Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

10 toukokuuta 2022

Löytöjä Body Shopin valikoimasta

* Kirjoitus sisältää mainoslinkkejä

Huomasin Stockmannin sivuilla The Body Shopin tuotteiden alennusmyyntiä, vai ovatko poistossa, kun valikoima on niin kapea ja kaikki on tarjouksessa ollut tuolloin. Vai johtuuko The Body Shopin purkkien brändiuudistuksesta? Kuitenkin, ostin 4 eri tuotetta, mielestäni hyvään hintaan. Yhtäkään tuotetta näistä tuoksusarjoista minulla ei ole ollut aikaisemmin, joten olen innoissani! Laitan alle hinnan jonka maksoin ja sen lisäksi hinnan joka nyt Body Shopilla on tuotteelle. Yksi tuote on myös Body Shopilla tarjouksessa juuri nyt, tuo British Rose vartalojogurtti.


The Body Shop Mango Exfoliating Sugar Body Scrub -vartalokuorinta 250 ml, tarjoushintaan 12,72€
*Body Shopilta 23,50 €

En ole tainnut omistaa yhtäkään Body Shopin vartalokuorintaa, koska ne on niin tyyriitä! Nyt ostin semmosen ja tämä oli ihana ottaa heti käyttöön, kun sain noudettua tilauksen. Mango ei ole suosikki hedelmäni, enkä esimerkiksi voi syödä mangon makuisia jogurtteja tai vastaavaa. Mutta tässä purkissa se tuoksuu ihanalta! Tämä oli koostumukseltaan jäykän näköistä eikä se juuri liikkunut purkissa, mutta suihkussa huomasin että tämä oli kermaisempi ja ihan voidemaisempi kuin pystyin odottamaan. Rakeet olivat kyllä karheita ja niillä irtosi helposti pehmeistä paikoista ylimääräinen repeilevä itseruskettava. Tuoksu oli suihkussa ihanan raikas, en tiedä, onko koronan syytä mutta mieleen tuli myös tilli tästä :'D
The Body Shop Wild Argan Oil Shower Gel -suihkugeeli 250 ml, tarjoushintaan 4,80 €
*Body Shopilta 8,90 €

Suihkugeeli-armeijani vain kasvaa, mutta en pystynyt vastustamaan kiusausta. Tämä Villin Arganoilin sarja on tosiaan arganoilin tuoksuinen, tuoksu on voimakkaampi, kuin ajattelin. Mutta on eri asia, että tuotetta on jossain hiustuotteessa pieni osa, kuin käyttää arganoilia sarjan tuoksuna.The Body Shop Body Yogurt British Rose -vartalojogurtti 200 ml, tarjoushintaan 6,80 €
*Body Shopilta 10 €

Nämä ohuet ihonhoitovoide-uutuudet Body Shopilta ovat selkeästi saaneet suurta suosiota, sillä näitä valmistetaan edelleen ja kuuluvat valikoimiin. Ne sopivat minun ihon rasvaamiseen kuin superpaksut vartalovoit, joita jo vuosikymmeniä on ollut Body Shopin valikoimissa. Tätä tuoksua minulla ei ole aiemmin ollut, mielestäni ruusu on viehättävä tuoksu kosmetiikassa, joten mieluusti testiin! Tämä jää kyllä vielä toistaiseksi hetken ajaksi kaappiin odottamaan kuitenkin vuoroa. Vartalojogrutit ovat normaalisti 13,90 € Body Shopilla.
The Body Shop Body Mist Pink Grapefruit -vartalotuoksu 100 ml, tarjoushintaan 8,80 €
*Body Shopilta 17,50 €

 Olen jo tätä suihkutellut, vaikka en ole kova Body Mist suosija. Mulla on yksi Coconut-sarjan Body Mist ollut käytössä kohta vuoden, ja siitä on kolmasosa noin kulunut. Mutta mun mielestä on kivempi kesällä käyttää kevyempiä tuoksuja, joten siitä syystä tämä. Jos käy paikoissa tai juhlissa, joissa on paljon ihmisiä läsnä, valitsen usein hieman miedomman tuoksun. Tämä on todella raikkaan pirteän greippinen ja sitruksen tuoksuinen mist. Olen suihkinut tätä kyllä hiuksiin ja ns. yläosaan myös vaatteiden päälle. Sopii myös vaikka huonetuoksuksi tai raikastimeksikin, olen tuota Coconut-versiota välillä suihkutellut kun olen halunnut olla kivan tuoksuisessa tilassa. Tämä oli myös tosi hyvä löytö! Vartalosuihkeet ovat normaalisti 17,50 € Body Shopilla.

4 kommenttia:

 1. Oo toi body mist sopii varmasti täydellisesti kesään! Pink Grapefruit -sarja on ihanan kirpsakka<3 Mango on varmaan mun suosikkini TBS:n varsinaisesta valikoimasta, vaikka kausituoksuista moni viekin voiton :) Tota kuorintaa en oo koskaan käyttänyt, mutta jos toi on yhtä hyvää kuin kausisarjojen sokeripohjaiset kuorinnat niin varmasti tykkäisin tostakin! Kivoja ostoksia ja tosi hyvään hintaan oot saanut noi ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kyllä uskon, että se on tosi hyvä kesällä! Tuo mango sarja yllätti ihanalla tuoksullaan, se on oikeasti parempi kuin miltä mangot maistuvat mielestäni :D On kyllä semmoinen kermainen sokerikuorinta, riittoisaa ihan! Näissä oli kyllä kunnon alet ja jonkun etukoodin sain vielä yhdistettyä.. varmaan koskaan saisi osaa tuotteista näin edulliseen hintaan TBS:ltä suoraan ^_^

   Poista
 2. TBS:n Mango on ihan paras! (Tosin se tuoksu muistuttaa musta enemmän Haribon persikkakarkkeja kuin mangoa.)<3 Multa löytyy mango parhaillaan body mistina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh hyvä tuoksumuisto Mangosarjalle! Ihastuin kyllä mangoon, varmasti tulen ostamaan siitä myöhemmin vartalojogurtin tai jonkun saippuan esimerkiksi :)

   Poista