25 toukokuuta 2022

Aurinkosuojatuotteeni kasvoille

Kirjoitus sisältää *-merkittyjä mainoslinkkejä.


Ajattelin kirjoitella näin kesän kynnyksellä vielä siitä, millaisia aurinkosuojatuotteita mä käytän just nyt. Mulla on oikeastaan vain kaksi aurinkorasvan kaltaista kunnon suojaa ja pari suojakerrointa löytyy myös meikkituotteista. On helpompaa kesällä muistaa aurinkosuoja, jos suojakerrointa löytyy myös primerista ja meikkivoiteesta. Noh, nyt siis, esittelyssä mun tän hetkiset tuotteet!

*La Roche-Posay Ultimate Protection Ultra Long-UVA+UVB SPF50, arvo noin 17-20€

Todella voimakkaan aurinkosuojan antava voide, jota käytän itse kasvoilleni. Sävyltään valkoinen, levitettynä läpinäkyvää. Suojaa UV-Agening säteitä vastaan ja tässä tuotteessa luvattiin pitkäkestoinen UVA-suoja. UVB myös estää ihoa palamiselta. Tämä on makuuni ehkä hieman liian tahmea, mutta tulee myös varmasti käytettyä tänä kesänä. Onhan tässä myös paljon suojaa kasvoille. Tämän päälle on vielä kuitenkin ihan kiva meikata eikä ole rullaillut vaikka meikkivoiteet tai puuterit, vaan asettuvat hyvin päälle. Tuotteen voi ostaa vaikka tuosta linkistä, mutta tämä on myös apteekeissa myytävä merkki ja ensikerran ostin tuotteen YA:sta.

*Milani Prime Protect UVA+UVB SPF30, arvo 18-30 €

Ostin tämän vaatetilauksen yhteydessä Nellystä, kun tuote oli tarjouksessa jotain 7 euron luokkaa. Ajattelin, että tämä on myös kätevä tuote, jos haluan tehdä enemmän iltameikkiä koko päivälle -niin tämä on kyllä varmasti parempi kuin tuo La Roche-Posayn raskaampi aurinkovoide. Tämä siis on ollut mielestäni ihana, ei ole yhtään rullannut. Sisältää UVA ja UVB-suojat. Sisältää myös glyseriiniä ja E-vitamiinia. Tuotteen design on juuri vaihtumassa valmistajan mukaan. Ad linkissä on erilainen puteli, mutta tuon tuotteen pitäisi olla sisällöltään samaa. Lisäksi hinnassa on vähän eroa valmistajan ja jälleenmyyjien välillä. Vaikea siis löytää tähän järkevät tiedot tuotteesta.

*Sensai Total Finish SPF10 Makeup-Refill Meikkipuuteri, arvo noin 40-44 €

Talvisin voisin käyttää 102 Soft Ivory väriä ja kesällä 202 Soft Beige. Talvella tuo toinen on selkeästi liian tumma. Tämä meikkipuuteri on kuin puuterimainen meikkivoide, eli voisin levittää tämän suoraan ilman meikkivoidetta esimerkiksi tuon SPF50 sisältävän kasvorasvan päälle. Tämä on myös todella mattainen ja sienellä on helppo lisätä kesällä päivän mittaan kasvoille, jos ne alkavat kiiltää tai hikoilla. Tietysti sientä kannattaa melko aktiivisesti tiskata. Mielestäni antaa ihan ok:n lisäsuojan, mutta tämä ei enää sovi pintakuivuvalle iholleni juuri ollenkaan. Kesällä kiva just laittaa vaikka tuon spf50 rasvan päälle ettei naama kiillä.

*Lumene Color Correcting Cream SPF20, arvo noin 18 €

Ostin tämän tuotteen juuri kesäksi tuon SPF20 luokituksen takia, sillä toisessa meikkivoiteessa jota käytin, ei ollut ollenkaan aurinkosuojaa. Tämä on kyllä kestosuosikki ja kesällä sävy Light on minulle usein sopivan värinen. Tämä on kyllä läpikuultava, mutta peittävä. Saa aika heleän meikin aikaiseksi. Lumenen mukaan tässä on UVA ja UVB suojat. Tällä pääsee lähelle luonnollista meikkiä!

2 kommenttia:

  1. Tosi ajankohtainen postaus! Mä tykkään itse k-kosmetiikan aurinkosuojista, kun sain niitä viime kesänä joitain kappaleita testiin. Myös Jane Iredalen puuterimuodossa oleva suoja on ihan loistava :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisin ehdottomasti halunnut ostaa k-beautyn osalta itselleni kasvovoiteen jossa olisi ollut aurinkosuoja, sillä hehän aasiassa osaavat juuri valmistaa tällaisia tuotteita! Valitettavasti kiinnostavat oli just loppu kun tilasin tuon La Roche-Posayn Lykon tilaukseen.

      Poista