16 toukokuuta 2022

Esittelyssä Ritual Home Fragrancet

Kirjoitus sisältää *-merkittyjä mainoslinkkejäHalusin kirjoitella hieman jostain erilaisesta kosmetiikasta, eli kodin kosmetiikasta. Minusta jokaisesta WC:stä pitäisi löytyä ilmanraikastin. Olen tykännyt käyttää jotain aerosoleja joita marketeista on löytynyt, mutta uuden Rituals-rakkauteni jälkeen huomasin, että Ritualsilta löytyy kotituoksuja. En itse tykkää diffuusereista, sillä unohdan aina täyttää purkit eikä ne nyt sitten kovin aktiivisesti peitä tuoksuja alleen.

Muuten, jos imurista tulee huonoa löyhkää tai haluaa luoda tietynlaista tunnelmaa ja tuoksua kotiin, ennenkuin vieraat tulee, voi tätä suihkutella ympäri asuntoa! Meillä imurista tuli semmonen ummehtunut tuoksu kun pussi alkoi olemaan puolessa välissä täynnä, ostin sitten semmosia imuriin imettäviä tuoksu-rakeita. Nyt imuristakin tulee raikas sitruksen tuoksu. Kyseessä on "Pölynimurin raikastusrakeet S-Fresh" tai tuo S-Fresh löydät jo tuon tuotteen googlesta, jos kiinnostaa, saa helpost isoista marketeista ja Tokmannilta. Mutta tuli aika ahkerasti välillä imuroinnin jälkeen myös näitä suihkuteltua.*The Ritual Of Mehr Home Fragrance Parfum d'Interieur 500 ml, tämä tuote saatu yhteistyössä Lykolta. Tämän kotituoksun sain jo aiemmin tammikuussa käyttööni, se on 250 ml kokoinen, ja tuli osana sellaista lahjapakettia jonka lunastin some-yhteistyön kautta itselleni. Tästä pidän tosi paljon, tuoksu on voimakas appelsiini. Se on mausteinen, ja peittää paljon alleen. Tämä on ehkä liian voimakas yleisiin tiloihin, mutta jos rakastat voimakkaita tuoksuja, niin tämä on kyllä tosi hyvä! Vain yksi suihkautus riittää hajujen peittämiseen. Mielestäni tämä ei jätä mitään jälkeensä, vaan tuote sisältää sen verran alkoholia, että se haihtuu suoraan ilmassa.*Rituals The Ritual Of Jing Relax Home Fragrance Parfum d'Interieur 500 ml, ostin juuri tämän uuden isomman kokoisen tuoksun. Tätä Rirual of Jing Relax -sarjaa minulla ei ollut koskaan aikaisemmin. Päätin summa mutikassa testata, olisiko tuoksu mieluinen. Tämä on miedompi kuin Mehr sarjan tuoksu, tuoksu on kukkainen ja siitä voi ehkä eroittaa lotuksen tuoksun. Se on hieman erikoisempi tuoksu täällä Suomen suunnalla. Näistä tuoksuista tämä on se tuoksu, jota voisin suihkauttaa eteisaulaan ja olo-keittiöön, ennenkuin vieraat tulisivat kylään. Tuoksu on miedompi ja luo kivaa ilmapiiriä, eikä ole ihan niin pistävän voimakas. Tästä pidin siis paljon enemmän koska se ei ole liian voimakas!

Ritual-sarjalta löytyy myös kaksi muuta home-perfumea:
 
*Ritual The Ritual Of Karma Parfum dInterieur 500 ml, suihkeen tuoksussa on aistittavissa pyhän lootuksen makea kukkainen aromi ja valkoinen tee. Suihke luo myös omanlaisen ilmapiirin ja tunnelman huoneeseen sen käytön yhteydessä. Jos Ritual of Karma on tuttu ja tuoksu on mieluinen, suosittelen kokeilemaan!

*Rituals The Ritual Of Sakura Home Fragrance Parfum d'Interieur 500 ml, makean Sakura-sarjan huonetuoksu. Sakura-sarjan riisimaidon ja kirsikankukan tuoksut ovat erittäin makeat ja kukkaiset. Olen itse kokeillut Sakura-sarjaa jonka tuoksut on ehdottomasti todella upeat, mutta minun makuuni en uskaltanut tätä testata koska ajattelin että jos tuoksu on liian voimakas saan siitä kyllä päänsäryn :D Uskon, että tästä löytyy jollekin muulle mieluinen suosikki.

Käytättekö huonetuoksuja? Tai imurin tuoksurakeita? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti