20 toukokuuta 2022

Pienet löydöt esittelyssäTuli käytyä viime viikonloppuna Helsingissä ja mitä ihanin juttu kirjoitella pieni ostopostaus. Tuli käytyä Luomus ulkokukkapuutarhassa Helsingin Kaisaniemessä ja sitten syötyä, drinkeillä ja ostoksilla. Olipa kiva päivä! Käytiin Mannerheimintiellä Lushilla ja Normal-liikkeessä Forumin pohjakerroksessa. Normal on vähän kuin "Tiger" niminen liike, mutta tuossa kaupassa on enemmän kosmetiikkaa, kauneudenhoitoa ja vähän kaikkea pientä painottuvasti.Lushilla oli selkeästi nyt esillä enemmän kylpypommeja pää-pöydällä! Tuoksu tässä liikkeessä on makean karkkinen, saippuainen, ja hajuherkällä ei ole tähän liikkeeseen mitään asiaa. Alemmassa kuvassa näkyy tätä saippuapöytää, josta päätin valita uuden palasaippuan käyttööni.

Rhubarb & Custard -saippua, valitsin noin 100 g painoisen palan mikä maksoi noin 9 €. Tuosta palasta riittää käsien pesuun pitkälle syksyyn asti! Tuoksu on ihanan makea ja tämä vaahtoaa mukavasti käsissä, kun käsiä hieroo yhteen hieman kostuttelun jälkeen. Mielestäni tämä toimii myös vähän samalla sellaisena tuoksuna, sillä koko WC tällä hetkellä tuoksuu tälle saippualle :)Hot Lips -huulimaski, ihana erittäin voimakkaasti kirsikalle tuoksuva huulimaski! Tällä saa kosteutettua ja pehmeytettyä huulia mukavasti, sisältää raikasta hibiskusta ja kosteuttavaa glyseriiniä. Myyjä suositteli laittamaan jääkaappiin ennen käyttöä, joten nostin sen jääkaappiin. Nyt jääkaappi tuoksuu kirsikkakarkeilta. Taitaa tulla nyt viikonloppuna käyttöön! Hinta oli 3,95 € joten käytännössä hinta ei ole mahdoton, kun ajatellaan, että Kocostarin vastaava on 3,90 €. Ja ne ostokset Normalista. Sieltä löytyi vaikka mitä ihanaa, mutta näissä minä pysyin! Ostoksista löytyy Animal Sheet Mask, hintaa 1,50 €. Melko edullinen, odotukset ei ole erityisesti korkealla. Lisäksi löysin tämän 7th Manuka Honey Rescue Maskin ja hinta oli 1,40 €. Myös tuo tulee joskus tässä varmasti kokeiltua. 

Tarvikkeiden osalta oli sika kiva löytyää Hiuskipsi M, 4,80 €! Nämä voi olla todella kalliita jostain Glitteristä tai ihan muista kosmetiikan liikkeistä. Tämä hiusklipsi oli minulle sopivan iso ja ihanan kaunis! Lisäksi ostin tuollaisen kasvojen pesusienen My Facial Cleansing Sponge, hinta oli 2,30 €. Aluksi se näytti siltä, että tuohon taskuun mahtuu pari sormea. Kun tuon kasteli sinne mahtui kaikki etusormi-pikkusormi akselilta. On ollut kiva pestä tällä kasvoja öljyputsauksen jälkeen, kun pesen kasvot toisen vaiheen geeliputsausaineella! Toivottavasti tuo kestää pitkään hyvänä.

Mulla oli myös ajatuksina ja toiveina käydä Bearelilla, mutta onneksi päätin skipata sen. Mulla on kaappi täynnä tuotteita, voin kohta jo pitää oman postauksen siitä millaisia saippuoita mulla on kaapissa. Ja varmaan sen teen jos en tylsyydeltäni muuta keksi! :D Kyllä tässä kesän aikana ehtii käymään Bearelilla, vaikka Itiksessä sitten autolla, kun sinne on nyt tulossa uusi kauppa!

5 kommenttia:

 1. Kivoja ostoksia! En oo Lushilla ollut vuosiin, mutta ne tuoksut tuotteissa on ihania<3 Mulla vaan iski viime kerrallakin valinnanvaikeus enkä lopulta ostanut yhtään mitään :D Normalissa kävin itse ekan kerran viime kuussa ja yllätyin miten paljon kaikkea kivaa sielläkin oli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. SIis niin kova valinnanvaikeus, ettei tullut mitään mukaan? Kaveri osti hiusmaskin joka vaikutti tosi kivalta ja myyjä mukavasti ohjeisti sen käytössä -semmonen sitten ensikerralla mukaan :)

   Poista
  2. Haha joo en ostanut sitten lopulta mitään, kun en tiennyt mitä haluan :'D Lushilla saa kyllä tosi hyvää palvelua, he selkeesti tietää mitä tuotteita ovat myymässä :)

   Poista
 2. Lushilla on kyllä kaikkea tosi ihanaa, en vaan ole vuosiin päässyt käymään. Lisäksi niitä kun ei kannata ostaa jemmaan, menevät pilalle :) naurattaa nuo 7Heavenin pakkausten kuvat, miksi niiden pitää olla noin outoja :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tuo Lushin tuorekosmetiikka ei kyllä liian kauan kaapissa kestä. Tuossa huulimaskissa oli noin 2 viikkoa päiväystä :) Taitaa olla aika sama tyyli noissa 7th Heavenin maskeissa :D

   Poista