaka-aineita ja suihkepullosta 31% kierrätettyä lasia. Tuoksu on selkeästi sitrusmainen, happaman tuoksuinen ja kirpeän pirteä. Kuten kaikki TBS:n tuotteet, tämäkin tuote on vegaaninen.

Tuoksuista kyllä Kookos on suosikkini, mutta myös tämä Pinkki Grapefruit on ihana. En pidä esimerkiksi lonkerosta, jonka takia en oikein greipistä sinänsä hirveästi pidä. Tämä on kyllä se tuoksu jonka valitsen, jos näen todella tuoksuherkkiä ystäviäni tai jos tietäisin meneväni vaikka käymään jossain sairaala/kirjasto tyylisessä tilassa vaikka töiden jälkeen. Tuoksu ei ole niin voimakas ja on sopivan vieno.


*Coconut Body Mist

Vielä vanhan TBS:n designin omaava, mutta muuten aivan sama tuoksu kuin mainoslinkin takaa löytyvä pakkaus - eli on samannäköinen koristelu purkissa kuin Pink Grape Fruitissa. Ihanan kesäinen kookoksen tuoksuinen vartalosuihke. Tämä on kevyt, mutta mielestäni aika syvän kookoksen tuoksuinen. Tuotteesta 96% on luonnon raaka-aineita ja tuote on täysin vegaaninen. Vartaosuihkeet ovat myös vienon makeita ja ne raikastavat myös ihoa. Myös pullo on itsessään 31% kierrätettyä lasia. 

Tämä on mulla ollut pidempään ja tätä olen käyttänyt kyllä mieluusti, mutta vain välillä unohdan nämä vartalotuoksut. Sopii suklaan tai kookoksen ystävälle, suklaata siksi vinkkaan -koska mielestäni tämä on semmoinen syvän ja voimakkaan tuoksuinen.


Sarjasta löytyy myös paljon muitakin tuoksuja kuten Mango, Shea, Mansikka, Vanilla, Satsuma jne. Kaikki tuoksut näet *TBS:n nettisivuilta.

10 kommenttia:

 1. Nämä oli uusia tuttavuuksia minulle! Totta, vartalosuihke olisi parempi vaihtoehto jos ei haluaisi tuoksua liikaa. Vanilla olisi se minun valinta, toimii aina ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä tuo Pink Grapefruit on ihan hieman heikompi mun nenään. Coconut on ihana, mutta jos ostaisin uusiksi niin Vanilla olisi varmasti semmonen jonka ostaisin mieluiten!

   Poista
 2. Olen vähän huono käyttämään vartalotuoksuja tai muutenkaan muita kun ihan tuoksu tuoksuja, siis hajuvesiä. Ylipäänsä olen hieman kranttu tuoksujen suhteen, kun ovat monesti turhan makeita. Sinänsä mango, mansikka, satsuma ja etenkin vanilla kuulostaa hyvältä, mutta totuus voi olla toinen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla myös välillä käy niin, että laitan vain lauantaina tai perjantaina hajuvettä ja muina päivinä unohdan kokonaan ne tuoksut :) Joskus nuorempana ekat tuoksut jotka sain taisikin olla niitä Victorias Secret Body Mistejä jotka olivat ikonisia!

   Poista
 3. TBS:n vartalosuihkeita en oo koskaan käyttänyt, mutta muutoin tällaisia on tullut käytettyä. Victoria's Secretiltä oon omistanut useammankin, ja loppupeleissä niitä on tullut käytettyä pois nimenomaan kylppärissä, kun en niin suuria pulloja olisi koskaan saanu iholla käytettyä pois :D Kookos kuulostaa tuoksuna ihanalta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jep. Mutta hyviä raikastimia myös - kesällä suosin kyllä tuota kookosta paljonkin ja on selkeästi kulunut enemmän kuin tuo kaveri :) VS:n mistit oli kyllä ikonisia! Nyt kun VS:n liike poistui helsingistä, niin tulee varmasti harvemmin enää edes harkittua niiden hankkimista.

   Poista
 4. Vartalosuihkeita en muista testanneeni koskaan The Body Shopilta. Muilta merkeiltä niitä käytän, etenkin kesällä. Nämä esittelemäsi suihkeet kuulostavat herkullisilta ja niitä olisi joskus kiva kokeilla:) Olen sekä kookoksen että greipin ystävä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on myös ollut Ritualsilta body mist jonain sugar-tuoksuisena, olihan sekin ihana! Nää on kyllä hyviä ja The Body Shopissa se plussa, että kaikkia tuotteita pääsee paikanpäälle nuuhkimaan :)

   Poista
 5. TBS:n vartalosuihkeita on jo pitkään löytynyt mun hyllystä :) Parhaillaan mulla on Mango sekä Satsuma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, kiva että joku muukin käyttää näitä! Satsuma varmaan mukavan raikas myös :)

   Poista