18 toukokuuta 2022

Kesätukka 2o22


Moikka! Mulla taisi olla viimeksi 2019 kesällä pinkkiä hiuksissa. Silloin mun hiukset oli ihan platina-blodint, ja oli helppo tehdä päätös laittaa hiuksiin pinkkiä väriä. Aluksi laitoin pinkkiä vain hiusten alaosaan, sitten koko hiuksiin. Vaaleanpunainen lähti kauniisti hattaran pinkkiin taittumaan samalla, kun se kului pois.

Halusin taas pistää pinkkiä ja päätin, että laitan tällä helpolla Biozell Rapberry värisellä Color Maskilla hiukset pinkiksi. Sekoitin tätä kahteen eri hoitoaineeseen, mutta olisin voinut suoraan tämän levittää hiuksiini. Tein korjaavan värjäyskerran hiuksiin toisella kerralla, sillä mulla oli selkeästi jäänyt takaraivoon kohtia, joissa levittämiini hiussuortuviin oli "sisälle" jäänyt kuivia kohtia joita väri ei tavoittanut. Koska hiukseni eivät olleet nyt platinablondit, vaan useampaan kertaan raidoitettu tummalla ja vaalealla, lähempänä luonnollista blondia, tuli tästä paljon vivaihteekkaampi pinkki. Ja se on silti ihan ok!


Mun mielestä kesällä on kiva leikkiä tällaisella sokkivärillä ja saada vähän pirtsakampi look kesäksi. Toivottavasti myös työkaverit ymmärtää.. :) Tämän toivon kuluvan kivasti kesällä sitten auringon, uimisen ja suihkuilun myötä luonnollisesti pois. Syvähoitavalla shampoolla voi pestä hiuksia sitten pari viikkoa ja uskon, että sitä myöten hiukset kyllä tulevat tästäkin ajan kanssa palautumaan omaan blondiinsa.

Tätä Raspberryä jäi yli vielä värjäämisen ja korjausvärjäyksen jälkeen! Ajattelinkin laittaa jatkossa joka suihkussa hiustenpesun yhteydessä tätä pienen tilkan hoitoaineeseen ja levittää sen hiuksiin. En aio nyt erikseen ostaa mitään shampoota ja hoitoainetta tätä väriä ylläpitääkseni.


8 kommenttia:

 1. Ihana väri!

  Täytyy kertoa oma pieni kauhutarina tuosta Biozellin Raspberrystä; laitoin sitä vuosia sitten käsittelemättömään luonnonvaaleaan hiukseen, ja sehän imaisi sen niin, että kesti reilut kolme vuotta kasvattaa väri pois kun se ei kertakaikkiaan irronnut millään, joten pysyn jatkossa kaukana näistä ja ihailen vaan muiden päässä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Sulla se on todella jämähtänyt, jos ei oo lähtenyt :D Mulla tämä on jo tässä reilun kahden viikon aikana aika kivasti vaalentunut kyllä pesussa. Aion pestä väriä lopulta sitten syväpuhdistavalla shampoolla ja toivon/uskon että kesä ja uiminen vaalentaa hiusta kyllä riittävästi :)

   Poista
 2. Ihanat on! Mullakin sattui kerran tuon Raspberryn kanssa vahinko ja tuli ihan pinkit :D mutta haalistui se pois joissakin kuukausissa ja loput ehkä vaalensin itse pois. Mun tekis mieli taas harmaata tukkaa, ehkä mustia raitoja sekaan. Just kun oon saanut tämän hyvän vaaleaksi ja vannottua ettei enää ikinä harmaata kun ei se pysy ja on tosi vaikea ylläpitää :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mitä pinkimpi sen parempi mulle :D nyt sävy on mennyt lilan suuntaan, pesin pari kertaa hopeahoitotuotteilla hiukset kun ei ollut muita tuolla suihkussa sillä hetkellä.. :D Mun mielestä kesäks voi tehdä tämmösen kertarykäsyn josta voi nauttia hetken ennen taas tavis-tukkaa!

   Poista
 3. Toi sävy on niin kiva ja sopii sulle hyvin! ♥ Oon kuullut kauhutarinoita varsinkin jostain sinisistä sävyistä, jotka ei lähde millään hiuksista pois, mutta toivottavasti toi sun väri haalistuu lopulta kokonaan, jos sitä itse vain haluat :) Ja onneksi on just kaikki syväpuhdistavat shampoot, joiden kanssa sitä pystyy sitten edesauttamaan, jos pinkki sävy alkaa jossain vaiheessa kyllästyttää :D Mutta siis ihana kesäsävy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, mitään vihreää tai sinistä en kyllä lähtisi ikinä värjäämään mun hiuksiin :) Tää pinkki jo ollut joku +10 krt elämässäni et en jotenkaa yhtää pelkää tän laittoa eli kaikki varmaa on mennyt menneisyydessä hyvin. Toki nyt ei ole platinanvalkosta tukkaa josta se lähtisi niin kivasti. Mutta kyllä tällä nyt toistaiseksi vielä mennään niin kauan kuin mahdollista.

   Tuossa Biozellin sävytteessähän lukee kestää 3-8 pesukertaa. Olen tätä joillain pesuilla sekotellut jo hoitoaineen kanssa vaikuttamaan ;)

   Poista
 4. Anonyymi19.5.22

  Noi sopii sulle niin hyvin!!!!!

  VastaaPoista