Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

13 toukokuuta 2022

Valmistuvalle lahjaksi kosmetiikkaa?

Kirjoitus sisältää *-mainoslinkkejä  

Haluatko muistaa valmistuvaa, mutta et tiedä mitä antaisit lahjaksi? Myös kosmetiikka sopii lahjaksi, sillä se on ajatonta ja aina tarpeellista. Tietysti valintaa auttaa, jos tiedät valmistuvan mielituoksut tai tavat käyttää kosmetiikkaa. Tässä on mahdollisuus santsata rahallisesti niin paljon kuin haluaa, jos ei halua antaa vain rahalahjaa valmistuvalle. Itse sain valmistujaislahjaksi kaikenlaista piirakkavuoasta jopa lakanoihin, ja ehkä siinä iässä, minulle olisi kelvannut ennemmin joku tosi kiva pakkaus kosmetiikkaa. 

Valmistuva voi olla vaikka parturi-kampaaja, kosmetologi tai maskeeraja, tai vaikka ihan lukion päättävä Ylioppilas. Uskon, että jokainen meistä kuitenkin käy suihkussa ja rasvaa itseään jonkin verran, ja ehkä hieman meikkaa. Nämä lahjat on varmoja käyttölahjoja. Myös synttäri- tai joululahjaksi!

Sigma Beauty Brush Basic Eyes Kit 

*Sigma Beauty Brush Basic Eyes Kit, 70,90 €
Sopisi vastavalmistuvalle maskeeraajalle, kosmetologille tai kenelle vain meikki-intoiselle. Uudet siveltimet on aina ihania! Erityissuositus myös Luxien siveltimille, jonka kauniita settejä voi helpommin löytää kivijalasta Stockmannilta tai vaikka Emotionista.


Lather & Slather Strawberry Big Gift Case

*The Body Shop Mansikka vartalo- ja tuoksulahja, 49,00 €
Ihana lahja jonka voi napata mukaan lähimmästä The Body Shopista vaikka ostosten ohessa, heiltä voit myös valita lajitelman muita tuotteita ja pyytää niille kauniin lahjapakkauksen. Itse olisin innoissani juuri Body Shopin tuotteista missä vain lahjassa, kuten syntymäpäivänä, nimipäivänä tai jouluna.

Ghd Glide Smoothing Hot Brush Gift Set

*ghd Glide Smoothing Hot Brush Gift Set,
169,90 €
Sopii kenelle vain itseään laittavalle, joka esimerkiksi haluaa suoristaa hiukset. Sopii myös hyvin vaikka juuri parturikampaajalle.


Rituals The Ritual of Karma Large Gift Set

*Rituals The Ritual Of Karma Large Gift Set, 49,90 €
Ehdottomasti sopiva lahja kenelle vain valmistuvalle. Sopivan hintainen arvoltaan, sellainen, kun usein juuri annetaan vaikka 50 € lahja jos on etäisempi sukulainen. Konkreettinen lahja onkin paljon kookkaampi ja näyttävämpi, kuin pelkkä seteli kirjekuoressa. Harkitkaa tätä! Ritualsilla on monta kivaa isoa lahjasettiä.

 Anastasia Beverly Hills Eye Shadow Palette Norvina

*Anastasia Beverly Hills Eye Shadow Palette Norvina, 56,50 €
Mielestäni taas jokaiselle valmistuvalle nuorelle naiselle sopiva lahja on arvokas, laadukas paletti, mitä esimerkiksi ABH:ltä löytyy. Näissä pannuissa löytyy pigmenttiä, myös varmasti kivasti meikkitaiteilijalle tai kosmetologille? Tämän paletin kotiuttaisin mieluusti. Nyt vain toivon, että joku mun tuttu lukee tätä blogia ja saisin näitä ihania juttuja lahjaksi synttäreinäni :D

2 kommenttia:

  1. Tosi kivoja lahjaideoita! Toi Sigman setti on tosi hyvä, sisältää aika pitkälti kaikki perussiveltimet silmämeikin tekoon eikä hintakaan oo paha, kun miettii miten laadukkaita noi on :) Toivottavasti joku sun läheinen ottaa tosiaan vinkistä vaarin ja saat lahjaksi jotain näistä<3 :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja ehkä lahjana voisi just panostaa vähän parempaan, toki myös lahjakortti Kicks/Emotion/The Body Shop liikkeeseen on myös varma valinta antaa jotain konkreettista rahan sijaan. Olis kyllä hauska nähdä jos tulisi tätä kautta saatua joku kiva lahja synttäreinä :)

      Poista